نقد عکس

• شروع کننده موضوع nahid
  • تاریخ شروع

pershia

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6
شهر
تهران
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
UT\AUT
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : نقد عکس

به نقل از شـکـیبـا :
شما ارادت دارین ! :>
مرسی واسه نقدت !
به‌طورکلّی من دوست دارم برم «توی» همه چیز عکس بگیرم ! :D یـَـنی رو زمین میخوابم؛از رو زمین دوربین به سمت بالا میگیرم که یه جور پرسپکتیو دُرُس بشه . حالا قبول دارم که عکس‌ـام داغونه؛چون من عکّآس نیستم درواقع. ولی موقع ِ گرفتن ِ این عکس,رو زمین دراز کشیدمُ از برگ‌ـای ِ رو زمین عکس گرفتم . هدف‌ـم از گرفتن ِ این عکس,این بود که سرزندگیُ خستگی ِ طبیعتُ کنار ِ هم نشون بدم. چون میبینین که اون برگ‌ـا خشک شدن,امّا چمن‌ـا سبزُ شاداب‌ـن. اگه توی ِ رسوندن ِ منظور‌ـم موفّق نبودم؛معذرت میخوام . : )
منم از "توی" عکس گرفتن خوشم میاد :D . منظورت رو فهمیدم که میخوای سرزندگی رو در کنارِ به قول خودت خستگی (یا حالا زنده و مرده و اینا :-" ) نشون بدی ولی زیاد خوب نشده! ینی ایدش خوبه ولی عکس خوب از اب در نیومده. نمیدونم شاید اگه برگا کمتر میبود بهتر میشد :-??
حالا عذر خواهی دیگه واسه چیه؟ :D خب یه بار عکس خوب میشه و یه بار هم بد! بالاخره باید از یه جایی شروع کرد و با گوش دادن به انتقادا و عمل کردن بهشون تلاش کنی عکس بهتری بگیری. موفق باشی دوستم! :)

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

بازم با مبایله :D با عرض پوزش :)
mr06yl8n7ch2959avmn0.jpg

در راه دیزین ... :D
b418x172eh2da5ceqqj.jpg

جنگل ابر هستن ایشون ... اگه اشتباه نکنم البته! :D
نقد :)
با اجازه !
اوّلی یه کم گنگه ... یــَـنی سوژه نداره ! الان چیزی واسه نقد نداره فک کنم ... :-" یه تپّهُ یه کم مه ... :D منظورتونُ بگین؛شاید بتونیم نقد کنیم :D فقط یه چیزی؛آسمون از شدّت ِ نور ِ زیاد سفید شده انگار؛یا من دار اشتباه میبینم؟ :-?
عکس ِ دوّم هم ... کادربندی‌ش خوب نیست زیاد.درخته از چپ اومده وسط؛بعد یه جای ِ نامناسبی از کادر قرار گرفته. ولی خیلی بهتر از اوّلیه :D

كياناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان ۱
شهر
اصفهـان
سال فارغ التحصیلی
96

در هر دو عكس چيزي هست كه منو اذيت ميكنه.
در مورده عكسه اول اسمون ايقد سفيده كه چشمو ميزنه و ادم از ديدن عكس خسته ميشه.در ضمن من نتونستم مه و اسمون رو از هم تشخيص بدم؟!يه جوره مبهمي در همه...يا من خنگم! :-/
عكس هم سوژه ي خاصي نداره يه ذره خاك اين پايين و چمنايه پراكنده و نامنظم بقيه جاها...!نكته ي مثبتي هم از "نظر من"نداره.
اما عكسه دوم خيلي بهتر از اوليس اون گنگي و در هم برهميو نداره اما بازم يه چيزي منو ازار ميده اونم اين درختس كه فك كنم يه جورايي سوژه اصلي عكس باشه اما اگه سوژه اصليس پس چرا كامل تو كادر نيست؟ درختايه اون پشت يه جور مزاحمن و اين باز منو ازار ميده و مرزه بينه اشيا-منظورم درختا و ايناس-مشخص نيست..
اين اولين نقده منه فك كنم خوده نقدم نيازمنده نقد باشه...! :))
اميدوارم ناراحت نشده باشي اين نظره من بود. (;

pershia

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6
شهر
تهران
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
UT\AUT
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

