• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فمنیسم؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Newton
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا با برابری زن و مرد موافقید؟

• رای‌دهندگان
    118
پاسخ : فمينيسم در ايران ؟ . . .

متاسفانه فمنیسم ایرانی هم مثل بقیه چیزایی که ایران از جامعه جهانی اقتباس کرد... ایران فکر کرد میدونه فمنیسم چیه، ولی نمیدونست "گند زد توش" (مودبانش کردم)
فمنیسم در ایران تبدیل شده به مرد ستیزی، در صورتی که هدف فمنیسم برابری حقوق اجتماعی برای مرد و زن هست، اما نمیدونم چی شد که ظرف چندسال از ورود فمنیسم به ایران، ورژن ایرانیش ساخته شد و تبدیل شد به مردستیزی! سردمدارشم کسانی مثل شادی صدر شدن و -متاسفانه- چون ایران نسبت به سایر کشورها محدودیت بیشتری برای زنها داره و در عین حال آزادی عمل بیشتری هم از کشورهای محدود دیگه (مثل عربستان یا افغانستان سابق) به زن داده، عقده ای که زن ایرانی از مرد داشت در فمنیسم به صورت مردستیزی جلوه کرد
این از لحاظ اجتماعی بود و من به همین دلیل کاملا با "فمنیسم، ورژن ایرانی" مخالفم

پاسخ : فمينيسم در ايران ؟ . . .

به نقل از GCD :
متاسفانه فمنیسم ایرانی هم مثل بقیه چیزایی که ایران از جامعه جهانی اقتباس کرد... ایران فکر کرد میدونه فمنیسم چیه، ولی نمیدونست "گند زد توش" (مودبانش کردم)
فمنیسم در ایران تبدیل شده به مرد ستیزی، در صورتی که هدف فمنیسم برابری حقوق اجتماعی برای مرد و زن هست، اما نمیدونم چی شد که ظرف چندسال از ورود فمنیسم به ایران، ورژن ایرانیش ساخته شد و تبدیل شد به مردستیزی! سردمدارشم کسانی مثل شادی صدر شدن و -متاسفانه- چون ایران نسبت به سایر کشورها محدودیت بیشتری برای زنها داره و در عین حال آزادی عمل بیشتری هم از کشورهای محدود دیگه (مثل عربستان یا افغانستان سابق) به زن داده، عقده ای که زن ایرانی از مرد داشت در فمنیسم به صورت مردستیزی جلوه کرد
این از لحاظ اجتماعی بود و من به همین دلیل کاملا با "فمنیسم، ورژن ایرانی" مخالفم
آره موافقم . . .
البته اين هم ناشي از بيسوادي بعضي زن هاست . . .
اين انجمن ها و كانون هايي كه امثال شيرين عبادي و . . راه انداختن در شستشوي مغزي بعضي زن ها بي تاثير نبوده
الان زن هاي ايران فكر ميكنن كه حقوقشون در دست مردهاست و بايد به زور پسش بگيرن . . .
اما كاملا اشتباست . . .
ما هم كه رسانه نداريم افكار عمومي رو با خودمون همراه كنيم و راه درست رو نشون بديم :دي ( حيف ! )

پاسخ : فمينيسم در ايران ؟

به نظر شما فیلم های خانم تهمینه میلانی فمینیسمی هست ؟؟؟
اگه هست چرا ؟؟؟
میتونه به خوبی فمینیسم را نشون بده ؟؟
کلأ چه نظری دارین ؟؟؟
:) :) :)

به نقل از Babak_eb :
به نظر شما فیلم های خانم تهمینه میلانی فمینیسمی هست ؟؟؟
اگه هست چرا ؟؟؟
میتونه به خوبی فمینیسم را نشون بده ؟؟
کلأ چه نظری دارین ؟؟؟
:) :) :)
تهمینه میلانی یکی از همون افرادی هست که میگم گند زدن به فمینیسم در ایران
فیلمای تهمینه میلانی همیشه مرد رو بد و وحشی و زن رو فرشته نشون میدن، همیشه حق با زنه، همیشه زن از مرد بهتره و از نظر میلانی این یعنی فمینیسم! در صورتی که فمینیسم اصلا این نیست
میلانی مانند خیلی دیگه از کسایی که خودشون رو فعال حقوق زن میدونن، عقده های خودش رو توی فیلم هاش پیاده می کنه و این رو فمنیسم میدونه

× این عبارت "اگه هست چرا ؟؟؟"ت منو کشته...!

