نقد عکس

• شروع کننده موضوع nahid
  • تاریخ شروع

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : نقد عکس

به نقل از Mysterious Quéèn :
مرسی واسه نقدت!
فقط من می خواستم واقعا نگاهم، مثل کسی باشه که از توی یه سوراخ توی توده ی برف داره بیرون رو نگاه می کنه؛واسه همین فقط سوراخ رو ایجاد کردم و تغییر خاص دیگه به وجود نیاوردم.
خب اگه این عدم تغییر در محیط رو ثابت در نظر بگیریم، برای رفع اشکالات ش باید چه کاری انجام بدم/می دادم؟
مرسی واسه نقدپذیریت!
خب آره؛این طبیعی بودنش عکسُ جالب کرده .
فقط زیادی تاریکه ــه دورُ برش؛اگه میتونستی و میشد برف ــا رو توی ِ یه ظرف یا سینی بذاریُ سینیُ بگیری جلوی ِ دوربین تا نور ِ طبیعی به لنز برسه,یا مثلا میتونی از فلاش استفاده کنی خیلی خوب میشد.تنها نکته منفی [و بارزترین نکته ــش :D] همین تاریک بودنه.

+الان که عکسُ نگاه میکنم به نظرم حالبتر از قبل میاد.الان به نظرم خوب میاد [و نه چندان بد] :-"

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

و البته میشد از تکنیک HDR استفاده کرد.

m-hadi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
13
مدال المپیاد
نداریم کلن :دی
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق

اینم دوتا عکس دیگه ، مشخصاتش رو هم بعدا اضافه میکنم :
1.
73129122197367442464.jpg

کلی ادیت شده ، تنظیمات تون و کنتراست + حذف سیم برقی که تو عکس بوده
2.
06751115172962824465.jpg

برعکس قبلی فقط کراپ شده
پ.ن : عکس اول یه تغییر کوچک کرد

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از m-hadi :
1.
73129122197367442464.jpg

2.
06751115172962824465.jpg

برعکس قبلی فقط کراپ شده
بالایی خیلی بدون هدفه. عکس بدون سوژه، اما ادیتش بد نیست. شاید اگه از زاویه ای می گرفتی که راه بشه سوژه عکست، خیلی بهتر بود.
پایینی اگه HDR بود خیلی بهتر بود. الان یه عکس با کلی ایراد فنی. اول از همه آسمون سفید عکسته به به خاطر نور زیاده. دوم کادربندی عجیب غریبشه که باعث شده از جذابیتش کم کنه. سوم کوچیک بودن سوژه عکسه. (ائل گلیه درسته؟)
و اینکه قرار بود مدل دوربین و مشخصات عکس رو بگیم.

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از m-hadi :
1.
73129122197367442464.jpg

2.
06751115172962824465.jpg

برعکس قبلی فقط کراپ شده
اوّلی که ادیتش خیلی خوبه! اصن معلوم نیست که ادیت شده . نمیگفتی نمیفهمیدم :-"
فقط یه چیزی؛ یه کم سرگردون نیست نگاهش؟ رنگاش شفاف ــَـن ولی معلوم نیست چی سوژه ــس الان . پس اینکه هیچی . :D

دوّمی هم نور صاف تابیده وسط ِ لنز؛ اصن تاز شده عکس تا حدودی . یه چیزی ــه که هم ضدّنوره هم ضدّنور نیست :D این گلای ِ جلوی ِ عکس یه جا تو فوکوسن یه جا نیستن . آسمونم زیاد نور تابیده بهش؛ سفید شده اصن . ادیت رنگا شاید بتونه کمک کنه,رنگای ِ تو عکس تارُ محوُ تیره شدن . در کل عکس ِ خوبی نیست. عکس ِ بالایی [با وجود ِ بی سوژه بودن] بهتره نسبت به دوّمی .
همین دیگه . :D

Zr74

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
داروسازی

67756034698655090713.jpg

با دوربین گوشیه
Sony Ericson live

m-hadi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
13
مدال المپیاد
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق

هدفم دقيقا همون راه بوده كه انگار موفق نشدم :D
پ.ن : گفتم عکس اصلی ادیت شده هرو هم ببینید جالبه :D
48031016179360103117.jpg

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از z@hra :
67756034698655090713.jpg

با دوربین گوشیه
Sony Ericson live
سوژه ــت جالبه؛ تنها بدی که داره اینه که الان اون مدادجلوییا باید تو فوکوس باشن که نیستن,و چون بیشتر ِ عکسُ اشغال کردن بهتر بود که واضحتر میبودن . بعد پرسپکتیوش زیاد جالب نیست؛مثلا از یه زاویه دیگه عکس میگرفتین یا اینکه همه مدادا رو یه جوری مرتّب میکردی که مارک ِ همه ــشون رو به دوربین باشه . ولی عکس ِ جالبیه .

