• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جای زخم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sara J
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جای زخم ...

بچه که بودم مثل یک بمب ساعتی بودم
مامانم منو می زاشت تو ته حال( دور از دسترس پله ها) خواهرم(که 2 سال بزرگتره) را گذاشته بود پیش خودش و تو آشپزخونه غذا درست می کرد
هر دو مین از آشپخونه یه نگاهی می کرد ببینه کجام تا دست گل به آب ندم اول که گوشه بودم،بعد رفتم نزدیک وسط حال بعد باره بعدی وسط حال بودم
مامانم بعد از 40 ثانیه دلش شور زد که الان این بپچ نزنه خودش رو له کنه که ناگهان : همانند صدای افتادن سنگی گنده صدای تالاپ تولوپ می اومد و 7 تا پله افتادم پایین!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با خواهرم دکتر بازی می کردم
به عنوان قطره چسب قطره ای ریخت تو چشمام!!!!
تا 3 ماه یکی از چشمامو بسته بودن!!!!!!!!!

یه بار خونه مادربزرگم داشتیم با پسرداییم اینا مسابقه 2 میدادیم بعد در حیاطشون شیشه قدی بود بعد من گفتم 1،2،3 و با تمام سرعت دویدم یعد نمیدونم چرا هرچی ترمز میگرفتم وای نمی ایستادم.. ;D بعد یهو دیدم تو شیشه ام.. نصف تنم تو حیاط بود و رو دستام خودمو نگه داشته بودم نصف دیگه ی تنمم تو خونه بود.. شانس آوردم بقیه شیشه از بالا نیفتاد روم وگرنه از کمر نصف می شدم.. ;D انگشت کوچیکه دست چپم پاره شد،فک کنم یه 10تایی بخیه خورد.. :(

من یه جای زخم دارم روز زانوی پای راستم ! بچه بودم جلوی در خونمون خوردم زمین بعد یه چیزی که یادم نیست چیه رفت تو پام ، اون صحنه ای زانوم شکاف برداشته بود رو قشنگ یادمه :دی بقیه فک کردن زیاد عمیق نیست ،فقط پانسمانش کردن ، بعد ها بابابزرگم که دید و فهمید ، گفت باید اینو بخیه میزدین ! حالا جاش میمونه همیشه!

آقا جای واکسن و اینا هم زخم حساب میشه ؟! :دی من همیشه با این جای واکسنه مشکل داشتم :دی

+ زخم فقط روی بدن آدم باید باشه ؟ بعضیا هم هستن ، روحشون پر از جای زخمه... ;)

یه جای زخم رو دستم هست که در دوران طفولیت داداشم یهو اتو رو دیده، بعد دست تپل منو دیده، بعد به عقلش فشار آورده خواسته دستمو صاف کنه!!!!! عقل کل! :))خیلی خوشگل هم زد دهنمو با دستم با هم صاف کرد! ;Dشکل یه چشم مونده رو دستم البته زیاد تابلو نیست! :-"

5 سالم بود تو پارکینگمون داشتم با برو بچ مسابقه میدادم ،یه تیکه از سنگ زمین کنده شده بود،پام گیر کرد بهش ،خوردم زمین و سر زانوم داغون شد،هنوزم جاش مونده ;D

اول راهنمایی رفته بودیم اردو یه پشه ای منو نیش زد و چشمتون روز بد نبینه دیگه انگار مواد زده بودم!به هر حال اون روز و اون شب برام زهر مار شد و جالب اینه که هنوز هم جای نیشش مونده رو پام و به بعضی مواد حساسه و هر چند وقت مثه اولش میشه!فک کنم ناشناختس!!! ;D

یه جای بریدگی هم روی دستم هست که 3-4 بار همون جا با کناره های کمد مدرسه بریده بود و هنو مونده ;D

بچه بودم سوار موتور داییم شدم.داشتم پیاده میشدم که دیدم پام یخ کرده بعد دیدم نه از شدت داغیه.خلاصه قد یه سکه رو پام تاول زد و هنو جاش مونده
وختی میبینمش یاد داییم میفتم که الان پیشم نیس........

چن وقت پیش با دوستم از مدرسه برمیگشتیم
یهو پام رفت تو جوب تمام پای چپم کبود شد! :(( :((
فردای همون روزم یه میخ تو رون پام فرو رفت گوشت پام کنده شد اصن! :(( :((

آهااا یادم اومد...
من بچه که بودم بسی شر بودم :>
تازه ی دوچرخه سوار حرفه ای بودم ;;)
یه بار با سرعت رفتم خوردم تو دیوار زانوم زخمی شد :))
یه بار دیگه هم داشتیم با بچه ها بازی میکردیم بدو بدو ;Dبعد ییهو خیلی ییهو من ی چیزی زیر پام گیر کرد نقش زمین شدم :))
پوست آرنج دستم کشیده شد #-o
الان ردش نمونده ولی.

من روی ابروم به خاطر سنگی که پسرخالم زد به صورتم یه جای خالی مونده دستمم که کاملا رد یه بریدگی از مچ تا آرنجم هست که نتیجه شیرجه بر روی خاک و خل در بچگیست

من که یادم نیست ؛ ولی گویا که یک سالم که بوده ، رفتم تو دیواری جایی و دو دندون بالام رفتن تو لب پایینم و سوراخ شده :-" :-"

بعد الان جای بخیه ـش به میزان کمی هست ;D

یه تیکشو نگفتم
من در دوران طفولیت و میمونیت از کمد و بوفه و کتابخونه روشون کوهنوردی میکردم
یه بار بوفه که کل جهاز مامانم توش بود رو انداختم رو خودم
خیلی باحال بود زانوم باز شد ولی بخیه نخورد منم 4 سالم بود به مامانم میگفتم من میمیرم؟؟
بعد یه بار هم اتو بالای کمد کوچولو بود مامانم بعد از استفاده گزاشته بود هنوز داغ بود منم کمدو تکون دادم اتو افتاد رو زبونم قشنگ پوست زبونم کنده شد

Back
بالا