يعني ديگه هيچكس نظري نداشت ؟!!!!!!
اينجا مثلا سمپاده ها !
پر بيننده ترين تاپيك هاش اينه :
روابط بين دختر وپسر ، خودكشي ، ازدواج سمپادي و . . . . . !

• لایک
امتیازات: s.h

يه متن يه جا خوندم كه از اين تيكه ش خوشم اومد كه مرتبط با موضوعه تاپيكه (فك نكنم بتونم متن كاملشو بزارم)
دل من خسته است از جامعه‌ای که زنهایش به کوتولگی خود افتخار میکنندوحاضرنیستند بهای قد کشیدن‌شان را بپردازند و هنوز افسوس تازیانه و تسبیح و ته دیگ را می خورند. ، بر او ببخشایید اوخسته است ازجامعه‌ای که حتی معنی فمینیست را نمی داند

* خيلي جالبه بحث در مورد فمينسم اما يه دختر هم تو بحث نيس شايد اونا هم خسته ان از اين بحثا

به نقل از یلدا :
* خيلي جالبه بحث در مورد فمينسم اما يه دختر هم تو بحث نيس شايد اونا هم خسته ان از اين بحثا
طبق معمول من هستم که از دخترا دفاع کنم ... :) :) :)
***البته میدونم که به من نیازی نیست و شما خودتون میتونید که از خودتون دفاع کنید ... :( :( :(

1-فمینیسم از چیزایی یه که ذاتا خوب بوده ولی با تعصب مخلوط شده و ذاتش نابود شده
2-فکر کنم احمقانست که بخوایم انتقام بگیریم از مردا به خاطر مرد بودنشون
3-با هر چیزی که بگه خانما اینور آقایون اونور خط مخالفم چون خودش یه نوع تفکیک و تبعیضه
4-توی خیلی از جاها این بحث حل شدست و خیلی از جاها هم راه حلی نداره

آره...نباید تعصبی بود...

من خودم خیلی‌ از عقیدشان رو قبول دارم...بعضی‌ هاش هم ندارم..

اما حوصلهٔ بحث ندارم فعلا..!یعنی‌ یه مدت کلا حوصله ندارم..!وگرنه اینجا رو میپکوندم..!
dark boyاین که پر بیننده‌ترین تاپیک‌ها این مزخرفت آن مال این نیست که اینجا سمپاده...!مال اینه که ظاهراًاینجا فقط اسمش سمپاده....!:d

محرومیت زنان در جامعه از گذشته تا کنون (ایران)

-ازدواج : اجازه برای ازدواج، استفاده وسیله گونه از زن، آزار های ج ن س ی زنان ، محدودیت های دیگر!

-تحصیل: اجازه ی تحصیل،سطح تحصیل مقبول برای زنان، اختصاص رشته های تحصیلی خاص به زنان، محدودیت های دیگر!

- تفریح : تفریحات مجاز برای دختر ها و خانوم ،(( تفریح در شان یک زن!)) ، محدودیت های مربوطه!

-مرد سالاری: مشکل دختر خواهر یا زن بودن در جامعه ما، حق انتخاب زن ، محدودیت های مربوطه

-عقیده فمنیسم و تحول آن در طول تاریخ

-موارد دیگر...

اینا موضوع هایی هستن که قراره تو تاپیک بررسی شن!
تحلیل ، نظر شخصی،اطلاعات و خبر های جدید مربوط به تاپیک و کلا هرچی که بحث رو پربار تر کنه می تونه اینجا قرار بگیره

Back
بالا