من پست قبلیم گفتم پست آخرمه ولی متاسفانه بعضیا انگار معنی کلماتو نمیدونن مجبورم دوباره پست بدم
البته نیازی نمیبینم زیاد حرف جدیدی بزنم فقط یه سری چیزا رو نقل قول میکنم.
first things first:
اینکه وجود نداشتن یه روش بده خیلی بدیهیه. و وجود یه راه ( حتی شاید بد باشه ) وجود یه راه یه چیز مفید و خوبیه.
البته شاید این که "هر روشی بهتر از هیچ روشه" رو یه جواب منطقی میدونی که دیگه حرفی باقی نمیمونه.
منتظر جوابت هستم که این دو تا اصلا یه معنی رو نمیدن و جملات رو out of context برداشت کردم و چقدر تو منطقی ای و من یه هیولام که بهت تهمت قتل عام بچه های یتیمو زدم. دیگه متاسفانه جواب دیگه ای به این حرفات نمیتونم بدم فقط دیگه به عقل خود مخاطب اینجا ربط داره که بفهمه کی تهمت زده و کی نزده.
حالا راجع به اون دو موضوعی که راجع بهش حرف میزدیم راجع به موضوع دوم که من تموم حرفامو زدم و شماهم همه حرفاتو زدی و بازم به مخاطب مربوطه که کدوم رو بپذیره. راجع به موضوع اول هم نیازی نمیبینم چیز جدیدی بگم فقط یه سری چیزارو دوست دارم یادآوری کنم به همه:
وقتی میگه زنایی که هم آرایش میکنن هم آزار جنسی نمیخوان hypocrite هستن مگه این برداشت نمیشه که اگر آرایش میکنی باید انتظار آزار جنسی رو هم داشته باشی؟
Do you feel like a serious woman who does not want sexual harrasmant in the work place that if she wears makeup in the work
place that she is somewhat being hypocritical?
Yea
تو دوست داری دیده بشی و جاذبه جنسی داشته باشی و جلب نظر کنی ولی نخوای مثلا مورد تجاوز واقع بشی. این دو تا به صورت همزمان میگی ممکن نیست و ریاکاریه؟
اینو که میخوندم یه لحظه فکر کردم شاید خودتم حرف جردن قبول نداری حواست نیست که البته وقتی میفهمی این حرف خودشه اینو میگی:
سوال اول این بود که ایا تو یه شرکت میتونن کار بکنن کنار هم یا نه.
طرف گفت اره و جردن گفت چرا؟ و گفت چون داریم کار می کنم باهاشون و میبینم که میشه.
و جردن گفت خب خیلی مشکل ها هست الان در رابطه با محیط کار. و نیاز به یک سری قوانین هست که هنوز هم نمیدونیم این قوانین چی هستن. یه چیزی که بتونه مشکلات رو حل کنه. مشکلات میتونه مورد تجاوز گرفته شدن باشه تا آزار جنسی تا 100 تا مساله ی دیگه.
که ظاهرا چون اینارو گفته دیگه این حرفش که به وضوح برمیداره میگه زنایی که هم آرایش میکنن هم آزار جنسی نمیخوان ریاکارن. با این منطق شما کلا هر حرفی رو میشه پس گرفت با این بهانه که تا کل بحث رو ندونی نمیفهمی و در آخرشم به حدی یه حرفی رو پیچوند که کلا حرف مخالفش برداشت شه. که البته هر چقدرم که بهانه بیاری از حرفای دیگت مشخصه که خودتم کاملا قبول داری که نمیشه همزمان آرایش کرد و آزار جنسی نخواست:
ببینید بزارید یه مثالی بزنم. شما می خوای بری مسافرت. یه محلی هست و این محل بسیار ریسک جانی هم داره مثلا. شما میرید اونجا و به یتل میرسی. ایا این کار توجیه می کنه که اونجا
باید به قتل برسید؟ خیر. ایا کار قاتل ها توجیه پذیر هست؟ خیر.
تو توی یک جنگل هستی و قطعا می خوای خورده نشی یا نیش زده نشی توسط حیوانات. اینکه تو بیای کاری یا رفتاری انجام بدی که اون مولفه ی طعمه خوب بودن رو افزایش بدی خودت یکم عجیب نیست همچین مساله ای؟ تو تو اینجا داری جاذبه جنسیتو افزایش میدی. سر کار داری جاذبه جنسیتو افزایش میدی از قصد و برای جلب توجه. خب این مساله رو چطوری میشه با مشکلاتی که به وجود میاد ( که لزوما تجاوز نیست) کنار هم قرار داد؟
حالا از این حرفا که بگذریم منم که میدونم باز تو میای میگی که نه حرفا خارج از بحث برداشته شده بعدم یه سری چیزمیز دیگه که اصلا ربطی به حرف من نداره مینویسی و میگی آره چون اینا رو گفتم این حرفام دیگه اون مفهومی که به تنهایی داره رو نداره و البته دیالوگ خودشیفته ی آخر همه پستات که دم از نهایت منطقت و کندذهن بودن افراد مقابلت میزنی هم فراموش نشه!
اینکه اینا رو تهاجمی برداشت می کنید متاسفانه facts dont care about your feelings
خیلی خب باشه میخواستم یه سری نقل قول دیگه هم از همه توهینات که ظاهرا "تهاجمی" نیست بذارم ولی انصافا حالشو نداشتم و از اون جایی که 90 درصد پستات شامل همچین بخشی میشن لزومی هم نداشت نقل قول کنم حتی کسی یه پستتم خونده باشه خودش میتونه برداشت کنه که تهاجمی هست یا نه.
جالبه که توی صحبتای خصوصی کسی مخالفتی نداره و حتی با برخی استدلالای یه سمت مخالفن ولی خب حرفی نمیزنن بنا به دلایلی.
اینکه چرا چنین وضعیتی برقراره هم خیلی جالبه ( یه سری دلایل بدیهی هم داره البته )
آره برای منم خیلی جالبه این حرفت چون واقعا این شدت obsession و حتی stalking که نشون دادی تو این دوران بحث و حرفا و حرکاتی که زدی واقعا جالبه برام بدونم کیا هستن این آدمایی که مخالفتی ندارن با کارات. چون جدا از خود بحث و اختلاف عقیده و اینا که بگذریم به نظر من بی پرده بخوام بگم شما دوست عزیز واقعا یه مشکل اخلاقی شدید دارید. البته منم قبول دارم اشتباه کردم: اشتباه کردم که فکر میکردم میتونم تو یه بحث شرکت کنم و بعد از اینکه دیگه نخواستم ادامه بدم کسی مزاحمم نمیشه.
ضمن این که لازم میدونم با وجود بدیهی بودن بازم تکرار کنم که
این دیگه واقعا آخرین پستمه! البته نذار این جلوتو بگیره که وقتی جواب پست بعدیتو که قشنگ مشخصه چی میخوای بگی رو نمیدم نیای بعدش کلی دم از کندذهن بودن و رادیکال بودن و غیره و غیره من بزنی و بگی بهت تهمت زدم و حاضر نیستم اشتباهمو قبول کنم چون بویی از منطق نبردم و خلاصه همین حرفا که خودت میدونی دیگه