• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف ميكنم فك ميكردم اين اسمايلي :-ss يكيه ك داره دماغشو پاك ميكنه و گريه ميكنه بعد تازه الان فهميدم ناخن جويدنه ;D

من اعتراف ميكنم هميشه چشمم به انجمن"نظرات و پيشنهادها"است كه ببينم كي درخواست بن ميده تا لايك يا ديس لايكش كنم!

نیاز می دونم که 5 کیلو کارت فوتبالی که خردیدم بی اجازه از خانواده خردیدم و هیچ وقت نگفتم ................. :)

X_Xاعتراف می کنم X_X
یه بار که با دوستم ، پویا،داشتیم آب می خوردیم پویا شروع کرد به آب پاشیدن منم به خاطر تلافی لیوانی که دستم بود رو پر از آب کردم و دنبالش کردم پویا فرار کرد تو سالن مدرسه منم خواستم اب رو بریزم روش یک دفعه ناظممون اومد و اب رو ریختم رو ناظممون .سرتاپاش خیس شد. تو اون لحظه انگار آب رو ریختم رو خودم از خجالت .خلاصه ناظممون بعد از زنگ زدن به پدرم دو نمره از انضباطم کم کرد و یه تعهد ازم گرفت. =)) =)) =)) ;D ;D

به نقل از mahdi59 :
نیاز می دونم که 5 کیلو کارت فوتبالی که خردیدم بی اجازه از خانواده خردیدم و هیچ وقت نگفتم ................. :)
تو رفتی خریدی ولی من از بچگی تو کوچه ! صبح تا شب بازی میکردم ! با ده بیست تا کارت شروع کردم رسوندمشون به 5 کیلو !

یه اعتراف !

ما بازی های مختلفی میکردیم ! یکیش دمپایی بازی بود !

بازیش یه جوریه که با دمپایی پرت کردن سر وکار داره !

یه بار یه دمپایی رو پرت کردم خورد تو کله یه عابر پیاده ! یعنی مُردیم از خنده ! ( خیلی پشیمونما... ! )

اعتراف میکنم وقتی کوچیک بودم به خودم گفتم اگه 15 بار تلوزیون رو روشن و خاموش کنم چی میشه؟!!!

کردم! هیچ اتفاقی نیفتاد! ;D

وقتی پشت سرمو نگاه کردم دیدم این همه مدت داداشم داشته نگاه میکرده!با این حالت :| :-L !
من: :-" :-[ پیش میاد دیگه! حساس نشو!!!

پ.ن: حالا کلا امتحان کنید 15 بار روشن و خاموش کردن(که کلا میشه 30 بار) طول میکشه!!! ;)

اعتراف می کنم، بچه که بودم، وقتی کانتر بازی میکردم و ct برنده می شد، این یارو که می گفت counter terrorists win، من میشنیدم : kelole terrorists win !

Back
بالا