• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خورشید وجود دارد؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع .samin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خورشید وجود دارد؟!

به نقل از janus :
ببین من میخوام برای یه نفر نابینا ثابت کنم و خودم هم مطمئنم که خورشید با یه سری مشخصات هست!
این ها کاملن با منطق پش رفتن!
میگم که یه چیز هست که باعث گرما میشه پس یه منبع گرمازاهست
ولی نمیتونم بیام بگم آره یه منبع گرمازایی هست به شعاع فلان و به فاصله ی فلان بدون این که مدرکی ارائه بدم
برای ان منبع گرما زا هم حتا مدرک ارائه دادم!

خدا هم جریانش همینه!تو میتونی بگی که این چیزایی که هست یه "باعث" داره!
یه باعثی هست ولی اون باعث چه جوریه؟
اینجا دیگه استدلالی نداری

به نقل از Dorna :
ببین من میخوام برای یه نفر نابینا ثابت کنم و خودم هم مطمئنم که خورشید با یه سری مشخصات هست!
ولی نمیتونم بیام بگم آره یه منبع گرمازایی هست به شعاع فلان و به فاصله ی فلان بدون این که مدرکی ارائه بدم

تکبیر برای درنای عزیز...تازه من در استدلال خورشید گفتم علت و معلول هست...اما الان به نظرم اومد که نه...این رو برای خدا نمیشه استفاده کرد...و دلیلم:ما توی بحث جبر و اختیار و بسیاری دیگر از بحث های شناخت با صفات خدا(و نه ذات خدا)گوییم که خدا زمان برایش معنی ندارد...فارغ از مکان و زمان است...در حالی که برهان علیت محتاج زمان است...دلیلش هم در پست های قبلی ذکر کردم...

• لایک
امتیازات: dorna

به نقل از Dorna :

خب پس تا اینجا قبول کردی چیزی هست که گرمه و این ویژگی ها رو داره و ... اما اینکه این چیزی که هست چه جوریه رو چند راه براش وجود داری!:
1-بری سمتش! آزمایش کنی! مثلا تو که یه کوری بری سمت آسمون و حس کنی که گرما از سمت آسمونه پس اون چیز تو آسمونه! و به همین ترتیب آزمایش های دیگه برای پی بردن به ویژگی هاش!
2-بری از مامانت و بابات و کسایی که همه به عنوان بینا و دانشمند قبولشون دارن در این زمینه بپرسی! چون تو کوری!
3-میتونی ویژگی ها و اون معلول ها رو کنار هم بپینی تا به نتیجه برسی که اون چیزی که هست مجموعه ی این ویژگی هاست و این ویژگی ها رو داره پس شخصیتش اینجوریه!
به نقل از prabd.chess :
تکبیر برای درنای عزیز...تازه من در استدلال خورشید گفتم علت و معلول هست...اما الان به نظرم اومد که نه...این رو برای خدا نمیشه استفاده کرد...و دلیلم:ما توی بحث جبر و اختیار و بسیاری دیگر از بحث های شناخت با صفات خدا(و نه ذات خدا)گوییم که خدا زمان برایش معنی ندارد...فارغ از مکان و زمان است...در حالی که برهان علیت محتاج زمان است...دلیلش هم در پست های قبلی ذکر کردم...
(میبینم که مدیر سکته نکرده!! کم آورده بود داش فک میکرده!)

دلیلتون اصلا منطقی نیست!
در ضمن احساس میکنم این پست خود شماست:
به نقل از prabd.chess :
اقا جان شما بیا برای استدلال های ما نقص پیدا کن!...یکی که طوبی گفت علت و معلول بود...دیگری هم پست جاده ی من بود! :-"...اصلا من نفهمیدم کی گفت حرف دیگران...اقا اصلا یه کور مادرزاد تنها رو زمینه...خوبه؟!...حالا من میگم بازم میتونه بفهمه...

و جواب علت و معلولتونم که طوبی جون دادن قبلا در جواب من:
به نقل از طـــوبـــــــى :
وا!خوب تو وقتی دستتو میکنی تو یه جعبه ای که توشو نمیبینی ولی دستت میسوزه میتونی بگی چیزی تو اون جعبه نیس?!?!?! اگه میگی نیس دلیل بیار!کی گفته علت و معلول رد شده?!هر چیزی برای وجود داشتن,اگه خودش هستی محض نباشه,حتما به یه چیزی برای وجود داشتنش نیاز داره,این چیش غلطه?!
;

به نقل از Dorna :

این که تو نمیتونی دقیقا آدرس بدی رو من تو تاپیک ایمان گفتم برو یه سر بزن.
اگه قرار بود خدارو میدیدی درکش سخت تر میشد برات

+ویرایش:با منی؟ :-/

تاکید میکنم...در اونجا ایرادی نداشت چرا که ما مجاز به استفاده از مفهوم زمان هستیم برای خورشید(فاعل)و ما(مفعول)و اثرپذیری(فعل)...اما برای خدا داریم که زمان تعریف نشده است...

