پاسخ : فمنیسم؟!
به نقل از solen :
1 - حرف من سر اسم نبود . سر کار بود .
چقدر ساده استفاده از یک شریک جنسی (اینجا ظاهرا یه زن) رو به پیتزا تعبیر میکنید! و البته انسان ها چه مرد و چه زن توی جوامع مترقی و البته شبه مترقی (مثل محل زندگی شما) چه تعریف ساده ای دارن !
2 - صحبت همینه . جوامع از انسان ها برای پیشرفت استفاده کردند. این پیشرفت یک پیشرفت غالبا تکنیکی و تکنولوژیکه . در راه این پیشرفت به راحتی تعریف انسانیت عوض شد . این زندگی مناسب فطرت و روحیه انسان نیست . به خاطر همینه که بشر امروز در خودش خیلی کاستی حس میکنه . مدام به دنبال معنویته .
3 - این نگاه که زن خانه دار یه عنصر سوخته و بدردنخور جامعه است غلطه . اصلا حرف همینه که نباید از زن توقع داشت که بیاید و در جامعه کار کند . اینکه ما کاری کنیم که از تمام توانایی زن ، مثل مرد استفاده کنیم ( به عنوان عنصر کاری) تا جامعه پیشرفت کنه این شاید ظاهرا خوب باشه اما ظلم به زنه.
4 - نمونه های کامل فمنیسم رو هم در جوامع پیشرفته می بینیم . اونجا زن چقدر آزاد و متعالیه !
5 - برسیم به اسلام . اصلا کجای اسلام و کشور ما و بزرگان دین و نظام ما سعی کردن زنان رو در خونه زندانی کنن ؟ شما نسبت حضور زنان در جامعه ایرانی قبل و بعد از انقلاب رو ببین . سطح رشد و توانایی زنان رو مقایسه کن .
اگر می خوای در باره نظام بدونی باید صحبت های رهبرشو دراین باره دیده باشی . ایشون نه تنها نظرشون مطابق اونچه شما نسبت میدید نیست بلکه میگن اتفاقا زن نباید بی کار باشه . اتفاقا زن نباید بی سواد باشه . اتفاقا مرد باید به زن کمک کنه .
اتفاقا اسلام نقش زن رو در جامعه و رشد و پیشرفت اون محوری میدونه . اینقدر که به حمایت از زن و دختران توصیه شده به حقوق مرد توصیه نشده .
6 - اشتباهات عملی خشک مغز ها رو به پای اسلام و خطا های بی تدبیران را به پای نظام نذارید . این نحوه ی صحبت شما درباره ی اسلام خیلی جاهلانه بود. آدم یاد حرفای ماهواره ای و وبلاگی میفته که میخوان فقط تهییج کنن . شما که طرفدار منطقی دیگه چرا؟
7 - اون لغت سک... رو هم درستش کن . موتور ف...لترینگ که آدم نیست که بشینه بخونه که منظور شما چیه . لغت و مضمون سرچ می کنه و بلوک میکنه . نکنه سایت عزیزمون ف بشه
1 - حرف من سر اسم نبود . سر کار بود .
چقدر ساده استفاده از یک شریک جنسی (اینجا ظاهرا یه زن) رو به پیتزا تعبیر میکنید! و البته انسان ها چه مرد و چه زن توی جوامع مترقی و البته شبه مترقی (مثل محل زندگی شما) چه تعریف ساده ای دارن !
من زن رو به پیتزا تشبیه نکردم. من تمایلات انسان رو به هم شبیه کردم. و درش جنسیت معنی خاصی نداره. چه مرد چه زن بخشی از لذت بردن رو در وجود تنوع میبینن.س.ک.س شاپ ها صرفن وسایلی رو در اختیار ادم ها میذارن که کمک می کنه رابطه بهتری داشته باشن. و این یک میل شخصیه. هر کس در مورد رابطش توقع خاصی داره و نمیشه اینطور فرض کنید که همه به یک نحو رابطه علاقه داشته باشن.
من پیتزا مورد تشبیهم نبود مورد تشبیه من لذت خوردن به لذت س.ک.س بود! دو تا حس تشبیه شدن پیتزا صرفن یک اسم بود.
( و مثالم جنس خاصی رو مدنظر قرار نمیداد! ) و
2 - صحبت همینه . جوامع از انسان ها برای پیشرفت استفاده کردند. این پیشرفت یک پیشرفت غالبا تکنیکی و تکنولوژیکه . در راه این پیشرفت به راحتی تعریف انسانیت عوض شد . این زندگی مناسب فطرت و روحیه انسان نیست . به خاطر همینه که بشر امروز در خودش خیلی کاستی حس میکنه . مدام به دنبال معنویته .
بشر امروز در خودش کاستی احساس می کنه چون سطح خواسته هاش بالاتر رفته. با افراد مختلف در جاهای مختلف اشنا شده و دیده خیلی بهتر از نسل قبلش می تونه زندگی کنه و تمام تلاشش رو می کنه. ارزو پادشاه شدن هنوز در همه وجود داره همه دوست دارن تو کاخ باشن. قبلن خیلی دور از دسترس به نظر میرسید ولی الان میدونن همه قدرت دارن که برا رسیدن بهش تلاش کنن!!
