اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
درست شنیدی... چون کلمات توی هم ترکیب میشن.
مثلا I want you آوانچو خونده میشه...
توی شعرها مخصوصا. و درستش هم اینه که اینجوری تلفظ بشن.
نه دیگه در این حد

اعتراف میکنم از همون بچگی تا الان که نوجوون محسوب میشم،هر وقت آهنگ گوش میدادم ،فکر میکردم که مخاطب همه حرفای اون خواننده منم...اصن یه وضعی بود!:)) :)) :))

اعتراف میکنم هنوزم ک خودکارای ردیف شده توی کتابفروشیا و لوازم التحریریا رو میبینم حس میکنم برا بزرگتراست و من نمیتونم ازشون بخرم و استفاده کنم:/

یه بنده خدایی اعتراف میکرد هر وقت که آهنگ "خوشگلا باید برقصن" از "اندی" رو تو مجالس عروسی میشنید فکر میکرد اگه نرقصه ینی خوشگل نیست!:))
بعد تا اتمام اون آهنگ همون وسط میرقصید!:))

اعتراف میکنم وقتی خواهرم میگه: "خوشگلا باید برقصن"....در هر حالتی که باشم،میرقصم یا دستام رو تکون میدم...
البته این قضیه برعکسشم صدق میکنه!
:)):D:D:-":-":-"

اعتراف می کنم
وقتی در خونه رو باز می کنم وقبض ها می افته رو زمین به دروغ به بابام می گم که رو هوا گرفتمش

اعتراف میکنم امسال که اومدم تیزهوشان نمونه ثبت نام نکرده بودم :|
دلیلشم این بود که واقعا چرا وقتی تیزهوشان هست بریم نمونه :-?:))
اتفاقاً منم هفت سال پیش برای این که تقریبا‍ً میدونستم تیزهوشان قبول میشم(حس ششم!!)
عمداً آزمون نمونه رو جوری دادم که قبول نشم!!!
(بخاطر برخی مسائل مجبور بودم هردو آزمون رو بدم و اگه نمونه قبول میشدم، تیزهوشان میپرید!!!)

اعتراف میکنم تا اول راهنمایی سرور {server} میخوندم سرور { soror }بعدا دیدم خیلی مسخرس میگفتمش سرور { sarvar }
تازه ارشک هم میخونم {arshak}

آخرین ویرایش:
اعتراف می‌کنم در مورد بعضی کارام جرئت ندارم پیش خودم اعتراف کنم چ برسه توو اعترافگاه!!!

آخرین ویرایش:
داشتم صفحات اعتراف رو می‎خوندم متوجه شدم یه اعتراف مشترک اعضای سایت این بود که فکر می‎کردند @kahroba دختره :-"
خب این مشکل که کی پسره کی دختر برای من زیاد پیش اومده بود بعد مدتی مثلاً اتفاقی می‎فهمیدم که جنسیت رو اشتباه رفته بودم :))
بعد این موردها زیاد بوده منم مثل همه فکر می‎کردم کهربا دختره :-"
ولی یه سری موردها هست هنوزم که یادم می‎افته جنسیت رو اشتباه فهمیده بودم خندم می‎گیره حالا همه رو اعتراف نمی‎کنم فقط چندتا :-" (تعدادشون زیاده)
@Nemesys
فکر می‎کردم دختره بعدها فهمیدم پسره.
@shnava
فکر می‎کردم پسره بعد مدیر شد فهمیدم دختره :-"
@Lorca
خب برای خودم هم هنوز خیلی سخته چطور یه زمان فکر می‎کردم نیلوفر پسره ولی خب اون اوایل اسمش Lorca بود و بعدش عوض کرد نیلوفر و بعدش محیط سایت عوض شد باز Lorca به هر حال من تا یه مدت فکر می‎کردم پسره :-"
@maleck :)
درسته این آقا الان عکس خودشه و کلی ریش داره ولی یه زمان عکس علیزاده و یا کلهر رو پروفایلش گذاشته بود و من فکر میکردم دختره :)) این عکس هنرمند فقط باعث می‎شد من از رو نوشته‎ها و اسم پروفایل جنسیت رو حدس بزنم @sadlove هم یه مدت عکس رضا صادقی می‎ذاشت من اشتباه کردم فکر کردم پسره.
دیگه از وقتی عکس ملک پروفایلش رو خودش گذاشته، وقتی پروفایلش رو می‎بینم خندم می‎گیره :D
دیگه افراد زیادند دیگه :-" آبروم می‎ره همه رو بنویسم :-" و یه تعداد هم دیگه سایت نمیان و من اسم یوزر اصلیشون رو نمی‎دونم مثلاً یه خانمی بود اسم کاربریش هامون بود.
البته @Samandoon :D رو اشتباه نکردم درست فهمیدم که دختره :D

آخرین ویرایش:
اعتراف میکنم که خیلی خودخواهم !

بچّه که بودم تا یه مدّت فکر می‌کردم "آب ِ شرب" همون "شراب"‍ه:-" بعد هی تعجّب می‌کردم که مگه حرام نیست، چه‌طور انقد راحت بیشتر جاها مثلن می‌نویسن آب شرب موجود است و اینا:-":))

پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم.
خیال میکردم سلف سرویس، صفر سرویسه سره کلاس زبان گفتم، هیچی نفهمید، فارسیشو گفتم کله کلاس زدن زیره خنده! :-L

سوم راهنمایی که بودم یه امتحان ریاضی گرفتن با کلی قضیه و اینا نمره ما شد ۱۰! اصلا خودم هم نفهمیدم چی شد قبل امتحانم حالت تهوع و تب زیاد و این قضیه ها(بقیه ش هم تو دستشویی میگزره)! به معلمو مسئول پایه گفتم آقا من حالم بد بوده و اینا یه امتحان دیگه بگیرین ، اینو ندیده بگیرین ....
قبول نکردن که نکردن، نمره ها رو گذاشتن رو سایت مدرسه منم دیدم خیلی وضع خرابه به اولیا هم اس ام اس دادن که رو سایته فقط من ۳ که خونه بودم، مامنم ۷ میرسید زدم سایته مدرسه رو هک کردم نمره م رو کردم ۲۰ ( :-")!
مامانم هم رفت دید کلی تشویق کرد و اینا!
فرداش مشاورمون خرمو گرفت در این حالت بود دقیقا( :|) گفت دفعه بعد تکرار شه خودم شخصا زنگ میزنم به اولیات نمره هاتو میگم! زود میری سایتو درست میکنی! این نمره ت رو فعلا نادیده میگیریم! منم از خدا خواسته!

ویرایش :خو آقا الان خواهرای من اینو بخونن به مامانم لو بدن کلم کنده اس که!
یه کاری بکنین کسی نبینه ! جدی میگم!!
سوم راهنمایی سایت مدرسه هک کردی ؟ :|

Back
بالا