اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف می کنم کوچولو که بودم فک می کردم اگه یه عالمه چیپس تند بخورم دهنمو که باز کنم عین اژدهاها ازش آتیش میاد بیرون :دی :-"
اعتراف می کنم که الانم ک فلفل می خورم خعلیییییی تنده احساس می کنم دهنمو باز کنم آتیش میاد بیرون :دی :-"
بیشتر اعتراف می کنم ک گاهی دهنمو ب قاعده اژدها بازم می کنم ولی .... :دی
خب مگ چیه ؟ :دی :-"

یه بار قبلا اعتراف کردم که املام ضعیفه
الان باید اعتراف کنم تو مدرسه داشتم زبان انگلیسی کنفرانس میدادم رفتم معنی یه کلمه رو که میشد اثاثیه نوشتم اساسیه کلی بچه ها بهم خندیدن :-< :-[
اونم به این حالت =))

اعتراف میکنم اون در سطل آشغالی که مث فریزبی افتاد توی راهنمایی فرزانگان کرمان توش هم پر خاکستر بود اون رو من انداخته بودم..!!!
آهان اون خاکستر ها هم که مشت مشت میومدن هم من بودم و دوستان...!!!
تا اینجام از اون بنده خدایی که تخم مرغ انداخت هم معذرت خواهی بکنم، من نزاشتم بخوره توی سر یونس...!!!^-^ :-" :-"

اعترافنامه

آخه کی گقت که برنامه کودک به درد نمی خوره و باید فیلم دید؟
من عاشق برنامه کودک بودم و هستم و خواهم بود>>>>>.......
آخخخخخخخخخخخخخخسششششششششششششش :) :لایک

اعتراف میکنم سال دوّم دبیرستان تو جزوه فیزیکم همچین چیزی نوشته بودم:
"متحرکی بر سته یک جاده با ضریب اصطکاک ایستایی 0.5 حرکت میکند!!"
:| :| :)) =))

اعتراف میکنم اولین باری ک کفش جیغ جیغیا پام کردن تا کلی وقت بر می گشتم دنبال منبع صداش میگشتم : د

اعتراف میکنم در فضای واقعی، بیشتر از فضای مجازی کرم میریزم :))

اعتراف میکنم تا خیلی وقت همش فک میکردم آقای معین نابیناس :|

اعتراف میکنم تا همین چن وقت پیش فکر میکردم تو پینگ پنگ وقتی توپ میخوره به تور بعد میره تو زمین حریف میگن نت شده ...
تازه فهمیدم اصلش لت عه ... بیشتر ملت ایران هم فک میکنن نت عه ... نه؟ ;)

اعتراف میکنم هنوز که هنوزه نفهمیدم بردار یعنی چی خطه ، فلشه ، فاصله هست چش هست ؟؟؟؟؟///// 8-} 8-} 8-} 8-}

اعتراف میکنم راهنمایی که بودم مامانم صدام کرد پای سماور واستم و قوری که پرشد شیر سماورو ببندم .منم یکم واستادم بعد دیدم پرنمیشه رفتم بچرخم توخونه یکم :-" مامانم گفت چاییو دم کردی؟ رفتم دیدم کل آشپزخونه چاییی شده :))
اعتراف میکنم بچه که بودم عامل اصلی گم شدن کنترل تلویزیون من بودم :D برش میداشتم یادم میرفت کجا میذاشتم .حتی یبار توی یخچال یافت شده بود :> :D

به نقل از hadi. :
اعتراف میکنم هنوز که هنوزه نفهمیدم بردار یعنی چی خطه ، فلشه ، فاصله هست چش هست ؟؟؟؟؟///// 8-} 8-} 8-} 8-}
نمی دونم درست میگم یا نع.
ببینین یه ماشین در نظر بگیرین که در هر ثانیه nمتر حرکت میکنه
به خط عمودی میگن نمودار تابع.یعنی از یه متغیری تابعیت میکنه که این جا فک میکنم میشه مسافت
+حالا اگه اشتباه گفته باشم پستم تو سوتی ها نقل قول میشع :))

اعتراف می کنم فِک میکردم عمل سرپایی سر پا انجام میشه.
اعتراف میکنم الانم نمیدونم عمل سرپایی یَنی چی! :|

اعتراف میکنم وقتی کلاس اول بودم املا داشتیم بعد من پاک کنم افتاد زیر نیمکت تا رفتم بیارمش عقب افتادم بعد از رو دست کناریم می خواستم بنویسم ! اون رفت صفحه ی بعد و گف وقتی املا تموم شد دفترشو میده من بنویسم من تا آخر املا هیچی دیگه ننوشتم و معلممون دفترا رو جمع کزد و سر من داد کشید که چرا تقلب میکنم ! خب من نمی دونستم این یعنی تقلب! دیگه همین شد الان من شرکت و موسسه تحقیقاتی پیدا کردن روش های آسان و بی دردسر تقلب زدم الان

املا رو شدم 14 :|

اعتراف میکنم که بانگ چن نفرو خراب کردم :D

اعتراف میکنم تا سوم راهنمایی به عذر شرعی میگفتم عضو شرعی :-"
بعد یبار جلو یکی از بچه ها گفتم کلی خندید بهم . از اون به بعد منو عضو شرعی صدا میکرد :))

یکی از دوستام از آمپول میترسید برای همین هم دکتر نمیرفت!
یه بار این دوستمون اومد به من گفت:
-من سرما خوردم چی کار کنم؟؟
+بیا من بهت دو تا قرص سرما خوردگی قوی بدم زود خوب شی!!
هیچی دیگه بهش به جای سرماخوردگی آلپرازولام و لورازپام بهش دادم گفتم از هر کدام یکی بخور!!( خوب مرض داشتم)
اینم برای اینکه اثرش سریع تر باشه چندتا خورده بود، بطوری که تا سه روز خواب بود( خودش گفت)...!!!
بعد از اون نمیاد من براش دارو تجویز کنم...!!!

Back
بالا