Radikal
کاربر خاکانجمنخورده
ببینید جردن داره میگه کسی که آرایش میکنه آرایش یک نوع جاذبه جنسی داره. و به همین دلیل هست که یکی آرایش می کنه. اینکه برای دل خودم می خوام و ... خیلی بحث عجیبیه و یه مرزی قطعا وجود داره که تعریفش چیز خیلی ساده ای نیست و طرف می خواد جذاب تر باشه. خب جذاب تر یعنی چی ؟
چیزی که جردن میگه اینه که بدیهیه که هدف آرایش برای جلب توجهه و کسی که این کار رو می کنه میدونه که شاید کارش تاثیر داشته باشه ولی بازم داره انجام میده و این تناقض داره. کسی نمیگه اگر آرایش می کنی پس باید آزار هم ببینی. میگه شما بدون لباس بیرون بری مثلا این قطعا تاثیر میزاری. شما می خوای بگی این دیگه خیلی بیشتره از آرایش؟ میگه اوکی. مرزش کجاست دقیقا. چی میشه که آرایش اوکی میشه و لباس نداشتن اوکی نمیشه؟
و هدف از آرایش چیه؟ جز جلب توجه و جذابتر شدن. برا خودتون جذاب تر بشید؟ با رژ لب زدن و ... برای دل خودتونه؟
نه من و نه خیلیای دیگه و نه جردن عقیده نداره که اینا نباید باشن. خودشم میگه. فقط میگه هدف در اصل جذاب شدنه که جلب توجهه. اصلا نمیتونم بفهمم چه توجیحی دارید برای آرایش. و "مرزش" رو کجا میدونید.
در رابطه با 2 هم جوک هست دیگه حرفتون ؟ اینکه یه سری ادم دیوانه و احمق باشن و هیچ راهی وجود نداشته باشه که بتونه جلوشونو بگیره بدیهی نیست که یه مشکل هست؟ من حرف روشش رو الان نزدم که. میگم نبود راه برای جلوگیری از این احمق ها یه مشکله. اگر اینو قبول ندارید هیچ بحثی باقی نمیمونه و موفق باشید
چرا شما موهاتون رو کوتاه میکنید؟ یا ریش هاتون رو میزنید؟
یا سعی میکنید لباس هایی بپوشید که مورد پسند واقع بشه( حالا یا مورد پسند خودتون یا دیگران)
چرا سعی میکنید ظاهری تمیز و مرتب داشته باشید؟
آرایش کردن هم چیزی لزوما برای یک جنس نیست و یک انتخابه مثل خیلی انتخاب های دیگه، نمیگم خوبه یا بده که اصلا تعیین خوبی یا بدی انتخاب های باقی افراد به عهده من و شما نیست! حتی تفسیر انتخاب هاشون هم به عهده من و شما نیست و نمیتونیم بگیم کسی که آرایش میکنه یعنی دلش میخواد که با فرد دیگه ای رابطه جنسی داشته باشه. یا میخواد جلب توجه کنه یا هر چیز دیگه ای.
این رو میشه حتی از جنبه ی دیگه ای دید، مثلا همین حجاب زمانی که شما وارد یک کشوری بشید که همه بی حجاب اند موجب جلب توجه میشه. مرز جلب توجه کردن یا نکردن واقعا انقدر که شما فکر میکنید بدیهی نیست.
و اینکه آقای محترم، قوانین باید برای انسان های سالم نوشته بشن، نه آدم های بیمار!
و راه جلوگیری از آدم های احمق و بیمار هم به عهده ی قانون و روانپزشک هاست! نه من و شما .