همشهری داستان ^_^

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : همشهری داستان

"صلاح کار کجا و من خراب کجا
ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا"

پدسگ فال بهتر از این نمی‌شد باشه. جدا و بی‌شوخی :|

کارت هم آقای هندونه سوار و اناره.

روایت های این دفعه ش رو دوست نداشتم، ولی داستان هاش فوق العاده بودن! حرف نداشتن... از همه بیشتر مال ِ سپینود ناجیان رو دوست داشتم( حکایت شب اول قبر منصور)، عااالی بود! خیلی وقت بود داستان به این خوبی نخونده بودم. بعدش هم وسط ِ هوا رو خیلی دوست داشتم. فقط سه داستان هودلر رو زیاد نپسندیدم، بقیه شون فوق العاده بودن.

حکایت های یلدا به غایت بی مزه بودن.
روایت های مستند هم جز اون رومانیاییه چنگی به دل نمی زدن.

همین، سه روزه تموم شد. :|

91789565553264383277.jpg

ما بی‌غمانِ مست دل از دست داده‌ایم
هم‌راز عشق و هم‌نفس جامِ باده‌ایم

8-^
فالِش خیلی خوبه، خیلی. 8->

جا داره عنوان کنم من همشهری‌داستان نمیخریدم اصلا، و انقدر شما تعریف کردید که سوز به دلم افتاد، و خریدم. :-"
و خوشم اومد، و میخوام بازم بخرم. 8->>

هنوز هم خونده نشده. :-" #کنکوری

بنده نیت چند ساله‌ای داشتم منتها تازه به این جمع اضافه شدم، خیلی با وسواس شروع کردم به خوندن :-"

فالم هم این بود : جانا تو را که گفت که احوال ما مپرس // بیگانه گرد و قصه‌ی هیچ آشنا مپرس

با کارتی که یه آقایی هست و هندونه دستش، با دوتا انار

اینقدر تعریف کردین از این همشهری داستان مام رفتیم خریدیم بالاخره ؛؛) <-8
فال م هم با ماله سمانه یکیه :-"

پ.ن: تشکر میشه از اسی :د

حالا که بساط ِ تبلیغ پهن ـه، توجه شما رو به این تاپیک ِ معصوم هم جلب می‌کنم :-"

[sub][sub]دقت کردین داریم فقط راجع‌به طرح جلد حرف می‌زنیم؟! :-"[/sub][/sub]

×مال ِ منم اون طرح اول، پوفک نمکی و اینا، بود :دی فالم‌ئم این«غلام ِ نرگس مست تو تاجدارانند؛خراب ِ باده‌ی لعل تو هوشیارانند» . با تشکر از حافظ. :د

به نقل از مهســـــــــــــا :
برای من اون طرح اولیه بود! همون پوفک نمکی و اینا :دی
فالم هم این بود:
غلام نرگس مست تو تاجدارانند
خراب باده لعل تو هوشیارانند

واسه منم همین بود! گذاشتم خود خود شب یلدا ساعت 9:30 اینا رفتم از کیوسک سر کوچمون گرفتمش! میخواستم مجله داستا ن واسم فال بگیره!

جلدش فوق فوقالعادس! از اخر شروع کردم به خوندنش!

به نقل از ارغـوان اس. :
من راضی‌ئم از تبلیغ مفرط ه.د این‌جا. 8-> :-"
نیز هم. هم خوشگل َن، هم بعضیاش خوبن، به درد بخورن. مثل تبلیغات همشهری جوان( اون زمانا که ما می خوندیم) نیستن که یه سری آشغالو تبلیغ کنن. منم راضی ام.

منم تبلیغاتشو دوست دارم.خیلی خوبن.شیکن اصن.آدم خوشش میاد.فقط حیف همش ون مال تهرانن :/

به قول سمانه با خیلی وسواس شروع کردم به خوندن.تا الانم فقط روایتارو خوندم.و به شدت از روایت اول خوشم اومد.

