امـیـن
کاربر فعال
پاسخ : نقد عکس
اسپم
اسپم
هر دو بدون هدف هستن. یعنی سوژ] ندارن. بالایی که یک مشت سیم در هم برهم، و یک آسمان عجیب. شارپنس عکس بسیار پایین، کادر بندی ضعیف.به نقل از امـیـن :من زیاد حرفه ای نیستم در عکاسی ...
واسه همین خواستم ببینم اشکال این عکسا چیه ؟؟؟
یا چ جوری میشه بهترشون کرد ؟؟؟
ولی خودمونیم خیلی زایع ان اینا ...
به نقل از امـیـن :هدف
خو اولی ک همون خورشیده دومی هم ...
کادر
آره خو حق با شماس
فغط این شارپنس چیه ؟؟؟؟؟
به دلیل استفاده از دوربین موبایل، عمق میدان زیادی ایجاد شده و سوژه در بین پس زمینه شلوغ محو شده.به نقل از علی سینا :
دوربین : HTC One X
+
الان کادر داره دورش سفیده معلوم نیست :د
+ 16:9 هستش !
ضعف عکس اول کج بودن خط افق، ضعف کادربندی (قسمت سبز بالای عکس تخریب کرده عکس رو) و اینکه ارتباط بصری یا معنایی بین کفش و سوژه که اتوبان است بنده نمی بینم.به نقل از ParNiaN.D :دوربین همرام نیست. اطلاعاتش رو بعد بنویسم لطفاً.
تهران. تابستان91
اینم ادیتش ناشیانه ست(چون رسماً ادیت بلد نیستم)
ولی فوق العاده حسّ خوبی بهش دارم.
به نقل از شکیبــــــا :[ادیت کردی؟ ]
به نقل از شکیبــــــا :درکل عکس ِ «مستند» خوبیه .
به نقل از كياناز :
با دوربينه گوشيم:htc hd mini گرفتم.
بدون هيچ اديت و افكت خاصي...!
يه گله خودرو كه نزديكه ويلامون رشد كرده بود...به عبارتي يه گله وحشي!
عکس بدی نیست، ولی خوب حس می کنم زیاد حرفی واسه گفتن نداره... هرکسی هم همونجا بود، با هر مقدار بلد بودن یا با هر تجهیزاتی همین رو می گرفت... نمی گرفت؟!به نقل از m-hadi :اینم عکس از من
بدون ادیت هست البته
f/3.8
ISO 800
Focal Length: 6mm
Exposure Time: 1/7 sec
به نقل از m-hadi :نکته اینه که این عکس ساعت 10 شب بدون پایه گرفته شده
یعنی اوج تلاشم این بوده که با این مشخصات محو نشه. به نظر خودم اصلا نشون نمیده که شبه
مرسی واسه نقدت!به نقل از شـکـیبـا :موضوع ــِـتون خوبه. مثه قبلی,خوب روی ِ اون موضوعه [به شکل ِ غیرمستقیم] زوم کردین. درکل اون کلاغه که روی درخت نشسته عکسُ جالب کرده.ولی اون برفایی که دور ِ عکس ــه ... اونا عکسُ خراب کردن . زیادی تیره شدن؛نور نرسیده به اونجاها اصن. میزان ِ نورش اصن مناسب نیست برفا خیلی تیره کردن عکسُ . بعد خیلی هم درعمُ برهمن؛یه کم برفا رو صاف میکردین بهتر بود به نظرم .در کل ... بد نیست.