pershia
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان6
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- نجوم
- دانشگاه
- UT\AUT
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
پاسخ : نقد عکس
حالا عذر خواهی دیگه واسه چیه؟ خب یه بار عکس خوب میشه و یه بار هم بد! بالاخره باید از یه جایی شروع کرد و با گوش دادن به انتقادا و عمل کردن بهشون تلاش کنی عکس بهتری بگیری. موفق باشی دوستم! :)
منم از "توی" عکس گرفتن خوشم میاد . منظورت رو فهمیدم که میخوای سرزندگی رو در کنارِ به قول خودت خستگی (یا حالا زنده و مرده و اینا ) نشون بدی ولی زیاد خوب نشده! ینی ایدش خوبه ولی عکس خوب از اب در نیومده. نمیدونم شاید اگه برگا کمتر میبود بهتر میشدبه نقل از شـکـیبـا :شما ارادت دارین !
مرسی واسه نقدت !
بهطورکلّی من دوست دارم برم «توی» همه چیز عکس بگیرم ! یـَـنی رو زمین میخوابم؛از رو زمین دوربین به سمت بالا میگیرم که یه جور پرسپکتیو دُرُس بشه . حالا قبول دارم که عکسـام داغونه؛چون من عکّآس نیستم درواقع. ولی موقع ِ گرفتن ِ این عکس,رو زمین دراز کشیدمُ از برگـای ِ رو زمین عکس گرفتم . هدفـم از گرفتن ِ این عکس,این بود که سرزندگیُ خستگی ِ طبیعتُ کنار ِ هم نشون بدم. چون میبینین که اون برگـا خشک شدن,امّا چمنـا سبزُ شادابـن. اگه توی ِ رسوندن ِ منظورـم موفّق نبودم؛معذرت میخوام . : )
حالا عذر خواهی دیگه واسه چیه؟ خب یه بار عکس خوب میشه و یه بار هم بد! بالاخره باید از یه جایی شروع کرد و با گوش دادن به انتقادا و عمل کردن بهشون تلاش کنی عکس بهتری بگیری. موفق باشی دوستم! :)