به نقل از m-hadi :
هدفم دقيقا همون راه بوده كه انگار موفق نشدم :D
پ.ن : گفتم عکس اصلی ادیت شده هرو هم ببینید جالبه :D
48031016179360103117.jpg
خداروشکر که ادیت کردی! بدون ِ ادیت افتضاحه عکست! :-" ببخشید دیگه رک گفتم :-"

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

HPIM0456.jpg

فقط ببخشید؛ یه جای ِ اون گچه تو فوکوس نیست :-"

HPIM0442_480x640_.jpg

+ ویرایش نکنین خواهشا؛ صرفا خواستم عاپ شه .
hp - CW450
12.1 megapixels

m-hadi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
13
مدال المپیاد
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق

خوب اگه عکس خوب بود که ادیت نمیکردم :-"

Zr74

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از شـکـیبـا :
سوژه ــت جالبه؛ تنها بدی که داره اینه که الان اون مدادجلوییا باید تو فوکوس باشن که نیستن,و چون بیشتر ِ عکسُ اشغال کردن بهتر بود که واضحتر میبودن . بعد پرسپکتیوش زیاد جالب نیست؛مثلا از یه زاویه دیگه عکس میگرفتین یا اینکه همه مدادا رو یه جوری مرتّب میکردی که مارک ِ همه ــشون رو به دوربین باشه . ولی عکس ِ جالبیه .
مرسي از نقد :)
آره، اين که مداد جلوييا فوکوس نيست کاملا درسته، ولي چون با گوشي بود تنظيمش دست خودم نبود. يه عکس با دوربين مي گيرم ميذارم ايشالا درست بشه.

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از z@hra :
مرسي از نقد :)
آره، اين که مداد جلوييا فوکوس نيست کاملا درسته، ولي چون با گوشي بود تنظيمش دست خودم نبود. يه عکس با دوربين مي گيرم ميذارم ايشالا درست بشه.
مرسی از نقدپذیری :)
خب تو دوربین ِ گوشی این چیزا کاملا طبیعیه [و روی ِ اعصاب :D] ولی منتظر ِ یکی دیگه از اون شاهکارات هستیم :D

• لایک
امتیازات: Zr74

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

چرا این تایپیک پست نداره از دیروز تا حالا؟
عاپ .

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

نظر خودت چیه؟

HPIM0456_2.jpg

از ادیت غافل نشو.
توی دسته عکسهای abstract جا میگیره به نظرم، که عکس موفقی هم نیست. اگه یه نظم و ترتیب خاصی می دادی بهشون شاید توی Fine art یه حرفی می داشت. اما الان به نظرم زیاد چیز خاصی نیست. نمیدونم والا چیش رو باید نقد کنیم، چون چیز خاصی برای نقد توش نمی بینم به شخصه. اگه مثلا با یه دوربین SLR با لنز خیلی دیافراگم باز می گرفتی و عمق میدان خیلی کمی داشتی، شاید چیز جذابی ازش باز میشد گرفت، یا مثلا یه تون رنگ خاص رو توش خیلی مشخص می کردی و بقیه رو سیاه و سفید می کردی. یا نورپردازی خاصی روش انجام می دادی، مثلا با سرعت شاتر خیلی پایین عکس می گرفتی روی سه پایه، یه سری افکت مثلا روش می زدی... اما الان یه صحنه خیلی معمولی، یه عکس خیلی معمولی بهت داده.
اون مداده هم کار خاصی انجام نداده. احتمالا منظورت تضاد بوده که بهش نرسیدی، شاید یه کمی توی ترکیب بندی مطالعه کنی، چیز خاصی بتونی ازش بگیری، مثلا یه مداد ایستاده در برابر یه مشت گچ ولو شاید بشه ازش معنی خاصی استنباط کرد، اما الان چیز خاصی ازش نمیشه برداشت کرد. تازه مداده هم خیلی درب و داغونه.

