۱- زنی که در محل کار آرایش کنه داره دعوت به آزار جنسی میکنه.
Do you feel like a serious woman who does not want sexual harrasmant in the work place that if she wears makeup in the work place that she is somewhat being hypocritical?
Yea
من نمیدونم از این قسمت اینترویو به جز حرفی که من زدم میشه چه برداشتی کرد حتی اگه قبل و بعد اینا حرفای دیگهای زده بشه.
بعدش گفتم انگار معتقده که چون قوانین مشخص نیست نباید زنان کار کنن تاکید روی کلمه انگار چون برداشت خودم از نظرش بود و در خود بحث وارد این موضوع نمیشه و طبق معمول سعی میکنه نظر قطعی نده و همه چیو مبهم نگه داره.
۲- بدیهتا من وقتی گفتم ناراحته با طعنه گفتم نه که لیترالی برداره بگه I'm upset. و اینکه من نمیدونم دقیقا کجای حرفای این ویدیو رو هایلایت کنم که منظورمو مشخص کنم ولی نمیدونم به غیر از اینکه داره میگه "اگه مردی در بحثش دیگه به توهین و حرفهای چرت برسه میتونه با کتک زدن فیزیکی بحثو پیش ببره ولی با زنی که به این حد برسه نمیتونه کاری بکنه" دیگه چه برداشتی میشه کرد. واقعا این یکیو نمیدونم چطور میشه حرفاشو دید و گفت آره منطقیه.
خب من دیگه این بحثو ادامه نمیدم به این دلیل که بحث سر اینکه یه شخص سوم خارج از بحث حرفاش منطقیه یا غیر منطقیه بحث بیخودیه. یا به عبارت دیگه سوال کلی "جردن پیترسون خوبه یا بد؟" سواله احمقانهایه که بحث راجع بهش نمیشه کرد ولی بحث به اینجا کشیده شده.
پست اول من خواستم که شما یکی از حرفاش که فکر میکنین جالبه رو بگین که روش بحث کنیم چون رو عقاید میشه بحث کرد نه افراد ولی شما همچنان هیچ نظر به خصوصی ازشون نام نبردید. شاید تقصیر منه که به خاطر نظر شدیدی که بعد از مدتها شناختن پیترسون بهش دارم گذاشتم احساسات یه ذره کنترلمو به دست بگیره و لحن پست اولم بد بود و خوب نتونستم منظورمو برسونم که باعث شده خود شما "گارد" بگیرین و به جای چیزی که سه بار تا حالا ازتون خواستم مشغول به دفاع از یه آدم شدین به جای عقیده.
هرچند من کاملا معتقدم که پیترسون آدمیه که با قشنگ حرف زدن و بازی با کلمات و تعاریف و مبهم حرف زدن عقاید خطرناکه رو میرسونه ولی الان متوجه شدم که بحث روی درست یا غلط بودن کل صحبت کردن یه نفر به جای بحث روی عقاید به خصوصش کار احمقانه و بیفایده و غیرممکنیه و اشتباه من بود که از اول سعی کردم چنین کاریو بکنم مسئولیتشو قبول میکنم.
خلاصه که اگر نظر و عقیده خاصی از جردن پیترسون دارین و ویدیوی خاصی ازش براتون جالبه لینکشو بذارین و دقیقا بگین که برداشتتون از حرفش چی بوده چون ظاهراً برداشتها متفاوته و شاید بتونیم روش بحث کنیم.
+ یه ذره صحبتام به هم ریخته شد ولی امیدوارم منظورمو تونسته باشم برسونم.
++ و اینکه من مشکل زبان ندارم نمیخواد نگران باشید
خب گام به گام :
در رابطه با بحث اول. چیزی که مطرح شده اینه. سوال اینه که آیا خانوم و آقا توی یه محیط کاری میتونن با هم کار کنن یا نه و جردن میگه هنوز نمیدونیم. و مشکلاتی که به وجود اومده رو همه میدونیم اما چه قوانینی باید وضع بشه که جلوی این مشکلات رو بگیره؟ نمیدونیم!
و میگه نظرتون راجع به این قانون چطوره که هیچ آرایشی نباشه توی ادارات.
Here is a rule: How about no make up in the workplace-?isnt it ... provocative? JORDAN
- NO!
- JORDAN Its not ? what is it then ? whats the purpose of make up
-/// some people just like to put up make up
- why ? JORDAN
و اینجا یکی دو تا مثال میگه و میگه
JORDAN : I am not saying that you should not wear makeups ,Im saying we dont know what the rules are
و اینجا یه بحثی میشه که طرف میگه یعنی فکر می کنید آرایش باعث جذابیت میشه و اینا که jordan میگه
, JORDAN: Thats what makeups for, jesus thats self-evident
why else would you wear it?
و طرف میگه پس شما عقیده دارید کسی که آرایش کنه و بیاد چون می خواد توجه و جذابیت کسب کنه پس هرجیزی که اتفاق میتونه بیفته اتفاق بیفته؟ ؟
JORDAN: NO I didnt say the last part,i didnt say so whatever comes will com
و بعد هم مثال کفش پاشنه بلند رو میزنه و بعد دوباره تاکید می کنه که
JORDAN: Now im not saying that people shouldnt use ... display in workplace.im not saying that, im saying that that is what they are doing, and that is what they are doing
JORDAN: the mao put everybody in uniform, to stop that sort of things from happening,men wear uniforms
What are the rules that govern ... interaction between men and women in the workplace? the answer is we dont know! so im throwing out some questions
how about makeup ?
- oh thats ok
- is it ?
-why ?
و اون جواب میده :
- i thinkg that there's certain ownership over one's body that they can take without
و دوباره JORDAN
How about negligees?
thats going too far!
و جواب طرف :
if you had a workplace with negligees i think that there would be some sort of standard idea that maybe that would be ...
و JORDAN :
Okay, so there is some line between lipstick and negligees, okay fair enough, where exactly is the line!
و یه مقدار بحث.
و طرف میپرسه
Does it have something to do with ... harassment in the workplace.
و جواب JORDAN
i dont know. because i dont know what the rules should be that govern the interaction between men and women,
و طرف جواب بله یا خیر میپرسه
Do you feel like women wearing makeup in the workplace contributes to ... harrasment or no
و جواب JORDAN :
Sure it contributes
و بعد بحثی که کردین مطرح میشه و البته ادامه داره.
حرفی که داره زده میشه خیلی بدیهیه. اگر این مساله براتون عجیبه از نظرم مشکل منطقی دارید پس .جردن داره میگه مشکلی که هست با یه سری قوانینی شاید حل بشه که من هم نمیدونم . و بعد یه سری سوال مطرح می کنه. نبود آرایش. میگه آیا این متونه کمک کنه ؟ و میگه این مساله رو تاکیر می کنه که ارایش برای جلب توجه هست مگرنه چرا یکی باید انجام بده. ( اگر با این مخالف هستین واقعا بحثی نمیمونه) ولی میگه من نمیگم که نباید باشه. میگم ارایش قطعا تاثیر گذار هست که بدیهی هست
و بعد مطرح میشه که خودت کدوم اداره رو ترجیح میدی. میگه من اونیو ترجیح میدم که مردم حق آزادی دارن و هنوز خیلی مباحث زیاده ولی چطوری از اینا نتیجه گیری می کنید که گفته چون قانونی نیست زنان نباید کار کنن ؟