پاسخ : اعترافگاه !
اعتراف ميكنم كه هر وقت معلما دارن درس ميدن من به جاي اينكه درس رو گوش بدم همش دارم لباس و كفش و قيافه ي معلمامونو تجزيه تحليل ميكنم
بعد تازه وقتي كه تجزيه تحليلم تموم شد واسه اينكه سركلاس حوصلم سر نره و وقتم به بطالت نگذره
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
سعي ميكنم قيافه هاي احتمالي شوهراشونم تصور كنم
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
اكثرا هم تو قوه تخيله ي من پيكان دارن و كله هاشون وسطش طاسه،در واقع شوهر همه ي معلما از نظر من يه شخصيت ثابته كه من اون شخصيت رو به همه نسبت ميدم
اعتراف ميكنم كه گاهي با چند نفر تو سايت دعوام ميشه بعد مثلا يكيشون كه ازم عذرخواهي ميكنه،من با اون يكي قاطيش ميكنم و يه چيز پرت و پلا جوابشو ميدم
اعتراف ميكنم وقتايي كه دارم اس ام اس بازي ميكنم با يكي،يهو يادم ميره و بعد از ربع ساعت يادم مياد كه وااااي،من داشتم با فلاني اس بازي ميكردم البته دوستان عادت دارن به اين اخلاق من
اعتراف ميكنم وقتي كه دارم با تلفن حرف ميزنم،يهو ميرم تو فكر يا حواسم پرت ميشه و ساكت ميشم
كه البته مجددا دوستان به اين اخلاق بنده هم عادت دارن و من رو از هپروت ميارن بيرون
اعتراف ميكنم كه الان كه ميخواستم ايميل تاييد براي گروه ها بفرستم،هي پيام ميداد دليوري نشده منم دوباره ميفرستادم،تا اينكه متوجه شدم فقط يكي از ده نفري كه دارم براشون ايميل ميفرستم ايميلاش بهش نميرسه
فكر كنم واسه هر گروهي شيش تا ايميل تاييد فرستادم :-s
پ.ن: اعتراف ميكنم كه حتي فكر ميكردم مشكل از سروره
يه اعتراف ديگه:فكرشم نميكردم وقتي يه ايميل رو گروهي ارسال ميكنم،كسايي كه ايميل رو ميگيرن ميفهمن كه من اين ايميل رو براي كيا فرستادم
![Surprised :o :o](/forum/styles/yahmas/smiles/surprised.gif)