اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم وقتی میبینم نوتیف پ.خ اومده با خودم میگم این فک و فامیل ما دوباره به حرف افتادن:)

اعتراف میکنم گاهی بدون هیچ دلیل خاصی یه جوری ناراحتم که یه اتفاق کوچولو باعث میشه از همچی بدم بیاد:|
خیلی رو مخهL-:

من برای مرخصی گرفتن، یه بار گفتم پدربزرگم مرده، یبار گفتم مادربزرگم مرده، بعد اون یکی پدر بزرگ مادربزرگمو گفتم.
مدیر مدرسه سری آخر به جای من بغضش گرفته بود، میگفت چه روحیه ای داری میتونی این همه مصیبتو تحمل کنی :))

اعتراف میکنم 20 روزه تو سایت عضو شدم ولی نمیدونم اسپم چیه
یکی بهم بگههههه

اعتراف میکنم اگر شب زود بخوابم، تمام شبو نمیتونم بخوابم.

سال چهارم که بودم مامانم این سایت رو پیدا کردن و مطالب جالبشو برام پیدا میکردن و من میخوندم... یادش بخیر8->
همچنین اعتراف میکنم که من ۱ ساله عضو سایتم تازه ۱ هفته هست دارم فعالیت میکنم:-j ولی قبل از فعالیت هم مطالب اینجا رو میخوندم.(اگر هم دارید به تاریخ عضویت تگاه میکنید آخه یه حساب جدید زدم...بفرما اینم حساب قبلیم @Behrad_j :D)

اعتراف میکنم زمانی که به خدا اعتقاد داشتم حالم بهتر بود . احساس تنهایی که الان دارم رو اون موقع نداشتم . اما خب ، نمیشه چشم رو روی حقیقت بست

اعتراف میکنم با یه روح دوست شدم و نمیترسم. یه فاتحه براش بخونین، کسی رو نداره.

اعتراف میکنم زمانی که نمیرسم زبان بخونم با دوستام هماهنگ می کنیم و سر کلاس همش میگیم اینترنت ضعیفه که ازمون چیزی نپرسه
وای خدا جررر

اعتراف میکنم از همین اول سال اولین پاچه خواری مو انجام دادم اونم برای دبیر ادبیات:D.------>>> راستش اعتراف میکنم که این اولین پاچه خواری امسال نبود یه چند تا ریز پاچه خواری هم بود که این یکی که امروز انجام دادم خیلی سنگینه نسبت به اونا

=))=))=))

اعتراف میکنم که تو جمع چهارنفرمون (که البته بشتر بود و من اینقدری میدونستم ) میتونسم کاری کنم حال همه الان خوب باشه اما کاری کردم حال هممون بد شد و غیر قابل بخشش همه از هم دور شدیم :)

اعتراف میکنم شبا قبل از خواب حس میکنم یه چیزایی تو حیاطمونه و وقتی تو شب کابوس میبینم و از خواب میپرم یه صور ت نارنجی رو میبینم که بغلم رو تخته و بالشتم رو هوا شناورهه و برای همین از ترس گریه میکنم و بابامو صدا میکنم:}

اعتراف میکنم بعضی وقتا توی مباحثه ها وقتی که معلوم میشه من درست گفتم زیادی تیکه میندازم تا حدی که اون فرد ممکنه ناراحت شهo-:#

اعتراف میکنم عاشق پاییز نیستم من فقط پاییز رو دوست دارم و عاشق اتفاقاتیم که تو پاییز افتاده و من میدونم و خودش :)

اعتراف میکنم وقتی یه نفر خیلی خیلی قربون صدقه م میره مورمور میشه بدنم:)

Back
بالا