به نقل از janus :
خب پس تا اینجا قبول کردی چیزی هست که گرمه و این ویژگی ها رو داره و ... اما اینکه این چیزی که هست چه جوریه رو چند راه براش وجود داری!:
1-بری سمتش! آزمایش کنی! مثلا تو که یه کوری بری سمت آسمون و حس کنی که گرما از سمت آسمونه پس اون چیز تو آسمونه! و به همین ترتیب آزمایش های دیگه برای پی بردن به ویژگی هاش!
2-بری از مامانت و بابات و کسایی که همه به عنوان بینا و دانشمند قبولشون دارن در این زمینه بپرسی! چون تو کوری!
3-میتونی ویژگی ها و اون معلول ها رو کنار هم بپینی تا به نتیجه برسی که اون چیزی که هست مجموعه ی این ویژگی هاست و این ویژگی ها رو داره پس شخصیتش اینجوریه!(میبینم که مدیر سکته نکرده!! کم آورده بود داش فک میکرده!)

دلیلتون اصلا منطقی نیست!
در ضمن احساس میکنم این پست خود شماست:
و جواب علت و معلولتونم که طوبی جون دادن قبلا در جواب من: ;
مورد 1 قبوله!هر گونه آزمایش و دلیل منطقی و محاسبات و اینایی که بتونه 1ی از ویژگی های خورشید رو اثبات کنه قابل قبوله!
مثل همین که ما میبینیم گرمای خورشید متغیره پس میفهمیم موقعیتش متغیره!
تا هر جایی هم پیش بری قبوله!اگه میتونی همه ی ویژگی های خدا رو از قبیل "توانای کامل بود یکتا بودن... رو ثابت کنی بسم الله ;D
ولی مورد 2 رو قبول ندارم اصلن!اعتمادی در کار نیست!هیچ کس راست گوی کامل نیست."همه قبول دارن"معنی نداره.
یادت باشه زمان ارسطو همه مطمئن بودن که زمین مرکز کائناته!ارسطو رو همه قبول داشتن ولی آیا حق با اون بود؟

به نقل از شقایقs :
این که تو نمیتونی دقیقا آدرس بدی رو من تو تاپیک ایمان گفتم برو یه سر بزن.
اگه قرار بود خدارو میدیدی درکش سخت تر میشد برات

+ویرایش:با منی؟ :-/
بحث رو همینجا پیش بیریم.میلی ندارم به این جور بحث!ترجیح میدم تو همین تاپیک همه چی رو بگیم چون من و تو نیستیم فقط بحث چند جانبس

به نقل از prabd.chess :
تاکید میکنم...در اونجا ایرادی نداشت چرا که ما مجاز به استفاده از مفهوم زمان هستیم برای خورشید(فاعل)و ما(مفعول)و اثرپذیری(فعل)...اما برای خدا داریم که زمان تعریف نشده است...

اعتراف به شکست یعنی اینقدر سخته؟!!!

به نقل از prabd.chess :
نه! نور خورشید و گرما ش تو واحد زمان بی معنیه!
آفرینش خدا هم دقیقا مثل نور و گرمای خورشید میونه! ممکنه هر زمانی ساطع شده باشه! ولی ما الان درکش میکنیم!
و نظم خدا هم زمان ندارد!

به نقل از Dorna :
مورد 1 قبوله!هر گونه آزمایش و دلیل منطقی و محاسبات و اینایی که بتونه 1ی از ویژگی های خورشید رو اثبات کنه قابل قبوله!
مثل همین که ما میبینیم گرمای خورشید متغیره پس میفهمیم موقعیتش متغیره!
تا هر جایی هم پیش بری قبوله!اگه میتونی همه ی ویژگی های خدا رو از قبیل "توانای کامل بود یکتا بودن... رو ثابت کنی بسم الله ;D
ولی مورد 2 رو قبول ندارم اصلن!اعتمادی در کار نیست!هیچ کس راست گوی کامل نیست."همه قبول دارن"معنی نداره.
یادت باشه زمان ارسطو همه مطمئن بودن که زمین مرکز کائناته!ارسطو رو همه قبول داشتن ولی آیا حق با اون بود؟

