اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم در بچگی فک میکردم زلزله یک موجود یا بهتر بگم یک غوله هر وقت چاهی میدیدم فک میکردم رد پایه زلزله است :( :(

من اعترف میکنم تا 2 سال پیش دیکته هام افتضاح بود یعنی تا 3 راهنمایی برای املا از کنار دستیم تقلب میکردم X_X

به نقل از M.A.Kh :
من اعترف میکنم تا 2 سال پیش دیکته هام افتضاح بود یعنی تا 3 راهنمایی برای املا از کنار دستیم تقلب میکردم X_X
اعتراف میکنم با این که فارغ‌التحصیل شدم ولی هنوزم برای املا تقلب لازم دارم :-"

اعتراف می کنم وقتایی که دارم تو پیاده رو قدم می زنم اگه یه برگ خشکی رو ، روی زمین ببینم راهمو عوض می کنم تا اون برگ رو زیر پام خرد کنم :-" احساس فوق العادیه 8-^

من باید اینو هم اعتراف کنم که هنوز به کارتون علاقه دارم اگه یه وقت دارم شبکه عوض میکنم دیدم داره کارتون میده میشینم نگاه میکنم

اعتراف میکنم چند روز پیش برای عضو شدن تو این سایت برای اولین بار رفتم ایمیلمو جک کردم ;)
طفلکی داداشم یه ده باری برام ایمیل ساخته بود ولی همش رمز وآدرسشو یادم میرفت :-? :))

اعتراف میکنم همین الآن میشه ده دقیقه که دارم با آهنگ خشی (آهنگ روی/زیر صدای ممد و مجید تو پادکست) حرکات موزون انجام میدم و ازین کارم کاملا احساس خوشنودی دارم. :-"
درصورت زیاد شدن درخواست ها آمادگی منتشر کردن فیلمشو دارم حتی :))) بعدشم میتونم نامینیت کنم بقیه رو واسه این چلنج :)))
+ با ورژن سانسور شده ش البته. قسمت نشده دانلودش کنم.

به نقل از omidvar.be.farda :
طفلکی داداشم یه ده باری برام ایمیل ساخته بود ولی همش رمز وآدرسشو یادم میرفت :-? :))
اعتراف میکنم هر وقت میخوام برم یکی از جی میلام رو چک کنم رمزم یادم رفته بعد I don't know my password رو میزنم که برام verification code رو اس کنه دوباره ی رمز چرت انتخاب میکنم بعد دوباره یادم میره

اعتراف می کنم که من زمانی که از خواهرم عصبانی بودم لبتاپش رو کوبوندم و بابام مجبور شد صفحه اش رو عوض کنه اخه از شدت ضربه داغون شده بود. >)

اعتراف می کنم اینجنت رو اَجنت می خوندم بعد فکر می کردم پلیس می شه.
چنج رو هم چانگه می خوندم اما می دونستم چنج می شه تغییر.
ساکسفول رو هم با ایکس می نوشتم.
ساین این رو هم سیگن این می خوندم.
تا دوم ابتدایی هم بلد نبودم تلفن رو بخونم نمی دونم چی می خوندم یا چه فکر می کردم کلن

منم اعتراف میکنم تا پارسال تاپیک رو تایپیک میخوندم!
والپیپر هم والیـــپر میخوندم !!!
بعد... دیگه؟؟؟
اها... ساین این هم سیگن این میخوندم ;D

اعتراف میکنم یه سری از توهمات بچگیم با خودم بزرگ شدن؛من جمله اینکه هر شب زیر تختمو با نور مبایلم چک میکنم که دزد مُزدی قایم نشده باشه =)) بعد با خیال راحت میخوابم :-"

اعتراف می کنم
اون نفری که سر ماژیک هارو عوض کرد و یه ماژیک غیر وایت برد گذاشت رو میز معلم و اونم نامردی نکرد کلِ تخته رو باهاش نوشت
من بودم

+بمن چه معلمِ اولِ کلاس اعصاب نداشت متوجه نشد ماژیک غیر وایت بردِ :-??

اعتراف میکنم با این که امسال میرم سوم دبیرستان هنوزم اواسط شهریور که میشه واسه خریدن لوازم تحریر ذوق و شوق دارم ;D

کلاً حس خوبیه ;D

اعتراف میکنم زیر پتو و با چشمای نیمه باز فیلم ترسناک میبینم ... خوب ترسناکه دیگه ...

اعتراف میکنم از زمان اعلام نتایج به طور میانگین روزی 10،12 بار نتیجه مو چک میکنم که شاید عوض شده باشه :-<

اعتراف می کنم تا همین چند دقیقه پیش فکر می کردم که "کارنامه سبز" واقعا سبزه :)) :-"
تا همین چند دقیقه پیش که نا امید شدم و فهمیدم اصلا ربطی به رنگش نداشته انگار :-"

Back
بالا