نقد عکس

• شروع کننده موضوع nahid
  • تاریخ شروع

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : نقد عکس

به نقل از m-hadi :
من سعیم رو کردم اون 2 تا کله رو از عکسشون حذف کنم که شما دوباره نقد کنید عکس رو:
Untitleda-1%20-%20Copy.jpg

اینم بزرگش :
https://dl.dropbox.com/u/102970734/Untitleda-1.jpg
کادربندی عکست یه کمی مشکل داره. اما پتانسیل خیلی خوبی تو تبدیل شدن به یه عکس خیلی خوب داره. یه کم در مورد کادربندی بیشتر سرچ و مطالعه کن، و یه کمی هم ادیت. احتمالا کار خوبی ازش در میاد.

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

پرتره، خواهر جان.

1_2_.jpg

توضیحی لازم بود بپرسید، زیاد فرقی با توضیحات عکسای قبل نداره.
عکس ِ خیلی خوبیه,سوژه خوبه,کادربندی هم خوبه. فقط یه‌چیزی؛ الان این‌که یه‌طرف صورت تاریکهُ اون سمتش روشن خیلی جالبه‌ها,ولی سایه‌ی مژه‌ها روی صورت افتاده,که زیاد جالب نیست. با فلاش می‌شد برطرف کرد این مشکلُ. درکل عکس خیلی خوبیه؛ عالی.

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

سایه های تند به خاطر نور نا مناسب ایجاد شده اند، با ادیت می شد که برطرف بشن، یا حداقل کمرنگ بشن. پرتره های فضای آزاد نورپردازیشون سخت تره اتفاقا!

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :
این هم همون تابستون دریاچه اوانه​

67221009840148284295.jpg

ISO - 100
1/400 sec
F/5.6​
خطّ ِ افقت کج نیست یه‌کم؟ این نقطه‌ضعفشه. بعد نورخورشید یه‌کم زیادی اذیّت می‌کنه,تنده. اون درختا هم عناصر مزاحم محسوب می‌شن چون پراکنده‌ن,یه‌دست نیستن. به‌جز اینا,با یه‌کم ادیت می‌شه عکس خیلی‌خوبی ازش درآورد. آورین. راضی راضی. :د

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از شـکـیبـا :
خطّ ِ افقت کج نیست یه‌کم؟ این نقطه‌ضعفشه. بعد نورخورشید یه‌کم زیادی اذیّت می‌کنه,تنده. اون درختا هم عناصر مزاحم محسوب می‌شن چون پراکنده‌ن,یه‌دست نیستن. به‌جز اینا,با یه‌کم ادیت می‌شه عکس خیلی‌خوبی ازش درآورد. آورین. راضی راضی. :د

اینکه خط افقش یکم کج به نظر میرسه فکر کنم بخاطر اینه که اون تپه حالت منحنی ( نیم دایره ) داشت , موقع عکس گرفتن نتونستم بیشتر کاری کنم که مثل یه خط راست بیوفته ....

با ادیت درخت ها رو حذف کنم؟؟؟

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نظرم بود و نبود درخت ها یه چیز سلیقه ایه. اتفاقا اگه درختا نبود خیلی عکس معمولی ای میشد از نظرم و حتی کمک کردن به عکس مخصوصا تصویرشون تو آب خیلی قشنگه.

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

نمی‌گم که درختا نمی‌بودن,می‌گم ای‌کاش منظّم‌تر کنارهم قرار گرفته بودن. الان هم به عکس کمک کرده,ولی اگه منظّم‌تر بغل هم قرار گرفته بودن خیلی بهتر می‌بود. ینی از یه زاویه‌ای عکسُ می‌گرفتی که این درختا همون‌طوری که تو یه ردیف قرار گرفتن,توعکس هم تو یه ردیف بیفتن.

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از شـکـیبـا :
نمی‌گم که درختا نمی‌بودن,می‌گم ای‌کاش منظّم‌تر کنارهم قرار گرفته بودن. الان هم به عکس کمک کرده,ولی اگه منظّم‌تر بغل هم قرار گرفته بودن خیلی بهتر می‌بود. ینی از یه زاویه‌ای عکسُ می‌گرفتی که این درختا همون‌طوری که تو یه ردیف قرار گرفتن,توعکس هم تو یه ردیف بیفتن.

اینور اونورم ملت وایساده بودن ... زاویه م رو تغییر میدادم آدما میوفتادن تو کادر ...