اولا منظور من از همه پیامبر ها و امامان و ريالران بود! حالا فرض میکنیم شما به این ها اعتقاد ندارید! من از همون مورد 1 هم میتونم جوابت رو بدم!
توانای کامل بودن خدا: اگر در فلسفه بخواهند خدایی را ثابت کنند باید موجودی باشد کامل، که هیچ نقصی ندارد، چون خدا باید تنها علتی باشد که خود معلول علت دیگری نیست و این امکان ندارد مگر آنکه بپذیریم خدا کمال مطلق است که به هیچ عنوان نقص و نیازی ندارد لذا علتی هم نمی خواهد،
کنید که اگر ذره ای نقص و ناتوانی در وجود خداوند رخنه کند دیگر خدا نخواهد بود و خود نیازمند آفریننده می باشد، بنابراین فلسفه اگر بتواند خدایی اثبات کند موجودی است کامل، از آن سو می دانیم که غالب متدینان هم خدایشان با همه تفاوتهایی که با خدای فلاسفه دارد در این نکته با آنها اشتراک دارند که خدا موجودی است کامل، مثلا عالم مطلق است، توانای مطلق است و ...
برای بقیه ویژگی های خدا هم اثبات هست.

به نقل از janus :
آفرینش خدا هم دقیقا مثل نور و گرمای خورشید میونه! ممکنه هر زمانی ساطع شده باشه! ولی ما الان درکش میکنیم!
و نظم خدا هم زمان ندارد!
پوریا!بیا علت و معلول رو قبول کنیم اصلن!ببینیم با امتیاز قبول این قضیه ی علیت میتونن خدا رو اثبات کنن یا نه!
فرض میکنیم که با قبول علیت این جهان معلول یه علته به نام "خدا"! تا اینجا رسیدیم بههمین که گرما معلول یه منبع گرمازاست!
حالا ثابت کن این خدا تواناست و یکتا و......

• لایک
امتیازات: N.M

به نقل از janus :
و نظم خدا هم زمان ندارد!
با علامت تعجب گذاشتن تنها شخصیت خود را خرد میکنی...کاش میفهمیدی برایم مفهوم شکست تعریف نشده...متاسفم که اینجا را رینگ مشت زنی میبینی...انقدر فلسفه خوانده ام که بتوانم با زبانی حرف بزنم که حرف غلطم را به دلیل عجیب گفتن بپذیری...اما...
من حرفم را زدم...قضاوت با افرادی است که مشاهده میکنند...
زمان عاملی است تعیین کننده...

• لایک
امتیازات: N.M

به نقل از Dorna :
پوریا!بیا علت و معلول رو قبول کنیم اصلن!ببینیم با امتیاز قبول این قضیه ی علیت میتونن خدا رو اثبات کنن یا نه!
فرض میکنیم که با قبول علیت این جهان معلول یه علته به نام "خدا"! تا اینجا رسیدیم بههمین که گرما معلول یه منبع گرمازاست!
حالا ثابت کن این خدا تواناست و یکتا و......

چشم! من میگم!
ولی بد نیست مراجعه کنید به کتاب های دینی دوره ی راهنمایی!!!!
برهان علیت رو کامل و بدون ابهام توضیح داده! اگر قانع نشدید من در خدمتتونم!

به نقل از prabd.chess :
با علامت تعجب گذاشتن تنها شخصیت خود را خرد میکنی...کاش میفهمیدی برایم مفهوم شکست تعریف نشده...متاسفم که اینجا را رینگ مشت زنی میبینی...انقدر فلسفه خوانده ام که بتوانم با زبانی حرف بزنم که حرف غلطم را به دلیل عجیب گفتن بپذیری...اما...
من حرفم را زدم...قضاوت با افرادی است که مشاهده میکنند...
زمان عاملی است تعیین کننده...
الان دارید با من دعوا میکنید؟!! یا توهین؟!!
من عادت دارم در آخر تمامی جملات خبری و اینا همه چی علامت تعجب بذارم!(پست هامو ببینید!) این بحث های داخل پرانتز هم فقط محض شوخی بود! جنبه ندارید ادامه نمیدهم! :|
من نگفتم دانش شما چگونه است و ... با به اثبات رسیدن این موضوع برای شما هیییییییییییییییییییچ نفعی عاید من نمیشه! بهتره اینو در نظر داشته باشید که من وقتمو اینجا گذاشتم بخاطر شماهایی که خودتون رو گول میزنید که خدایی نیست... اگر خدایی نیست تو از کجا آمدی؟!!

اگر دوست داشتید بحث زمان رو توضیح بدید تا متوجه بشم و جوابتونو بدم...
اگر نه که هیچ! بحثی باقی نمیمونه. :|

Back
بالا