این ربطی به معنویت نداره چون می بینیم جوامع مذهبی بی امنی خیلی بیشتری دارن. و نیاید بگید اونجا اسلام واقعی اجرا نمیشه، این اسلام واقعی تقریبن انگار قرار نیست اجرا بشه و چیزی که اجرا نشه مورد بررسی نمی تونه باشه.
3 - این نگاه که زن خانه دار یه عنصر سوخته و بدردنخور جامعه است غلطه . اصلا حرف همینه که نباید از زن توقع داشت که بیاید و در جامعه کار کند . اینکه ما کاری کنیم که از تمام توانایی زن ، مثل مرد استفاده کنیم ( به عنوان عنصر کاری) تا جامعه پیشرفت کنه این شاید ظاهرا خوب باشه اما ظلم به زنه.
خیر ظلم به زن نیست. هر فرد نسبت به جامعه ای که درش زندگی می کنه مسووله و باید مسولیتش رو به انجام برسونه.
باید توقع داشت که زن کار کنه. و زن قرار نیست مثل مرد کار کنه. ( در واقع مثل مرد کار کردن معنی خاصی نمیده. ) یک زن باید کار کنه مثل خودش.
مگه همه مرد ها مثل هم کار می کنن که زنا مثل مردا کار کنن ؟ مگه مثل مرد کار کردن اصلن معیاره خاصی هست ؟
خیر من خودم توانایی کار کردن به عنوان یک کارگر ساختمون رو ندارم. و هر کس قراره بسته به استعدادش مشغول به کار بشه. پس این قسمت کلن معنی خاصی نمیده حرفتون.
4 - نمونه های کامل فمنیسم رو هم در جوامع پیشرفته می بینیم . اونجا زن چقدر آزاد و متعالیه !
زن ازاده و خودش برای خودش تصمیم میگیره و مسولیتش اشتباهاتشو خودش قبول می کنه. و هیچ وقت از بیوه شدن نمی ترسه. رای می تونه بده کار می تونه بکنه. با خیال راحت می تونه بعد از ۱۸ سالگی از خانوادش جدا شه. به اینا میگن ازادی فک کنم!
5 - برسیم به اسلام . اصلا کجای اسلام و کشور ما و بزرگان دین و نظام ما سعی کردن زنان رو در خونه زندانی کنن ؟ شما نسبت حضور زنان در جامعه ایرانی قبل و بعد از انقلاب رو ببین . سطح رشد و توانایی زنان رو مقایسه کن .
اگر می خوای در باره نظام بدونی باید صحبت های رهبرشو دراین باره دیده باشی . ایشون نه تنها نظرشون مطابق اونچه شما نسبت میدید نیست بلکه میگن اتفاقا زن نباید بی کار باشه . اتفاقا زن نباید بی سواد باشه . اتفاقا مرد باید به زن کمک کنه .
اتفاقا اسلام نقش زن رو در جامعه و رشد و پیشرفت اون محوری میدونه . اینقدر که به حمایت از زن و دختران توصیه شده به حقوق مرد توصیه نشده .
ببین تو باید برای مقایسه دو جامعه همزمان رو مقایسه کنی.
مثلن زمان پهلوی دوم :
۱. زن ها حق رای پیدا کردن ( که خمینی و سایر روحانیون مخالفت داشتن با این موضوع!!! )
۲. جهاد دانش : رو خیلی از دختران تشکیل میدادن که به شهر های مختلف می رفتن تا مدرسه به وجود بیارن و اموزش بدن.
۳. زن ها و مرد ها به دانشگاه می رفتن
۴. قوانین ازدواج مجدد به شدت سخت گیرانه بوده و این از زن ها حمایت می کرده.
۵. قوانین طلاق به زن ها قدرت بیشتری از الان میداده.
و این در زمانی اتفاق افتاده که کشور هنوز مدارس انقدر گسترده نبود. خیلی از مردم سواد خواندن و نوشتن نداشتن. حتا خیلی از این افراد یه سفر به شهر های اصلی کشور نداشتن.
پس نمیشه بیای مثلن تعداد دانشجو های دختر در زمان پهلوی با تعداد انگشت شمار داشنگاه رو با الان که تعداد دانشگاه ها انقدر زیاد شده مقایسه کنی.
( ایران شاید هنوز ۱۰۰ ساله نشده اولین دانشگاهش! و زمان محمد رضا شاه تازه شاید اولین دوره داشتن فارغ التحصیل میشدن.)
پس مقایسه درستی نیست. اسلام میگه زن غیر از مواقع لزوم نباید از خونه خارج بشه ( فاطمه همسر علی گفته بود اینو فک کنم. )
اسلام برای زن های مسلمون حجاب اجباری در نظر میگیره
اسلام دیه ی زن هارو نصف مرد قرار میده
اسلام به مرد حق داشتن بیشتر از یک همسر رو میده
اسلام به مرد حق داشتن همسر صیغه ای میده
اسلام ارث زن رو کمتر از یک مرد میدونه.
و مطمینم یک فمنیسم می تونه ایرادات اساسی تری از اسلام بگیره.
من فکر می کنم جواب ۶ رو همینجا دادم.