اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف ميکنم وقتي ميخوام چيزي بخرم گاهي پول خوردتر که ميتونم بدم(مثلا دوهزاري) هم دارم اما ترجيح ميدم ده هزاري بدم :-"

اعتراف میکنم اول راهنمایی که بودم سمپاد و سنباد میگفتم ;Dحتی اون موقع که نتایج تیزهوشان اومده بود نوشتم نتایج سنباد :-"

اعتراف ميكنم تا چند سالگي (كه نميگم كه آبروم بيشتراز اين نره) فكر ميكردم امكانش هست كه من عمه يا خاله بشم!

اعتراف میکنم وقتی کوچیکتر بودم (ابتدایی) همیشه تو نقشه ایران دنبال ایران میگشتم!! همیشه فکر میکردم ایران هم یه شهری چیزی هس ;D
...
...
...
...
دوستم میگفت : تو دوران ابتدایی، همیشه املت رو با نیمرو اشتباه میگرفتم!! :))

اعتراف میکنم تا راهنمایی , نمیتونستم S رو درست بنویسم , هر وقت مینوشتم , کج و کوله در میومد و به هر چی شبیه بود جز S :-"

اعتراف ميكنم تا چندين سال بعد از اينكه با سواد شدم اروميه رو ميخوندم [size=14pt]اَروميه [/size]بعد اردكانو ميخوندم اُردكان!

داداش کوچیکم وقتی بچه بود هرچی دستش میومد مینداخت تو سطل اشغال بعد منم یه روز با خواهرم دعوام شد موبایلشوبرداشتم یه چندبار کوبیدم تو دیوار بعدم لاشه رو انداختم تو توالت اخرشم به خواهرم گفتم حتما داداش کوچیکمون انداختتش تو سطل اشغال. ;D

اعتراف میکنم همیشه طلبکارو با بدهکار قاطی میکنم...
هروقت میخوام بگم قبلش باید یه چن دقه ای فک کنم!
:-"...

اعتراف میکنم تا امروز نمیدونستم لیستِ کاربرانی که در 180دقیقه ی اخیر فعال بودن چرا بعضیاشون پررنگ ترن!
بعدا فهمیدم اینا کسایین که تولیستِ دوستامن! =)) :-"

من اعتراف میکنم تونامزدی خالم که دوربین دسته من بود.بعدازاتمام مراسم فهمیدم هیچ فیلمی سیو نشده بعدم اصن به روی خودم نیووردم :-" :-"

..............................................................................................

وهمچنین اعتراف میکنم که بچگیام فکرمیکردم همه کشورایه دنیا شهراشون هم اسمن مثلاهمه تهران دارن اصفهان دارن.همچین آدمه شاخی بودم 8-^

اعتراف ميكنم فردا ام كمبريج دارم-من الام 5ساعته نتم

× اعتراف میکنم تا حالا به بهانه ی کتابخونه زیاد از خونه رفتم بیرون ولی هیچوقتشُ قسمت نشده برم کتابخونه :)) :-"
عضو نیستم حتی :-""""""""""""""""""""

اعتراف می‌کنم که دقیقا تا همین دیروز ؛ فکر می‌کردم دانشگاه شریف توی شیرازه. دقیقا تا دیروز. :-"""""

اعتراف میکنم تو قفسه کتاب یکی از بچه ها نظر دادم و نمیدونستم نباید نظر بدم واین شکلی :-[شدم

یه وقتایی مثلا ساعت 2 و 3 نصفه شب میام تو سایت و اون پایین کلی آدمو می بینم که آنلاینن!

اعتراف می کنم واقعا نمی دونم اون ساعت شب اونهمه آدم می شه آنلاین باشن؟! اونم این همه دانش آموز و دانشجو!

رفع ابهام کنه یکی برای من لطفا!

وقتی بچه تر بودم و زیر آسمان شهرو میذاشت همیشه با تیتراژ آخرش گریه میکردم!!!هنوزم نفهمیدم چرا!!!!؟؟؟؟؟ ;D

من الان فهمیدم دوربین کَنُن هس کانون نیس اون رو هم از روی اعتراف11phantom فهمیدم
واااااااااااااااااااااااای چقدر باهوشم من :)

Back
بالا