این عکسا واسه خیلی وقت پیشه :D اون موقع زیاد تو فاز عکاسی نبودم ولی خب گذاشتمشون چون میخواستم نظرات رو بدونم! و ممنونم :) از انتقاداتون
به نقل از شـکـیبـا :
با اجازه !
اوّلی یه کم گنگه ... یــَـنی سوژه نداره ! الان چیزی واسه نقد نداره فک کنم ... :-" یه تپّهُ یه کم مه ... :D منظورتونُ بگین؛شاید بتونیم نقد کنیم :D فقط یه چیزی؛آسمون از شدّت ِ نور ِ زیاد سفید شده انگار؛یا من دار اشتباه میبینم؟ :-?
عکس ِ دوّم هم ... کادربندی‌ش خوب نیست زیاد.درخته از چپ اومده وسط؛بعد یه جای ِ نامناسبی از کادر قرار گرفته. ولی خیلی بهتر از اوّلیه :D
خوب یادم نیس ولی همون نوره دیگه :D . اره موافقم منم. سوژه که درختَس (مثلا) از سمت چپ داره میره بیرون :))
به نقل از كياناز :
در هر دو عكس چيزي هست كه منو اذيت ميكنه.
در مورده عكسه اول اسمون ايقد سفيده كه چشمو ميزنه و ادم از ديدن عكس خسته ميشه.در ضمن من نتونستم مه و اسمون رو از هم تشخيص بدم؟!يه جوره مبهمي در همه...يا من خنگم! :-/
عكس هم سوژه ي خاصي نداره يه ذره خاك اين پايين و چمنايه پراكنده و نامنظم بقيه جاها...!نكته ي مثبتي هم از "نظر من"نداره.
اما عكسه دوم خيلي بهتر از اوليس اون گنگي و در هم برهميو نداره اما بازم يه چيزي منو ازار ميده اونم اين درختس كه فك كنم يه جورايي سوژه اصلي عكس باشه اما اگه سوژه اصليس پس چرا كامل تو كادر نيست؟ درختايه اون پشت يه جور مزاحمن و اين باز منو ازار ميده و مرزه بينه اشيا-منظورم درختا و ايناس-مشخص نيست..
اين اولين نقده منه فك كنم خوده نقدم نيازمنده نقد باشه...! :))
اميدوارم ناراحت نشده باشي اين نظره من بود. (;
الان که اسمون رو نگاه کردم میبینم کاملا حق باتوئه... گنگه :D تازه خودم یه انتقاد دیگه ازش دارم نمیگم ببینم کی میگه :P
خب در مورد مرز احتمالا با یه دوربین عکاسی خیلی بهتر درمی اومد.
نه بابا قراره نقد شیم :D که مشکلاتمون رو بفهمیم و درستش کنیم. اگه قراره ناراحت شیم که کلا باید ببوسیم بذاریم کنار!
به نقل از شـکـیبـا :
HPIM0409.jpg

hp - CW450
12.1 megapixels​
دوسش دارم. همون "توی" !
ولی سمت راستش رو نگاه کن. کج نیست؟ از نظرم سمت چپ عکس اذیت کننده نیست و از خوب جایی شروع شده :)
از اونجایی که خودم نمیدونم عکسای این مدلی رو چجوری باید بگیرم که خوب دربیاد... ادامه ی نقدش رو به بقیه که میدونن واگذار میکنم :)

swz

کاربر فوق‌حرفه‌ای

به نقل از ~@ãB$~ :
عکس پاناروما بود مجبور شدم لینک بدم
دست نخورده
شوشتر
نوروز91
موبایل ویواز مال مامانم
+اینم بگم من این عکسو چشم بسته گرفتم چون نور واقعا بدجور چشمو میزد و هیچی تو دوربین _موبایل_ معلوم نبود.
http://up.toca.ir/images/qolp3wk07xazycxuutax.jpg
نقد!؟

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ~@ãB$~ :
عکست پاک شده.
از عکست یه بک آپ بگیر، بعد عرض تصویرت رو بکن 750 پیکسل و دوباره آپلود کن و لینک بذار.

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

دوسش دارم. همون "توی" !
ولی سمت راستش رو نگاه کن. کج نیست؟ از نظرم سمت چپ عکس اذیت کننده نیست و از خوب جایی شروع شده :)
از اونجایی که خودم نمیدونم عکسای این مدلی رو چجوری باید بگیرم که خوب دربیاد... ادامه ی نقدش رو به بقیه که میدونن واگذار میکنم :)
آره,موقع ِ عاپ کردنش هم خیلی دقّت کردم به این «کج بودن»ش. یه مقداری‌شُ هم کات کردم که مثلن معلوم نشه اون خطّ ِ کج. ولی دیدم نه! دُرُس‌بشو نیست :-"
بازم ممنون از نقد!

pershia

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6
شهر
تهران
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
UT\AUT
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از شـکـیبـا :
آره,موقع ِ عاپ کردنش هم خیلی دقّت کردم به این «کج بودن»ش. یه مقداری‌شُ هم کات کردم که مثلن معلوم نشه اون خطّ ِ کج. ولی دیدم نه! دُرُس‌بشو نیست :-"
بازم ممنون از نقد!
با اجازت منم برای اینکه ببینم اگه اینور اونور تر میرفتی چه مدلی میشد، یکم کات کردم عکستو :-" ولی اصلا خوب نشد! اینو به اونا ترجیح میدم (;

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

با یه کراپ و چرخوندن ساده میشه همون رو صافش کردا!

