sky girl
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : جای زخم ...
من 10 سالم اینا بود، بعد با دوچرخه داشتم تو کوچه میرفتم. یه دفعه نمیدونم چی اومد جلوم (فک کنم ماشین) که من دوچرخه گرفتم سمت راست و یه راست رفتم تو جوب!
بعد لبم خورد به خاک و خاشاک و اون قسمت تیزیش ( از اون جوب گنده ها بود
). بعد دکتر و اینا نرفتم و چند تا سنگریزه هنوز تو لبم مونده! آخه قشنگ لبم باز شده بود و این ها رفته بودند توش.... اگه یکی دقت کنه هنوزم معلوم میشه جاش !
یه بار هم میخواستم از تو کمد یه چیزی بردارم ، بعد کاتر تو همون کمده باز بود. منم دستمو بی هوا بردم توش و یه دفعه دستم بسیار برید!
هنوز ردش تو انگشت شصتم هست.
یه بار دیگه هم سریع میخواستم از تو کشو یه چیزی بردارم ، بعد این کشو هرو سریع باز کردم ، اینم کامل اومد بیرون و افتاد رو پام
انگشت شصت پام از بین رفت افتاد و جاش یکی دیگه در اومد اما اینی که تازه در اومده، کامل نیست
یعنی اصا یه جور خاصیه!
یه بارم بچه بودم گویا (دو سال و اندی) بعد منو میزارند پیش یک بچه ی دیگه (3 ساله!) تا بازی کنیم و اینا. بعد این پسرک خیلی دعوایی بوده انگار! با ناخنش رو صورتم میکشه :-ss
بعد هم این جاش رو صورتم میمونه ! هنوزم هست اما کمه :)
بقیشم دیگه یادم نمیاد

من 10 سالم اینا بود، بعد با دوچرخه داشتم تو کوچه میرفتم. یه دفعه نمیدونم چی اومد جلوم (فک کنم ماشین) که من دوچرخه گرفتم سمت راست و یه راست رفتم تو جوب!
بعد لبم خورد به خاک و خاشاک و اون قسمت تیزیش ( از اون جوب گنده ها بود
). بعد دکتر و اینا نرفتم و چند تا سنگریزه هنوز تو لبم مونده! آخه قشنگ لبم باز شده بود و این ها رفته بودند توش.... اگه یکی دقت کنه هنوزم معلوم میشه جاش !یه بار هم میخواستم از تو کمد یه چیزی بردارم ، بعد کاتر تو همون کمده باز بود. منم دستمو بی هوا بردم توش و یه دفعه دستم بسیار برید!
هنوز ردش تو انگشت شصتم هست.یه بار دیگه هم سریع میخواستم از تو کشو یه چیزی بردارم ، بعد این کشو هرو سریع باز کردم ، اینم کامل اومد بیرون و افتاد رو پام
انگشت شصت پام از بین رفت افتاد و جاش یکی دیگه در اومد اما اینی که تازه در اومده، کامل نیست
یعنی اصا یه جور خاصیه!
یه بارم بچه بودم گویا (دو سال و اندی) بعد منو میزارند پیش یک بچه ی دیگه (3 ساله!) تا بازی کنیم و اینا. بعد این پسرک خیلی دعوایی بوده انگار! با ناخنش رو صورتم میکشه :-ss
بعد هم این جاش رو صورتم میمونه ! هنوزم هست اما کمه :)
بقیشم دیگه یادم نمیاد

(ساییدگی ها جاشون نموند)
فقط یه بار توی جنگل از یه جا پرت شدم پایین که من هیچیم نشد(گریه زاری هم نکردم
شرمنده