- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- dk
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : فمنیسم؟!
چرا فکر می کنید زنا موجودات تک بعدی احساساتی ای هستن که با یه چیز صورتی(!) از رو احساس شهادت دروغ میدن؟
خودتون به دوتا از زنا یا دخترایی که از نظرتون منطقین فک کنید.خودتونم فرضا الکی مجرم شناخته شدین.اگه اونا شهادت بدن ولی دادگاه بگه نه شما دو نفرین و عقلتون نصف مرداس و بعدشم شما مجرم شناخته بشین بازم همینارو میگین؟
هر کی احساساتی تره کمتر منطقی نیست.یه آدم منطقی احساساتی(چه مرد چه زن)با دیدن یه صحنه ی قشنگ به وجد میاد ولی عقلشم میرسه دادگاه چیه عدل چیه وجدان(که اتفاقا علاوه بر منطق با احساساتی بودن هم رابطه مستقیم داره!) چیه)زنا تک بعدی نیستن.
ضمنا همه ی مردای عالم منطقی تر و عاقل تر از زنان و از رو احساسات شهادت نمیدن؟
خوش به حال دنیایی که شما توش زندگی می کنین و همیچن مردایی داره.
واسه مورد آخر: زنی که سرپرست خانواره چه فرقی با مرد سرپرست داره؟
مثالاتون اصن ربطی به چیزی که من گفتم نداشت.من راجع به چیزی حرف زدم که یه زن میتونه اندازه ی مرد داشته باشه و به زن و مردی ربط نداره.اونم شعوروعقله.ولی شما مثلا واسه همین سربازی به موردی اشاره کردین که واقعا دست خود یه زن نیست.البته هستن زنایی که بتونن برن سربازی ولی واضحه که اکثرشون نمیتونن اونم به خاطر قدرت بدنیه.انگار از یه بچه که نمیتونه راه بره بخواین بدوئه.یا از یه مرد بخواین اون بچه دار شه.فمنیسم این نیست که!ولی چیزی که من گقتم چیزی نیس که بشه گفت مردا بیشتر دارن یا زنا بیشتر دارن.چون اصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــلا ربطی به جنسیت نداره.من میگم چیزایی که به جنسیت ربط نداره رو چرا میان از رو جنسیت مقایسه می کنن؟به نقل از am.ma :شما حاضری ۲ سال سربازی بری ؟
حاضری هیچ انتظاری از از همسرت واسه خرجی نداشته باشی ؟
حاضری مهریه نداشته باشی ؟
حاضری کل مسابقاتتون با آقایون مشترک باشه ؟ ( حتی ورزش ! )
...
وقتی زن و مرد از نظر روحی(روانی) و جسمی فرق میکنن باید خیلی حق و ارزشاشون هم فرق کنه !
واسه شهادت : زنا احساسی ترن ! شهادتشون میتونه ازرو احساس باشه نه منطق !
واسه دیه : وقتی مرد میخواد خرجی یه خونواده رو بده پس باید ارث بیشتری بگیره !
چرا فکر می کنید زنا موجودات تک بعدی احساساتی ای هستن که با یه چیز صورتی(!) از رو احساس شهادت دروغ میدن؟
خودتون به دوتا از زنا یا دخترایی که از نظرتون منطقین فک کنید.خودتونم فرضا الکی مجرم شناخته شدین.اگه اونا شهادت بدن ولی دادگاه بگه نه شما دو نفرین و عقلتون نصف مرداس و بعدشم شما مجرم شناخته بشین بازم همینارو میگین؟
هر کی احساساتی تره کمتر منطقی نیست.یه آدم منطقی احساساتی(چه مرد چه زن)با دیدن یه صحنه ی قشنگ به وجد میاد ولی عقلشم میرسه دادگاه چیه عدل چیه وجدان(که اتفاقا علاوه بر منطق با احساساتی بودن هم رابطه مستقیم داره!) چیه)زنا تک بعدی نیستن.
ضمنا همه ی مردای عالم منطقی تر و عاقل تر از زنان و از رو احساسات شهادت نمیدن؟
خوش به حال دنیایی که شما توش زندگی می کنین و همیچن مردایی داره.
واسه مورد آخر: زنی که سرپرست خانواره چه فرقی با مرد سرپرست داره؟