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

آخه اگه دوطرفش کج بود,میشد. ولی الان یه طرف‌ش صافُ یه طرف‌ش کجه. اگه بچرخونیم‌ش تا تااونورش صاف بشه,اینورش کج میشه. :-??

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از شـکـیبـا :
آخه اگه دوطرفش کج بود,میشد. ولی الان یه طرف‌ش صافُ یه طرف‌ش کجه. اگه بچرخونیم‌ش تا تااونورش صاف بشه,اینورش کج میشه. :-??
نه کی گفته همچین چیزی؟!؟!

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

خب ما می‌خوایم عکسُ بچرخونیم دیگه,خب؟ حالا عکسُ می‌چرخونیم,و این‌طرفش صاف میشه,و اونورش کج.
الان شما منظورتون چیه ؟

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از H.M... :
خب؛عکس ِ اوّل که کادربندی ِ جالبی نداره.چندتا شاخه‌ی درهمُ برهم,دور ِ یه قورباغه افتادن که زیاد کادر ِ جالبی دُرُس نکرده . درضمن؛ سر ِ ظهر عکس گرفتین که سایه‌های ِ تندی دُرُس کرده.
عکس ِ دوّم؛خیلی به‌هم‌ریخته‌س! یــَـنی چندتا شاخه افتادن اینورُ اونورُ کادربندی خاصّی نداره,و اینکه سوژه‌تون تو موقعیّت ِ جالبی قرار نگرفته برای ِ عکس.
عکس ِ اوّل بهتر از دوّمیه .

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

HPIM0409.jpg

الان من اینو چرخوندم و چیزی هم کج نشد. متوجه نمی شم مشکل الان کجاست!

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

الان فقط شما بگین این عکس ِ من,دوطرفش کج بود,یا اینکه فقط سمت ِ راست‌ش مشکل داشت؟!

× نقد هم میشه بکنین؟ :-"

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

عکست سمت چپش اصلا اهمیتی نداره. سمت راست که صاف میشه،‌ میشه ستونی برای اینکه بقیه عکس بهش تکیه کنه. الان اگه کج گرفته بودی و به خاطر پرسپکتیو هم سمت چپ کج میشد، باز هم اهمیتی نداشت و الان صافه.
عکست هم یه کادر بسته از یه دره، زیاد چیزی برای نقد نداره. عکس بدی نیست. توی Abstract میشه دسته بندیش کرد شاید، عمق میدانش کمتر بود شاید بهتر بود.

كياناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان ۱
شهر
اصفهـان
سال فارغ التحصیلی
96

سوژه خوبي واسه عكس گرفتن انتخاب كردي اما عكسو نتونستي خوب از اب در بياري...
اولين و مشخص ترين اشكاله عكست،تصويره خورشيده كه افتاده تو اب...چشمو ميزنه،ادم از ديدن عكس خسته ميشه و از همه مهم تر كيفيته عكستو افتضاح كرده!
كيفيت عكس اصلن خوب نيست و بالايه عكس خيلي نامفهومه...يه جورايي مرزه بينه اشيا مشخص نيست...پاها يه جورايي اضافن.عكس هم تار و مبهمه...!
تصويره درخت كه تو اب افتاده فوق العاده زيباست اما تصويره اون ديوارو سيمو نرده و كلن اون قسمت شمال شرقي كه تو اب افتاده،قشنگ نيست و از زيبايي عكس كم كرده.
فك ميكنم اگه تو شرايطه ديگه اي عكس ميگرفتي عكست بهتر از اب در ميومد.
موفق باشي (;

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

می‌شه دوباره نقدُ شروع کنیم؟
من به‌شخصه تقاضا دارم اون سه‌تا عکس ِ آخری که گذاشتم نقد بشن :د

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از شـکـیبـا :
می‌شه دوباره نقدُ شروع کنیم؟
من به‌شخصه تقاضا دارم اون سه‌تا عکس ِ آخری که گذاشتم نقد بشن :د
عکسهاتو دونه دونه بذار اینجا که نقد کنن بچه ها.

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

HPIM0413.jpg