اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم ، چند روزه همش دارم یه نفرو به خاطر رفتار زشتش فحش میدم ولی ازینکه رتبه کنکورش خوب شده خوشحالم :| >:P (نفرت و خوشحالی در کنار هم)

@panah اعتراف میکنم با اینکه میدونستم بزرگی اما پروف قبلیت یه حسی همش بم میگفت اون دختره رو سرسره تویی :|

اعتراف میکنم تا دوسه هفته پیش فکر میکردم پ.ن یعنی پ ن پ :D:D:))
چرا واقعا؟8-|
همچنین اعتراف میکنم بلد نیستم چجوری امتیازتو بالا ببری تو این سایت:P

اعتراف میکنم همیشه از شعر یه توپ دارم قل قلیه متنفر بودم...
اصلا چه لزومی داره من توپ قل قلیه سرخ و سفید و آبی رو بزنم زمین تا هوا بره؟؟بعد بگم نمیدونی تا کجا میره؟بعد یه ساعت بیام علتش رو بگم که بابام بهم عیدی دادتش...
اصن خیلی شعر مسخره ای یه...

اعتراف میکنم
دیروز صبح 20 دقیقه اول کلاس رو خواب بودم بعد گفتم نت ضعیف بود پیاما بالا نمیومد :|8-|

باید اعتراف کنم که هیچ ماشینیو از رو ظاهر نمیشناسم؟

باید اعتارف کنم که بعضی اوقات تو کالاف موبایل نمیتونم از روی ظاهر KN-44 و AK 47 رو تشخیص بدم....

اعتراف میکنم با ساخت یک عدد اکانت فیک جهت تفریح و اغفال جوانان معصوم و پاکدل ایالات متحده باعث شکست عشقی ۷ پسر ۱۳ تا ۱۸ساله شدم:))))

اعتراف می کنم سال دهم که به زحمت افتادم یه انشاء نوشتم، باهاش هم برای یازدهم و هم برای دوازدهم نمره گرفتم. :-"

اعتراف میکنم اکانت تلگرام من 19 سالشه :|

اعتراف میکنم اون عبارت رایج (ایکسِ کی بودی تو) رو یه مدت (ایکس،کِی بودی تو) میخوندم:-"

اعتراف میکنم تو خونه تنها بودم و خوابم برد(اصلا خوابم سنگین نیستا ولی نمیدونم چرا اون شب اونجورخوابم برد) مامانم اومد هرچی در زد من نفهمیدم بعد از چند ساعت بیچاره فک کرد واقعا یه بلایی سرم اومده(به قفل ساز گفته بودن بیاد قفلو بشکنه کل خاله هام اومده بودن پشت در ببینن چم شده) مامانم و خاله هام گریه میکردن اما من اصلا نمیتونستم خودمو کنترل کنم غش غش میخندیدم:)):)):)):)):|

اعتراف میکنم اینقدر خوندن این یوزر برام سخته @NEURAE همیشع Neuer (نویر) میخونم اش :-"

اعتراف میکنم روی استادمون کراش زدم :-"

اعتراف میکنم پنج شیش سالم بود یا شاید کمتر رو منصور خواننده کراش بودم میخواستم باش ازدواج کنم میرفتم جلو اینه اهنگش پلی میکردم :«یه روز میام به جستجو فقط بخاطر تو ...عشقو میذارم پیش رو فقط بخاطر تو .....دنیا رو عاشق میکنم فقط بخاطر تو غرق شقایق میکنم فقط بخاطر تو ((: » فک میکردم اینا رو برا من خونده و خودمو مخاطب اهنگش قرار میدادم ......اصن دلم برا خودم کباب شد =((

Back
بالا