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

فهیمه جان، اینکه "پتانسیل مکان" برای عکس گیری چقدره، فرق داره با اینکه عکس چقدر عکس خوبیه. یک زمانی من از یک جای بسیار پر پتانسیل، یک عکس خوب می گیرم. اما زمانی از یک جای بسیار بی پتاسیل، عکس معمولی می گیرم. قطعا دومی بهتر، حرفه ای تر و مطمئنا سخت تره، اما باز هم که نگاه کنی، اولی عکس خوب تولید کرده و دومی عکس معمولی. اینها در مورد عکس تو نیستا، دیدم که خیلی ها درگیر این قضیه هستن که می گن : "خوب نمی شد این کار رو کرد" جوابش هم اینه که : " خوب عکس نمی گرفتی!"
در مورد عکس خودت اما، "به وضوح" خط افق کجه. ادیت ناقص و زیبا نبودن رنگها به عکس لطمه سنگینی زده. کادرت هم خوبه، درختها هم قشنگن. اما یادتون رفته که : "از خورشید وقتی بالاست مستقیم عکس نگیرید"؟!

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Comet :
ماشین نعش کشه... :-ss
84605949716533689470.jpg

78008113614379795752.jpg

46466612735644250719.jpg

28317149947650522461.jpg

× شکیبا: سه‌پست متوالی شما ترکیب شد. از ارسال این‌گونه پست‌ها خودداری کنید.
عکس ِ اوّل که خوب نیست زیاد. سوژه که خوب نیست زیاد؛ کادربندی بده, و درکل خوب درنیاوردیش. ولی نورپردازی‌ش خوبه؛ نورِ ملایم ِ روزه که خیلی قشنگه. :]

عکس دوّم وضوح‌ش خیلی پایینه. کیفیت‌ش خوب نیست زیاد. سوژه هم جالب نیست چندان.

عکس سوّم؛ کادربندی‌ش خوب نیست ولی اون گله,توی نقطه‌ی طلاییُ خوب ِ عکس قرار گرفته. بهتر از بقیه‌س.

عکس چارم هم که؛ تار شده. سرعت‌شاتر باید بالا می‌بوده تا بال‌های زنبور واضح بیفتن,که نبوده. کادربندی‌ش هم خوب نیست چندان.

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : عکس های ما

به نقل از Blue seveN :
9gh7pufdsl6qf52eaqe.jpg

Sony Cyber-Shot
DSC-H2​

× باغ پرندگان اصفهان
خب ... عکس‌ت خوبه تا حدودی. وضوح ِ خوبی داره؛ سوژه‌ت جالبه؛ نور روز هم که خوبُ طبیعیهُ خیلی‌قشنگه به‌نظرم. فقط تو کادربندی یه‌کم مشکل داره که ... اونم حل می‌شه یه‌کم کار کنی روش. درکل خوبه به‌نظرم؛ یه‌کم اگه رو عکّاسی تمرکز کنی خیلی بهتر می‌شن عکسات. سوژه‌هات خوب‌ن تاحدودی.

× عکست بی‌عیبُ ایراد نیست البته :-" ولی درکل خوبه. خوبه؛ «عالی» نیست. :-"

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

اسپم‌های دوستان غیرسمپادی عزیز حذف شدن.
هر پستی به‌جز بحث راجب عکسا، اسپم محسوب می‌شه و پاک خواهد شد.

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

تهران؛ پارک قیطریه

DSC_0222.jpg

× دوربین مال خودم نبود؛ مشخصّات‌شُ ندارم.

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از شـکـیبـا :
تهران؛ پارک قیطریه

DSC_0222.jpg

× دوربین مال خودم نبود؛ مشخصّات‌شُ ندارم.
شکیبا جان، تو جنبه ات بالاست، مال تو رو نقد می کنم
فوکوس به نظرم روی چشم نیست یه کم اذیت می کنه چشم رو، آسمون اوراکسپوز شده، نمیشد بهتر بود، خود صورت کلی جای ادیت و کار داره، کادر کلا یه کم کجه، یه کمی هم کادر رو باز تر می گرفتی که انحنای میله کامل توی کادر می افتاد بهتر بود. اما در کل کادر خیلی خوبی داره.

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از mhk :
12345.jpg

123456.jpg

1234567.jpg

مشخصات دوربین:
canon; G10
14.7 مگاپیکسل دیافراگم:2.8 تا 8
سرعت:1/1400
عکس اوّلُ که سوژه‌ به دوربین زیادی نزدیکه؛ در این حد که تار شده حدّ زیادی از عکس! جالب نیست زیاد. سوژه خوبه، نورپردازی طبیعی خوبه، ولی زیادی رفتی تو سوژه. :د
عکس دوّم؛ جلوی عکس تار شده باز، کادربندی خوب نیست، ولی ترکیب رنگ ــا کنار هم خیلی قشنگ شده [ آفرین! :د ] نورپردازی‌ش ملایمُ طبیعیهُ خیلی خوبه به‌نظرم، اون شاخه‌ای که کج افتاده توی عکس، اگه نبود بهتر می‌شد عکست.
عکس سوّم تقریبن گل سرسبد این عکساته! کادربندی‌ش خوبه تاحدودی، نورپردازی‌ش خوبُ طبیعیه‌، سوژه خوبه، و درکل خیلی‌خوبه عکس؛ آفرین، آفرین، آفرین! :د
خوبه درکل عکسات. آورین. خیلی پیشرفت می‌کنی اگه کار کنی رو عکسات. خوب بود درکل. :د