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از sh fatemeh :
http://s1.picofile.com/file/7614337418/DSC00239.jpg
http://s1.picofile.com/file/7614348595/DSC00250.jpg
http://s2.picofile.com/file/7614351284/DSC00142.jpg
این عکس ها رو 2 سال پیش توی محمود آباد گرفتم :D
به نظر خودم که فوق العادن!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
قبل از هر چیز یه عکاس هیچوقت از عکس خودش تعریف نمی کنه، به صورت کلی یه هنر مند رو میگم.
در مورد عکس اول :
فکر کنم باید جزو قوانین بیاریم که از خورشید مستقیم جون مادرتون عکس نگیرید...!
دوما که معنی عکستون رو هم درک نکردم. خورشید وسط کادر، یه شاخه سرگردون وسط کادر، فوکوس برگهای سمت چپ هم که کلا داغونه، در کل عکس رو مثل اینکه بنده نفهمیدم...
در مورد عکس دوم :
عدم تقارن به عکس لطمه زده. همین اگر HDR بود که آسمون هم توش آبی بود، با یه ادیت خوب می شد عکس خوبی ازش گرفت.
در مورد عکس سوم :
کادربندی نامناسب ( اون گل بالا سمت راست یه ذره اش تو کادره و خراب کرده، باز هم سوژه ها وسط تصویر، شاخه از بدجایی افتاده تو عکس و ...) عناصر مزاحم (شاخه پایین سمت چپ و لکه ای که پشت گل سمت راستیه است و معلوم هم نیست چیه!) از نقاط ضعف عکس هستن. اما شارپنس خوب، رنگهای خوب و بک گراند خوب از نقاط قوت اش اند.
پ.ن. : حس غریبیه نقد و مباحثه توی یه تاپیک و عکسا توی یه تاپیک. مثل اینه که بری گالری نقاشی، بعد بیای تو خونه راجع به کارا صحبت کنی. یا مثلا یه کلاس بذارن برای آموزش یه مطلب، بدون حق اجازه و اظهار نظر، بعد یه کلاس دیگه بذارن که فقط توش بشه سوال پرسید و کسی حق درس دادن نداره! بسیار شیوه جالبیه بالاخره یه حرکت جدیده دیگه، دست کسی که اولین بار پیشنهاد داد درد نکنه، بدون این حس غریب از دنیا نرفتیم...! :)

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

× از آقای ِ پریسایی درخواست می‌کنیم موهاشونُ باشدّت ِ کم‌تری بکنن :-"

sampadia_3.jpg
بد نیست اون سایز Resize قوانین عکس رو بیشتر کنید! آخه تو این ابعاد عکس جزئیاتش خوب در نمیاد!
خب؛ عکس خیلی خوبه :D بازم تکنیک ِ اچ.دی.آر به کاربردین؟ :-? دیگه زیادی رفته تو مایه‌های ِ سورئالُ رئالُ این‌ـا ... :D
یــَـنی خیلی غیرواقعی به نظرمیاد! زیادی سورئال شده ! گرچه نکته بدی نیست؛من به‌شخصه خیلی دوست ندارم . :D
اتوبان ِ زیر ِ آسمون دوشاخه شده؛جالبه.ولی ای‌کاش زاویه‌تون یه‌جوری بود که این ساختمون‌ـای ِ نیمه‌کاره‌ی جنوب ِ شرقی ِ عکس [:د] نمیفتادن.یه‌جور عنصر ِ مزاحم‌ن به نظرم.به جز این ایراد ِ دیگه‌ای «من» توش نمیبینم.به نظرم عکس ِ خیلی خوبیه درکل.گرچه نظر‌شخصی‌م بود؛واقعن نقد نیست. :D
+ اگه میخواین جزییات قشنگ بیفته,خب عکسُ ریسایز نکنین؛عوض‌ش لینک بدین به عکس. :د [ والـّـا :-" ]

z5u8uc7nzy3ln0c3zx.jpg

gb3j7386rezwu3zz22b.jpg

تا حالا تجربه ی عکس اینجوری نداشتم. ممنون میشم راهنمایی و نقدِش کنید.
nokia5800express musical
عکس ِ اوّل که حرف ِ زیادی واسه گفتن نداره ... :D آخه چیزی نداره که ما بخوایم نقدش کنیم :D بعد یه چیز دیگه؛الان نقطه‌ی فوکوس ِ شما چیه؟ من نمیبینم دقیقا؛میشه بگین؟ :-? خودم فک میکنم عمق ِ میدان‌ش سردرگمه یه کم؛با دوربین ِ گوشی عکس گرفتین آخه.
عکس ِ دوّم؛سوژه‌ش که عالیه! 8-> من‌که تابه‌حال به ذهنم نرسیده بود که برم اینجوری از قرآن عکس بندازم ... 8-> فقط این کلمات ِ جلویی باید تو فوکوس باشن که نیستن ... «عمق ِ میدان ِ سردرگم ِ موبایل» ! :D
درکل عکس ِ دوّم بهتره از اوّلیه. :D

