- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1386
- مدال المپیاد
- ندارم
- دانشگاه
- علم و صنعت
- رشته دانشگاه
- برق
پاسخ : راه هایی برای بهتر و مرتب شدن انجمن
نخست این که جنبه انتقادپذیری داشته باشید. اینکه دیگران بگن عکس شما ایراد داره به نظرم یه لطفه، که عکس شما رو بدون چشمداشت نقد کردند...
دوم این که شما که با یه جمله "چه ارزشی داشته که گذاشتیش اینجا" اونقدر ترش می کنید که همچین متنی می نویسید لطفا خودتون اون رفتار رو تکرار نکنید.
سوم این که عکاس حرفه ای هم اینجا داریم. شلوغش نکنید. اینکه کسی عکاس خوبی نباشه دلیل نمی شه که عکس رو نقد نکنه. مثل اینه که یه بازیکن به مربی خودش بگه : تو که هی می گی این کار رو بکن اون کار رو نکن خودت که بازی بلد نیستی که! ما ایرانی ها باید یاد بگیریم که ببینیم حرف چی بوده، نه اینکه کی حرف رو زده...
چهارم این که حرفتون درسته، نباید با هم بد برخورد کنیم. نقد به معنی حمله نیست. به معنی درشت نمایی ایرادات است. در این مورد کاملا حق با شماست.
پنجم این که عکس سیمهای کتابتون رو خیلی خوشم اومد. کار قشنگی شده بود.
ششم اینکه این عکس آخرتون خیلی ایراد داره... سعی کنید کمی بیشتر عکس ببینید، و تلاش کنید. همیشه تلاش جوابگو هست.
هفتم این که مگه قرار نبود با موبایل عکس نذارید؟!؟!؟! این عکستون هم که با موبایله که!!!
هفتم این که لطفا همه دوستان توجه کنند! ننویسید مدل دوربین : سونی! نا سلامتی فروم یه مشت بچه تیزهوشه ها! اینکه برند دوربینتون چیه آخه به چه درد می خوره!؟ مثلا من دوربینی دارم از برند کنن، مدلش هست 550D . یه کم بیشتر دقت کنید.
مشخصات عکس بالایی مثلا اینجوری درسته :
مدل دوربین : Sony Ericsson k800i
مدل لنز : ؟
دیافراگم : f/2.8
سرعت نوردهی : 1/500 ثانیه (دوربینهای موبایل شاتر ندارند)
ایزو : 80
یا مثلا عکس پست 390 زمان نوردهی و دیافراگم رو اشتباه نوشتید... لطفا کمی به خاطر احترام به همدیگه هم که شده با دقت تر بنویسیم.
به نقل از requiem :lمتاسفانه شما به تنها نکته ای توجه می کنید کیفیت عکسه که اون هم چون ریسایز کرده بودم پایین اومده بود!
عکسی که از ماشین گرفته بودم به نظر خودم البته بی هدف نبود! ولی خوب همه که هدف آدمو نمی فهمن مثلا به نظرم همیشه جالب نیست که سوژه عکس تکراری باشه مثلا از دوباره از کفشدوزک حالا با هر دوربینی عکس بگیریم که شما دوست دارید ولی به نظر من تکراریه!
عکسی که از لای سیمای کتاب فیزیکم گرفته بودم عکس بدی نبود تار هم نبود ایده اش هم تکراری نبود ولی شما بیشتر به دیسلایک و نقاط منفی اهمیت می دین تا نقاط مثبت! البته که من عکاس حرفه ای نیستم هیچ کدوم شما نیستید حتی شما! ما همه اینجاییم که پیشرفت کنیم نه اینکه اینطور بی رحمانه همدیگرو بکوبیم و قلب همدیگرو بشکنیم و اینطوری نظر بذاریم!
من بعد از این که عکسامو گذاشتم فهمیدم که دوربین گوشی ممنوعه به همین دلیل به •Silmarillion• پیغام فرستادم که متاسفم حواسم به قوانین نبود و ازشون خواستم که عکسا رو پاک کنن که بعدش فهمیدم ایشون مدیر این قسمت نبودند و من اشتباهی پیغام فرستاده بودم!