به نقل از mhk :
پارک لاله

123.jpg

1234.jpg

مشخصات دوربین:
canon; G10
14.7 مگاپیکسل دیافراگم:2.8 تا 8
سرعت:1/1400
عکس اوّل؛ سوژه‌ت که چیز خاصُّ جالبی نیست. تار شده عکس حتّا، جالب نیست کلّا. نورپردازی‌ش ملایمُ خوبه ولی. :د
عکس دوّم هم خوبه! فقط دوباره عکس‌ت تار شده تا حدّ زیادی؛ نباید این‌قد بری تو عکس! ولی بافت درخت عالیه، عکس‌ت هم خیلی‌خوبه. آورین. خوب بود باز. استعداد داری کلّا. :د
آورین ولی؛ آورین. (;

mehrnoosh kamali

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
مدال المپیاد
--------------

به نقل از شـکـیبـا :
عکس اوّلُ که سوژه‌ به دوربین زیادی نزدیکه؛ در این حد که تار شده حدّ زیادی از عکس! جالب نیست زیاد. سوژه خوبه، نورپردازی طبیعی خوبه، ولی زیادی رفتی تو سوژه. :د
عکس دوّم؛ جلوی عکس تار شده باز، کادربندی خوب نیست، ولی ترکیب رنگ ــا کنار هم خیلی قشنگ شده [ آفرین! :د ] نورپردازی‌ش ملایمُ طبیعیهُ خیلی خوبه به‌نظرم، اون شاخه‌ای که کج افتاده توی عکس، اگه نبود بهتر می‌شد عکست.
عکس سوّم تقریبن گل سرسبد این عکساته! کادربندی‌ش خوبه تاحدودی، نورپردازی‌ش خوبُ طبیعیه‌، سوژه خوبه، و درکل خیلی‌خوبه عکس؛ آفرین، آفرین، آفرین! :د
خوبه درکل عکسات. آورین. خیلی پیشرفت می‌کنی اگه کار کنی رو عکسات. خوب بود درکل. :د

عکس اوّل؛ سوژه‌ت که چیز خاصُّ جالبی نیست. تار شده عکس حتّا، جالب نیست کلّا. نورپردازی‌ش ملایمُ خوبه ولی. :د
عکس دوّم هم خوبه! فقط دوباره عکس‌ت تار شده تا حدّ زیادی؛ نباید این‌قد بری تو عکس! ولی بافت درخت عالیه، عکس‌ت هم خیلی‌خوبه. آورین. خوب بود باز. استعداد داری کلّا. :د
آورین ولی؛ آورین. (;

من این عکس ها رو 20در 25 چاپ کردم!!باور کن یه ذره هم تار نشده!

مرســــــــــــــــــــــــی از نظراتت !تازه ادیت هم نکرده بودم!البته ریا نشه! :-"

راستی تو عکس دوم که بین گربه و اون درخت زردس من فوکوس فولور کردم مشخصا باید جولوی عکس تار بشه!

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

mhk عزیز، حرف شکیبا درسته، و سوژه عکس دومت که اون میوه کاج هست، تاره به خاطر عدم فوکوس، و فوکوس کمی جلوتره. عکس بالایی هم منم موافقم که سوژه نداره، و آخری هم نورپردازیش خیلی خوبه، همه چیش خوبه. اگه کادرش همین نبوده و کراپ کردی، به نظرم یه کم باز تر باشه کادر بهتره.
بعدی این فوکوس فولور چیه دقیقا؟!

mehrnoosh kamali

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
مدال المپیاد
--------------

به نقل از amparisay :
mhk عزیز، حرف شکیبا درسته، و سوژه عکس دومت که اون میوه کاج هست، تاره به خاطر عدم فوکوس، و فوکوس کمی جلوتره. عکس بالایی هم منم موافقم که سوژه نداره، و آخری هم نورپردازیش خیلی خوبه، همه چیش خوبه. اگه کادرش همین نبوده و کراپ کردی، به نظرم یه کم باز تر باشه کادر بهتره.
بعدی این فوکوس فولور چیه دقیقا؟!

فوکوس-فولور

منظورم اینه که از عمد جلو رو تار کردم میوه کاج رو هم واضح ;;)

بالا