نسترنگار
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱ تهران
- رشته دانشگاه
- پزشکی بهشتی
گفتم که با خودشون از نزدیک در ارتباط هستم! :)به نقل از •Silmarillion• :چجوری اسم پیج و اسم ایشون رو فهمیدین بی فیلطر شکن؟ من نخواستم گذاشته شه بوطیقا و قبلشم به من گفت با اینکه از عکاسای رنک بالای پیجه ولی همه بیطرفانه نقد میکنند، بعد دومین نقد هم گفته شده که یکی دیگه گرفته عکسو.
بابت نقد هم مرسی، با کامپیوتر اومدم جواب میدم.
Mahan Bastani Parizi تابلو کار خودت نبودا دیده بودمش میگفتم.
سلامبه نقل از نسترنّگار :
به نقل از amparisay :گفتم که با خودشون از نزدیک در ارتباط هستم! :)
اگه از نقدها بنده رنجیدید من نقد نکنم دیگه.
پی نوشت : الان دیدم نقدها رو. جالبه که اون دوستان هم تا حدودی دید بنده رو داشتند، مبنی بر عدم تقارن عکس و ...
این دوستان اما اگر با این جمله مواجه می شدند که حال ندارم مشخصات آپلود کنم، آیا همین برخوردهای گوگوری مگوری رو داشتند؟
در تایید حرفم این را برای شما ارجاع می دهم که ببینید که خییییلی فرق دارد که عکس را شما آپلود کنید یا آقای ملکی فر. (آقای باستانی اتفاقا رفیق نزدیک بنده بودند در زمانی که پیش ما تشریف داشتن!!!)
این توی تاپیک عکسهای ما بود.به نقل از z@hra :
ممنون از نقدبه نقل از amparisay :این توی تاپیک عکسهای ما بود.
نخست این که چرا مشخصات عکس رو نذاشتید؟!
مشخصات گذاشته شد (ببخشید حواسم نبود)
دوم این که عکس خوبیه، اما در عکاسی از پرندگان می گن بهترین زاویه هم سطح با اونه، مگه اینکه مفهوم دیگه ای رو بخواهیم برسونیم. (مثلا پروازش یا هر چیز دیگه ای.)
سوم اینکه حداقل از روبرو می گرفتید!
روبروش دریاچه بود نمی شد برم توش! بعدم اینکه حالت بالش از پشت برام جالب بود
چهارم این که پشت پرنده اور اکسپوز شده (به خاطر نور زیاد سفید شده و بافت از بین رفته.)
پنجم اینکه چه آب تمیزی...!
به نقل از mahdad :نظرتون درباره ی این عکس چیه؟؟ در مورد ادیت چی؟؟(میدونم یه جوری شده )
Nikon D3000
AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR
Aperture F 8
Shutter Speed 14"@bulb mode with rc
ISO 800
PLACE OF TAKING:toronto
نکته:می خواستم این عکسُ توی "عکس های ما"بزارم دیدم که 3تا پست متوالی برای منه اگه این یکی هم بزارم میشه4تا که خیلی ضایع میشه.
در جواب دوستان(-که صندوقشون پُره-):لطف دارید.ممنون ولی من جهانگردم؟؟؟یا شماکه... ؟
به نقل از علی سینا :می خواستم عکسی مثل عکس ستاره بگیرم این شد :
فقط حیف که نویز داره!
با موبایل گرفتم ( Htc one x )
فک کنم iso 400 بود!
ریسایز شد
1.در مورد نصفه بودن بلخ درسته ولی نمیشد چون فضا برای عکاسی و همچنین مقدار زوم محدود بود.بهتر بود اگه این ساختمونای کنار عکس رو یه جوری میگرفتید که نصفه نباشن!
زاویه دیدم به نظر من یه جوریه! یه حس بدی رو منتقل میکنه به نظر من! بهتر نبود از بالا میگرفتید؟
بعد این که عکس کجه؟ کشیده شده؟
پایین عکس خیلی شلوغه و یه جورایی تو چشم میزنه! با بالای عکس هماهنگی نداره!
ولی آسمون خوبه! حس عظمت رو منتقل میکنه!
همون نویزش که خودت گفتی اول از همه تو چش می زنه ولی اگه نداشته باشه عکس خوبیه.به نقل از علی سینا :میشه اینو هم نقد کتید؟
به نقل از علی سینا :میشه اینو هم نقد کتید؟
اون شیشه های کنار عکست نصفه افتادن.به نقل از نسترنّگار :(مشخصات دوربین لازمه؟ تو قوانین نقد عکس نبود. ولی اگه موبایل تو نقد عکس نمیشه پاک شه لطفاً.)
رُک بگم, کادرش بده :)به نقل از mahdad :این عکسِ پایینی رو وقتی یکی از بچه ها داشت این تیکه رو می خوند گرفتم.بنظرم تناسب نسبتا خوبی داره.
گویند...
مهــربــاني تــو ســرپنــاهي اســت
تــا پــرنــدگــان پــاييــز را
از زمستــان ايــن كــوچــه بگــذرانــد . . .
«محمدرضا عبدالملکیان»
Nikon D90
Nikkor 50mm
Aperture F1.8
Shutter Speed 1/160
ISO 800
برای نقد عکس ممنون ولی مگه من اینو توی "عکس های ما"نزاشته بودم؟؟به نقل از Nahid :رُک بگم, کادرش بده :)
عکس های توی عکس های ما رو اگه کسی نظری در موردشون داشته باشه اینجا میگهبه نقل از mahdad :برای نقد عکس ممنون ولی مگه من اینو توی "عکس های ما"نزاشته بودم؟؟
دلیل بد بودن کادرُ هم میشه بگین؟؟؟
خُب مورد اولُ رو نمی دونستم.بازم ممنون بابت دلیل ولی شاید برای بی دقتی بوده وشاید هم برای ریسایز ودرنتیجه کم شدن کیفیت اصلی عکس بوده،اگر دقت کنید روی همون بلندترین شاخه یک عامل بسیار جالب قرار داره که یک سنجاقک ــِ.به نقل از Nahid :عکس های توی عکس های ما رو اگه کسی نظری در موردشون داشته باشه اینجا میگه
اشکالش اینه که طوریه که اصلاً حس بصریِ خوبی ایجاد نمیکنه.
+خیلی وسطه اون شاخه ی بلند تر