• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم همیشه وقتی واسم چایی میارن همیشه با انگشت کوچیکم دماشو چک میکنم....حتی تو مهمونیا :-" :-"
اعتراف میکنم پستای بالای 8 خط و هیچ وقت نمیخونم :-" :-"(اصنم گشاد نیستم :-")

اعتراف میکنم وقتی بچه بودم وبیسواد نامه که مینوشتم باخطای الکی فک میکردم بیسوادای دیگه هم میتونن بخونن حتی آبدارچی مدرسه ی مامانم اینا :))

اعتراف میکنم دیگه از اینترنت سیر شدم شاید!! :-?
اعتراف میکنم موندم یه حرفیو الان به یکی بزنم یانه؟؟؟؟

اعتراف میکنم تو این دنیا هر چی گفتم برعکسش به وجود اومده. :(

يبار تو يه ازموني من مجبور بودم بالاتر از يه حدي باشه درصدام :-"
برا همين به كمك يكي همه جوابارو داشتيم ;D
و اون دوستم بخاطر من ريسك كرد منم چندتارو زدم و حساب كردم حدودا هموني ميشد كه ميخواستم تو كلاسي كه بوديم جوابارو براهمه فرستادم B-)
و گفتم هركس فقط چندتا بزنه تا زياد ترازمون نره بالا حق اون خرخونام زياد ضايع نشه ;D ;))
بعد همه قبول كردن اما وقتي كارنامه هاشونو ديدم كپ كردم همه رو بعضيا زده بودن و 100% هم داشتيم منم كلي ناراحت و عصبي شدم :-w X-(
اينكارو نميكنم دوباره تا مجبور نشم ;D اما كار اين ملت سواستفاده گر تا اخر عمر يادم ميمونه :-<

اعتراف میکنم این اکانت رُ من درست کردم!
راستش دوستم میخواس این‌جا عضو شه، اما فعلا نت نداش؛ گف یکی واسش درست کنم تا نت‌دار (!) بشه.
بعد من این اکانتُ درس کردم، اما دیگه خبری از این دوسّم نشد که نشد.
حالا هم این اکانت مونده رو دسّم! :))
این پست رُ هم واسش دادمُ با اکانت خودم هم یه لایک بش دادم؛ تازه با شکیلا اسلامی هم یه حرفایی زدیم تو پ.خ! X_X :-"

اعتراف ميكنم كه ي تيكه ازتختمو سالم نذاشتم بس كه از شدت ذوق روشن شدن گوشيم پريدم روش ولي ديدم اون علامت قفلش اومد.

اعتراف میکنم دیروز تو کلاس زبان معلم داشت یکی از بچه هارو واسه درس صدا میکرد گفت شادی منم نشنیدم فک کردم میگه شاینی!!! :-"
کف کرده بودم!! ;D

اعتراف می کنم پارسال دفتر حضور غیاب رو با یه خودکار! دزدیدیم همه غیبت های خودمون و رفقا! رو موجه کردیم بعد با همکاری یه آقایی که تو مدرسمون کار می کرد گذاشتیمش سر جاش >) /m\

اعتراف ميكنم چندتا خلاء بزرگ تو اطلاعات كامپيوتريم وجود داره! :-"
و يكي از مهم تريناش اينه كه بلد نيستم عكسو ريسايز كنم! :-<
و اعتراف ميكنم به همين علته كه با وجود علاقه وافر به عكاسي اصن تو انجمنش پست نميدم...! 8-|

Back
بالا