پ.ن:
عه شجاعی راس میگه.انگار آخر سر جدا چسبوندن تبلیغاتو بهش :د

خب سه تا داستانشم خوندم.چرا ته نداشت سومی.اصن هیچ حسی ندارم موقع خوندنشون.یه جورین :-؟

منم خریدم :-".ولی ماله اردیبهشتو :-".دکه داره گفت قدیمیه ها گفت عیب نداره فکر کردم دیگه نهایت ماله دوماه پیشه ولی ماله اردیبهشت بود :-".خیلی عالیه عاشقش شدم و ازین به بعد میخرم :x.تا اینجایی که خوندم (نویسنده خانواده)رو خیلی دوست داشتم

گفتید تبلیغات، این وسط یه چیزی رو هم بگم من برم. یه هوشمندی خاصّی تو صحّافی این همشهری‌داستان هست، بعد یه مدت زوار چسب‌مسب‌ش در می‌ره، کلّ قسمت بیست‌سی صفحه تبلیغات‌ش کنده می‌شه. دقیقاً تا قسمت فهرست. خیلی خوبه اصلاً. :))

× علاقۀ عجیبی به یاسر مالی پیدا کردم. آدم جالبیه.

× فالش هم «چرا نه در پی عزم دیار خود باشم/ چرا نه خاک سر کوی یار خود باشم» بود و طرح اوّل.

هی گایز. انی آو یو هز سام اکسترا بوز آی کود بارو؟
آی لایک ریلی ریلی نید ایت

دو سه روز پیش عکس جلد مجله رو واسم میل کردن! خیلی خوب و قشنگ البته نه مث ماه قبل! چون گفته در شبکه های اجتماعی و اینا پخش نکنین نمیزارم!
ولی در کل اومدم جلد چند ماهو پشت سر هم گزاشتم دیدم که چقدر جلد هرماه مناسب اون ماه بوده! و چقدر حس هرماهو بهم منتقل میکنه!

جلدِ شماره‌ی بهمن.
20578241.jpg

«دساتیر» آخرین شماره‌ش ه. :-< «فیلم‌خانه» هم نداشت. :-< «بنفش چرک‌تاب»ش خوب بود؛ خندیدیم. :-" یادداشت سردبیرش اصصصل‍اً به‌پای یادداشت‌های نفیسه مرشدزاده نمی‌رسید. اون بخش «نامه به نویسنده‌ی جوان»ش خیلی خوب بود. راضی هستم. متن قبلی‌ش -اونی که درباره‌ی آثار بعدازمرگ‌چاپ‌شده‌ی نویسنده‌ها بود- شکلِ کارهایی بود که شماره‌های خیلی خیلی قبل‌تر، توی «چاپ عصر»شون می‌کردن! :-؟
روایت‌ها و داستان‌هاش حوصله می‌خواد؛ طول‍انی ن؛ نخوندم. :-"" بعد کنکور می‌شینم همه‌شون رو از اول می‌خونم به‌خدا. :-""""

× اولین باری ه که جلدِ شماره‌ی بهمن‌شون ان‌قدر خوش‌حال‍انه‌س فکر کنم! :-" خیلی جلدش خوبه. خیلی. 8) رنگِ لوگوشون هم خیلی می‌یاد به بهمن‌ماه. 8)

به شدت منتظرم 17 ام بشه و اون سی دی یه خوبِ صوتی رو گوش بدم 8-^

بیشتر توضیح بده این سی دیه چیه :-"

پارسال برای ویژه‌نامه‌ی عید، یه سی‌دی صوتی هم بود کنارش که یه سری داستانِ صوتی بودن. مثل‍اً مرادی‌کرمانی و سپینود ناجیان و صالح‌عل‍ا. یه سری داستان‌های خیلی خوب بودن که خیلی خوب هم خونده‌شده‌بودن و خیلی چسبید. امسال هم گفته‌ن قراره هم‌چون چیزی باشه کنارِ ویژه‌نامه‌ی عید.

با توجّه به‌پست‌بالایی، اگه یکی لطف کنه هرسیزده‌تاش رو آپلود کنه ممنون می‌شم. ؛؛)
پ.ن: می‌دونم حجم‌شون زیاده، اگه جایی هست، با بدترین لینک هم باشه، بدین‌ش به‌من، همونُ می‌گیرم. :د

Back
بالا