• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا با جنس مخالف دوست میشیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع rahaaltra1717
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چرا با جنس مخالف دوست میشیم؟

به هرحال توي جامعه بايدباجنس مخالف رابطه ي اجتماعي داشته باشيم.من دوست پسرندارم ولي دوستي كه پسرباشه دارم.ايناباهم خيلي فرق ميكنه.

یکی از دلایلش که خیلی کمه عشقه :x
دلیل دیگش اینه که اون قدر تو فشار موندیم که فکر می کنیم اگه با یکی غیر همجنس دوست بشیم انگار جایزه ی نوبل رو بهمون میدن :)

شاید کمبود ها ، شاید فضای جامعه ، شایدهم
کرم درون افراد!!... ;D

جذب و کشش به جنس مخالف صد در صد وجود داره
اما...
به نظرم دفعه اول بخاطر کنجکاوی محض :|

این یه غریزه ست ک خدا تو وجود همه ی ماها قرار داده
قدیمیا به سن ما ازدواج میکردنو دیگه این مواردو تو جامعه نمیدیدن
ولی ماها متاسفانه بخاطر جو و حرفایی ک بین دوستان هست نمیتونیم مقاومت کنیم در برابر این غریزه واین خودش باعث میشه سست بشیم
البته مثلا بعضیا میگن ما باهم دوست اجتماعی هستیمو خیلی باهم راحتیم بدون اینکه حتی یه بار ب چشم دیگه ای بهم نگاه کنیم
این دوستیا شاید ازین جهت کمک کننده و خوب باشه ک ما ب جنس مخالف قبل از اینکه جنس مخالف باشه به چشم یه دوست نگاه کنیم ولی من خیلی ازین دوستیای اجتماعی دیدم ک آخرش ب همون دوستیای عاطفی تبدیل شده
پس در بعضی موارد الکی نباید کار خودمونو با گذاشتن اسم دیگه ای روی دوستیامون توجیه کنیم

من دوس دختر ندارم اما دوستی ک دختر باشه دارم خیلی خوبه بعضی وقتا ادم اصن با یه همجنس شاد نمیشه یجوری افسردس اما صحبت با یه جنس مخالف میتونه حال ادمو خوب کنه البته نه هر جنس مخالفی

حذف

اینکه با جنس مخالف دوست باشی بد نیس به شرطی که ی حدوحدودی هم وجود داشته باشه ولی معنی این واژه ی دوست مهمه اینکه دوسته کسی باشی فرق داره تا اینکه دوس دختر کسی باشی که مورد دوم اصن به نظرم پسندیده نیس چون این جا ایران است و ما فرهنگمون با این چیزا مچ نیس که همین مچ نبودنه کلی دردسر میسازه واسه طرفین
از طرفی هم gf و bf بد تعریف شده و این جا نمیدونم چرا به چشمه ادامس به هم نگاه میکنن اونطرف هم همچین چیزایی هس نمیگم نیس ولی چون از اول بوده الان عادیه هر چند که اونا هم سر این چیزا کم مشکل ندارن در کل عاغا ول کنید این مسخره بازیارو بچسبید به زندگی

این که به جنس مخالف دوست باشی فقط دوست باشی خوبه چون یه کم به اخلاقاشون پی میبری تو ارتباط اجتماعی ادم اثر داره یه کم دیدت به برخی مسائل باز میشه و این حرفا مورد دوم هم نمیدونم حسن و ضررشو تجربه نکردم

شایدم فکر میکنیم مکمل همیم!
یا نیمه ی گمشده ای چه میدونم از این حرفا دیگه!

من یک واژه اینجا برام مبهمه
این جور روابط با جنس مخالف رو نمیشه دوستی محسوب کرد
آخه اصلا شرایط دوستی توش رعایت نمیشه
البته نه همشون اکثرا اینجورن

Back
بالا