http://s1.picofile.com/file/7614337418/DSC00239.jpg
http://s1.picofile.com/file/7614348595/DSC00250.jpg
http://s2.picofile.com/file/7614351284/DSC00142.jpg
این عکس ها رو 2 سال پیش توی محمود آباد گرفتم :D
به نظر خودم که فوق العادن!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
خوبه که خودتون خوشتون اومده . :D
عکس ِ اوّلُ «به‌شخصه» دوست ندارم,چون مستقیما از خورشید عکس گرفتینُ عکس محو شده.شاخه‌ی سمت ِ چپ باید تو فوکوس میبوده که نیست؛و تار افتاده. عکس «یه‌کم» ضعیف‌ـه. :D
عکس ِ دوّم هم نگاه‌ش سرگردونه.در واقع سوژه خاصّی نداره! :D اگه تو زاویه بهتری قرار میگرفتین,یا عکسُ ادیتُ کراپ میکردین,عکس بهتر میشد. آسمون‌م از شدّت ِ نور ِ زیاد,سفید شده . :د
عکس ِ سوّم ... کادربندی‌ش خرابه یه‌کم.این درخت‌ــه؛اون یهویی اومده تو کادر,بعد اون شاخه‌هه؛یهویی زده بیرون. :D بعد یه سوال,اون چیه زیر ِ اون گل‌ــه؟یه چیز ِ سیاه‌ـه گویا. :-? رنگ‌های ِ عکس یه‌کم کدرن.اگه ادیت ِ رنگ‌ها رو انجام میدادین,رنگ‌ـا شفّاف‌تر میشدن؛و عکس‌تون,عکس ِ بهتری میشد. :D

Tahmine

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين1
شهر
اصفهان
دانشگاه
صنعتي اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

photo.jpg

تو اديتش خيلي مشكل داشتم نمي‌دونستم از كجا كراپ كنم، رنگ، نور
بايد چطوري اديت مي‌كردم؟

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از TFire :
photo.jpg

تو اديتش خيلي مشكل داشتم نمي‌دونستم از كجا كراپ كنم، رنگ، نور
بايد چطوري اديت مي‌كردم؟
موضوعت جالبه.
یه کاری کن گله بیفته تو نقطه طلایی. گلت هم برگهاش خیلی ژولیده است، ممکنه چیز جالبی در نیاد از عکس. یه کمی هم نویزگیری کن خودت.

pershia

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6
شهر
تهران
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
UT\AUT
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از شـکـیبـا :
HPIM0671.jpg

hp - CW450
12.1 megapixels​
با اجازه!
راستش من اصلا نفهمیدم موضوع و هدف این عکسو !؟ :D یه عالمه برگ که یکیش فقط کامل افتاده و بعضی تا نصفه تو کادر هستن!!! :-? :-??

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

شما ارادت دارین ! :>
مرسی واسه نقدت !
به‌طورکلّی من دوست دارم برم «توی» همه چیز عکس بگیرم ! :D یـَـنی رو زمین میخوابم؛از رو زمین دوربین به سمت بالا میگیرم که یه جور پرسپکتیو دُرُس بشه . حالا قبول دارم که عکس‌ـام داغونه؛چون من عکّآس نیستم درواقع. ولی موقع ِ گرفتن ِ این عکس,رو زمین دراز کشیدمُ از برگ‌ـای ِ رو زمین عکس گرفتم . هدف‌ـم از گرفتن ِ این عکس,این بود که سرزندگیُ خستگی ِ طبیعتُ کنار ِ هم نشون بدم. چون میبینین که اون برگ‌ـا خشک شدن,امّا چمن‌ـا سبزُ شاداب‌ـن. اگه توی ِ رسوندن ِ منظور‌ـم موفّق نبودم؛معذرت میخوام . : )

• لایک
امتیازات: TMNT
بالا