هر چند مطمئنم که این ارسال پاک میشه ولی ازتون خواهش میکنم به این حرفا فکر کنید! و مثلا وقتی از سینما خارج میشین اگه از فیلم خوشتون نیومد سریع به کارگردانو بازیگر ناسزا نگین به این هم فکر کنید که شاید باید بیشتر به فیلم دقت می کردین!
نخست این که جنبه انتقادپذیری داشته باشید. اینکه دیگران بگن عکس شما ایراد داره به نظرم یه لطفه، که عکس شما رو بدون چشمداشت نقد کردند...
دوم این که شما که با یه جمله "چه ارزشی داشته که گذاشتیش اینجا" اونقدر ترش می کنید که همچین متنی می نویسید لطفا خودتون اون رفتار رو تکرار نکنید.
سوم این که عکاس حرفه ای هم اینجا داریم. شلوغش نکنید. اینکه کسی عکاس خوبی نباشه دلیل نمی شه که عکس رو نقد نکنه. مثل اینه که یه بازیکن به مربی خودش بگه : تو که هی می گی این کار رو بکن اون کار رو نکن خودت که بازی بلد نیستی که! ما ایرانی ها باید یاد بگیریم که ببینیم حرف چی بوده، نه اینکه کی حرف رو زده...
چهارم این که حرفتون درسته، نباید با هم بد برخورد کنیم. نقد به معنی حمله نیست. به معنی درشت نمایی ایرادات است. در این مورد کاملا حق با شماست.
پنجم این که عکس سیمهای کتابتون رو خیلی خوشم اومد. کار قشنگی شده بود.
ششم اینکه این عکس آخرتون خیلی ایراد داره... سعی کنید کمی بیشتر عکس ببینید، و تلاش کنید. همیشه تلاش جوابگو هست.
هفتم این که مگه قرار نبود با موبایل عکس نذارید؟!؟!؟! این عکستون هم که با موبایله که!!!
هفتم این که لطفا همه دوستان توجه کنند! ننویسید مدل دوربین : سونی! نا سلامتی فروم یه مشت بچه تیزهوشه ها! اینکه برند دوربینتون چیه آخه به چه درد می خوره!؟ مثلا من دوربینی دارم از برند کنن، مدلش هست 550D . یه کم بیشتر دقت کنید.
مشخصات عکس بالایی مثلا اینجوری درسته :
مدل دوربین : Sony Ericsson k800i
مدل لنز : ؟
دیافراگم : f/2.8
سرعت نوردهی : 1/500 ثانیه (دوربینهای موبایل شاتر ندارند)
ایزو : 80
یا مثلا عکس پست 390 زمان نوردهی و دیافراگم رو اشتباه نوشتید... لطفا کمی به خاطر احترام به همدیگه هم که شده با دقت تر بنویسیم.

آخه خیلی جالبه که چند بار پاک میشن پستات و هنوز اینجور عکسارو میذاری.مثلا از لامپ اتاقت عکس گرفته بودی که تار هم شده بود اصلا ...یا از پشت پنجره ی خیس عکسو گرفته بودی که اصلا معلوم نبود چی هست...
من هنوز به صفر عکاسی نرسیدم، چنین ادعایی هم نداشتم هرگز که رسیدم.
بعد بردم و به 4 تا حرفه ای نشون دادم و ایراداتی روش گذاشتن که شاخ در آوردم! اولش مقاومت کردم و گفتم طرف تعطیله و هیچی حالیش نیست! چون منم ایرانی هستم و عادت به نقد شدن ندارم! بعدش که آتیشم خوابید فکر کردم و تحقیق کردم و یاد گرفتم! (البته بگذریم که بعضی ها چاه نمایی می کنن...! یادمه دوست عزیزی که دوربین 7D و با لنز 24-105 دستش گرفت و گفت چه آشغالیه...عکساش ته رنگ داره...!)