• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع m-hadi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پرسش و پاسخ

چند وقت پیش داشتم فک میکردم چ خوب میشه اگه بتونیم از قطعات نانو الکترونیکی تو رباتا استفاده کنیم...

خواستم بدونم اصن همچین قطعاتی هستن ( اونم تو ایران) ؟؟؟ از نظر فنی برای مسابقات جونیور و ایران اپنو اینا مشکلی پیش میاد اگه ازشون استفاده کنیم؟؟؟

بعد رباتای فوتبالیست جونیور اسپین بک داره واقعن؟؟؟

ی سری راهکارم برای کم شدن وزن ربات میشه ارائه بدید...

فعلن همینا... :-"

باتشکر

اگه منظورتون از نانو smd باشه كه خوب هست وبي توصيه نميكنم كار كنيد
٢ اينكه اسپين هم دارن اگه ما روباتمون ٥٠ گرم كم تر بود ميذاشتيم
٣ هم اينكه من چه بدونم چي تو روبات شماس كه بگم چجوري وزن رو كم كنيم

به نقل از h@dis :
چند وقت پیش داشتم فک میکردم چ خوب میشه اگه بتونیم از قطعات نانو الکترونیکی تو رباتا استفاده کنیم...

خواستم بدونم اصن همچین قطعاتی هستن ( اونم تو ایران) ؟؟؟ از نظر فنی برای مسابقات جونیور و ایران اپنو اینا مشکلی پیش میاد اگه ازشون استفاده کنیم؟؟؟

بعد رباتای فوتبالیست جونیور اسپین بک داره واقعن؟؟؟

ی سری راهکارم برای کم شدن وزن ربات میشه ارائه بدید...

فعلن همینا... :-"

باتشکر

اصن درجریان نیستم اینا چی هستن و کجا :-" :دی

برا مسابقات جونیور این جور کارا کم میشه! اما مشکلی نداره! تو قوانین که چیزی نیس در رابطه باهاشون

خیلی کم! تو جونیور حتی تیم های لایت شوت هم ندارن بعضا!حتی بعضی از تیم های اسمال سایز هم اسپین بک نمیزارن

مثلا ما لایت میسازیم! با وزن هم مشکلی نداریم! از اول یه حسابه کوچولو کنین ببینین فشار رو روبات چقده؟ بعد اصن روبات چیه؟(مثه جنگجو و ساکر باید مقاوم به ضربه باشه یا خبری از ضربه نیس) بعد بیاین شاسی تونو انتخاب کنین ک جنسش و ضخامتش چقد باشه( بیشترین وزن مختص شاسیه) اینطوری نیاز به سوراخ کاری برا کم کردن وزن ندارین!! که خب از مقاومت کم میکنه ( اگه هم توی شاسی رو خالی میکنین، توجه کنین دایره بهترین شکل برا خالی کردنه)

حدیث جان، میشه یکم در رابطه با این قطعات نانو الکتررونیکی توضیح بدی؟
*lily delicated: دو پست متوالی ادغام شدند

منظورم اینه که از قطعاتی استفاده کنیم که در ابعاد نانو ساخته شدن ... اگه میشد ک قطعاتمون در این ابعاد باشن اونموقع ی مقدار از وزن رباتمون کمتر میشد و میتونستیم قسمتهای دیگه ی رباتو راحتتر (با محدودیت کمتر) بسازیم وشاید مزیتهای دیگه ای هم داشته باشه (البته اگه ی قطعه در اون ابعاد باشه قطعات دیگه هم باید در همون اندازه باشن... یا حتی میکرو الکترونیک)... خب فقط در حد فکر بود... :-"

مثلن اینطوری:

ربات ما فوتبالیسته ... البته فیلدش هنوز مشخص نیست ...

میشه smd رو بیشتر توضیح بدید؟

smd سیستم های هستا که برای جاهای کوچیک طراحی شدن ، ولی خوب خیلی کار باهاش راحت نیست و خیلی هم نویز روشون اثر داره !
در ضمن وزن کل مدارات الکترونیکی روبات ما با ال سی دی و این حرفا شد 220 گرم انصافا یه میکرو کنترلر یا یه درایور ارزش این که تبدیل به smd بشن رو ندارن !

به نقل از h@dis :
منظورم اینه که از قطعاتی استفاده کنیم که در ابعاد نانو ساخته شدن ... اگه میشد ک قطعاتمون در این ابعاد باشن اونموقع ی مقدار از وزن رباتمون کمتر میشد و میتونستیم قسمتهای دیگه ی رباتو راحتتر (با محدودیت کمتر) بسازیم وشاید مزیتهای دیگه ای هم داشته باشه (البته اگه ی قطعه در اون ابعاد باشه قطعات دیگه هم باید در همون اندازه باشن... یا حتی میکرو الکترونیک)... خب فقط در حد فکر بود... :-"

مثلن اینطوری:

ربات ما فوتبالیسته ... البته فیلدش هنوز مشخص نیست ...

میشه smd رو بیشتر توضیح بدید؟
تعمیر ربات با این قطعات کار بسیار سختیه.
حتی ساخت ربات هم سخت میشه.

دوستان خوبم, اگر عکسی از ربات های shadow دارید برام ایمیل کنید . ;;)

ایمیل : rkr.reza@gmail.com :)

سلام ! من خودم تجربی خوندم و اطلاعات زیادی در باره روباتیک ندارم.ولی یه داداش دارم که عاشق ربات و الکترونیک و اینجور چیزاست.6-7 سالش که بود واسه خودش مدار میبست و خلاصه الان که 11سالشه از من 18 ساله بیشتر در مورد اینجور چیزا سرش میشه.میخاستم بپرسم کسی جایی رو میشناسه تو تهران که برای بچه های این سن برنامه ی درست و حسابی داشته باشن؟منظورم این موسسه های ضایع که فقط یه کیت میدن دست بچه سرشو گرم میکنن نیست ها! .............با تشکر :)

دوستان یاری کنید....

یه عکس از اسپین بک و کیکر اینجا بذارین!
هرچقد تو گوگل سرچ میکنم چرت و پرت میاره مثل مدل لباسو .... :-w

باید تو سالید ورک طراحیش کنیم... اما من حتی عکسشم ندیدم تاحالا

تا 6 دی بذارین!!!

خوب هرکی بخواد بزاره باید برا روبات خودش رو بزاره
که قبل مسابقه فک نمیکنم کسی این کارو کنه.
تو سایت های کفر ( یو تیوب) بگردین فیلم هست

Back
بالا