خب قوس قزح (رنگین کمان) رو هم می شه به 384 جور مختلف طبق اصل ضرب نوشتمعذرت میخوام کلمه قستنطنیه چه شکلی نوشته میشه؟
طبق اصل ضرب در ریاضی میشه این کلمه رو به شانزده حال نوشت !!!!! ( چه جالب)
حتما ؛ کلمه ی عربیه و باید مثل خیلی کلمات عربی دیگه ( مثلا ، فعلا ، ترجیها و ...) تنوین بگیره . فکر کنم اسم تنوین اینجور کلمات تنوین قیدی باشه . این کلمات هم چون قید هستن باید تنوین قیدی بگیرن .بچه ها کمک
من با یکی شدید دعوام شده سر تنوین
حتما درسته یا حتمن؟
با دلیل قانع کننده بگین طرف خیلی سمجه
قسطنطنیهمعذرت میخوام کلمه قستنطنیه چه شکلی نوشته میشه؟
طبق اصل ضرب در ریاضی میشه این کلمه رو به شانزده حال نوشت !!!!! ( چه جالب)
ممنونم فراوانحتما ؛ کلمه ی عربیه و باید مثل خیلی کلمات عربی دیگه ( مثلا ، فعلا ، ترجیها و ...) تنوین بگیره . فکر کنم اسم تنوین اینجور کلمات تنوین قیدی باشه . این کلمات هم چون قید هستن باید تنوین قیدی بگیرن .
البته اگه کلمه ای فارسی بود نباید تنوین بگیره . مثلا کلمه ی ( گاها ) اشتباهه .
ولی بعضیا هم میگن غیر از اسمای خاص هر کلمهٔ عربی رو میشه به دو صورت نوشت. یکی طوری که تو عربی نوشته میشه(مثلا) و روش دیگه همون طور که خونده میشه(مثلن). البته اغلب از حالت اول استفاده میشه و واسهٔ همین خیلیا حالت دومو قبول نمیکننممنونم فراوان
چند سال اخیر این بحث تغییر تنوین به ( ن ) راه افتاده و حتی توی بعضی از کتاب های جدید هم این شکل نوشتاری دیده میشه . اما خب شکل استفاده ی عمومی تر و صحیح تر با تنوینه .ولی بعضیا هم میگن غیر از اسمای خاص هر کلمهٔ عربی رو میشه به دو صورت نوشت. یکی طوری که تو عربی نوشته میشه(مثلا) و روش دیگه همون طور که خونده میشه(مثلن). البته اغلب از حالت اول استفاده میشه و واسهٔ همین خیلیا حالت دومو قبول نمیکنن
دلیل نمیشه چون نظام جدیدیم همه غلط املایی داشته باشیم
×اسپم زدایی:
موجح غلط
موجه صحیح
خب این فرق داره! من خودمم گاهی مینویسم خودافیظ! خب تقریباً میشه حدس زد تعمدی ه کجا سهوی.بعضی چیزا رو لازمه در اصطلاح اشتباه بنویسیم چون اونطوری بیشتر منظور رو میرسونه. مثلا شاید فکر کنین خدافز غلطه و درستش با خداحافظ هست و از نظر معنایی فرقی ندارن اما سخت در اشتباه هستین.