• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم که هنوز نتونستم تصویر پروفایلمو عوض کنمو هنوز تو کفشم ;D
اغا یکی به من بیچاره کمک کنه [-o<
× به لطف دوستان تونستم :دی

اعتراف میکنم کم آوردم...
منی ک صبرش زیاد بود مرد...
من آدم تحمل این همه فشار از همه طرف نیستم...نیستم

اعتراف میکنم تا نه سالگی فک میکردم پیامبر اکرم زنه :-"آخه اسم زن داییم اکرمه ;D
اعتراف میکنم یه بار وقتو با ط نوشتم :-[بی سوادما یه بارم کثافتو با س نوشتم :-[

زنگ نماز سال اول دبيرستان دبير ديني رفت بيرون براي نماز
من مونده بودم و چند نفر از بچه ها + دفتر نمره
يه دفتر نمره پر از غيبت و منفي ;D

ما هم ديديم حيفه دست رد به سينه ي حواس پرتي دبير گل بزنيم . شروع كرديم به مثبت كردن منفي ها و اضافه كردن 2 الي 3 نمره به هركدوم از بچه ها X_X ;D

بيشتر اضافه ميكرديم تابلو بود

×اعتراف می کنم پارسال تا یه هفته با یکی از دوستام سر این بحث می کردیم ک چرا هواپیما بوق نداره ;D
×اعتراف می کنم حدودای 15 مین سر این گیر بودم ک شیب سهمی ;D رو از رو ضابطش چه جوری پیدا کنم

اعتراف میکنم:
ما المپیادی ها امتحان دینی داشتیم ، بقیه بچه ها زودتر دادن اومدن جواب هارو به ما گفتن.ما هم جواب جا خالیارو کف دستمون نوشتیم رفتیم امتحان بدیم...
حالا رسیدیم به اون جاخالیا...
من هی فکر میکنم ، میبینم همه ی اون کلمه های کف دستم ،تو همه ی جاخالیا میتونن بیان!!! :-"و هی میگم عجب خریتی کردم ترتیبشم نگرفتم ازشون!
و آخر هر کلمرو،تو 3جا نوشتم!وشدم 15!

اعتراف میکنم ی روز ک بیشتر مونده بودیم مدرسه رفتم دسته کلید همه ی درهای مدرسه رو کش رفتم و در آزمایش گاه های فیزیک و زیست و دفتر معاونت و همه رو باز کردم.
{به کامپیوتر نیاز شدید داشتم}
بعدش همه کامپیوتر ها رو روشن کردم و بالاخره یکیشونو با پسورد زدیده شده از قبل تونستم باز کنم
بعدم ک کارامو کردم
تو آزمایشگاه زیست یکم دستمال کاغذی آتیش زدم و یکم بازی کردم و دید زدم و از صحنه جرم متوالی شدم!

اعتراف ميکنم که کلاس 5أم که بودم فک ميکردم سمپاد به سمپاشي ربط داره ... بعد به مامانم ميگفتم چرا انقد اصرار دارين من باغبان شم |؟| :-" """"

اعتراف ميكنم كه تاحالا نمي دونستم كيبورد آيپدم حرف هاى : پ چ گ ژ رو هم داره! :-"
همين الان جاشونو پيدا كردم :-"
(از اول تابستون آيپدم رو دارم)

Back
بالا