tiberium
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی سمنان
- شهر
- سمنان
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
- مدال المپیاد
- المپیاد کامپیوتر
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی فن آوری اطلاعات
پستتو نخوندم جز دو سه خط اول. یه مشت حرف بی دلیل هست. گذاشتن من تو دسته بسیجی ها یه حرکت چیپه و سفسطه. ولی حالا مهم نیست. انتظاری ازت نیست با این ذهنت. ولی جواب سوالمو ندادی.تفکر پوشیدن مایو توساحل و کار رو یکی میدونی؟این شمائید که دائما دارید یک مشت چرندیات درباره آرایش=جذابیت جنسی رو مثل بسیجی ها تکرار میکنید و وجود چنین چیزهایی بدون تمایل به جذابیت جنسی و آزار دیدن براتون چنین عجیب و غریب و غیر قابل هضمه!
بسیار خب، پس چرا قبول دارید کسی که توی ساحل مایو میپوشه هدفش تحریک جنسی نیست، اما کسی که در محل کار آرایش میکنه هدفش تحریک جنسیه؟ اگه هدف مایو رو صرفا شنا میدونید، خب اینکارو با لباسهای پوشیده تری مثل بورکینی، لباس های پوشیده تر شنا و...هم میشه انجام داد. اما بیکینی همچنان کاربرد داره.
حتی فراتر از اون، آیا کسانی که به ساحل های برهنگی آزاد میرن هم، یعنی توقع جذابیت جنسی دارن؟!
و همچنین این سوال واضح که آیا خیلی عجیبه کسی از سفید تر بودن صورتش(کرم پودر)، رژ لب به رنگی خاص و....خوشش بیاد، بدون هدف جلب توجه جنسی؟! اگه ممکن نمیدونید، من دیگه حرفی ندارم چون واقعا واضحه! در اینصورت شما تقریبا هر نوع داشتن ظاهر ایدئال رو نشانه جلب توجه جنس مخالف میدونید، که دیگه حرفی نمیمونه!
اگه معتقدید هدف خودِ فرد از آرایش تحریک جنسی نیست ولی باعثش میشه، این درباره مایو و همچنین تقریبا هر لباس دیگه ای میتونه معتبر باشه.
راه حل جلوگیری از چنین مواردی هم نه محدود کردن پوشش یا حضور زنان(که فقط قضیه رو بدتر میکنه)، بلکه جرم انگاری و وقانین واضح در این زمینه، کارهای فرهنگی درباره قبح هرچه بیشتر آزار جنسی و حساس شدن نسبت بهش و مبارزه با سایر اشکال فرهنگی و عقاید پشت چنین آزارهایی(آرایش و...یعنی چراغ سبز نشون دادن، حق ما درباره آزار و متلک بدون خواست فرد و با مخالفتش، وجود یک شکاف جنسیتی گسترده و بت ساختن از اون و...) هست.
پستی از من رو نقل نکردی که توجیه بدونم.