اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم حدودا دو سال پیش وقتی تازه اومده بودم تو سایت به یه نفر که واقعا یادم نیست کیه( از کاربرا و احتمالا مشهورای سایت😂) پیام دادم و یه عالمه چرت و پرت که اونموقع ازارم میدادن گفتم و راجب یه موضوع که الان خیلیییی بی ارزشه برام باش حرف زدم 😩
ای بنده ی خوب خدا ان شاءاللّه که یا سایت نمیای یا حتما منو یادت نیست ولی داداش خدایی حلالم کن😂😂
چرا اون موقع یادم نبوده؟
چرا الان یادمه؟
دارم از ماتریکس خارج میشم

(بروم نیارید دارم پستای قدیمیمو میخونم جای خوابیدن)

اعتراف میکنم یبار واقعا دلم خواست بعنوان کس دیگه ای زندگی کرده بودم
اونم اونجایی که بهم گفت چقد سفتی چرا گریه نمیکنی، اگه من بودم داشتم عر میزدم.
ارزو کردم که کاش خودم نبودم
همون یبار فقط

اعتراف میکنم گاهی اوقات برای اینکه لیوان کثیف نکنم با دستم از شیر آب میخورم 😁 😁

اعتراف میکنم که تا تقریبا 5 ام محور های مختصات و اینکه مقسوم علیه و مقسوم کدومان رو قاطی میکردم

اعتراف میکنم وقتی کاپشنشو انداخت رو شونه‌هام میخواستم تا ابد همونطور همونجا کنارش بشینم

اعتراف میکنم من اسپایدرمنم :-"

اعتراف میکنم من دست چپ و راستمو از روی شکل رگای زیر مچم یاد گرفتم و تا یکی دو سال پیش درمواقع نادری واسه چک کردن نگاه میکردم👍 (دست راستم شبیه Hعه سمت چپ P)

اعتراف میکنم که به جوکای چرت و مسخره مثل "یه مرده میخوره به نرده برمیگرده" در حد مرگ میخندم ((:

اعتراف میکنم دیشب که دوتا پست بالاتر رو خوندم داشتم فکر میکردم چطور ممکنه علامت گذاشتن صاحب پست دقیق عین فلانی باشه که یادم اومد صاحب پست خود فلانیه.

اعتراف میکنم بخاطر گوشی خوابم نابوده و درسم نمیخوانم
من الان اعتراف کردم اصلاح میکنم این سبک زندگی واقعا نابود رو از همین الان

اعتراف میکنم احتمالا سوم یا چهارم ابتدایی ، کِرکِره زنی رو کَرِکَرِ زنی میخوندم و چه قدر هم برام سوال بود خب یعنی چی.

اعتراف میکنم که تا میانه های دبستان تعداد دندونه های س رو اشتباه مینوشتم گاهی

اعتراف میکنم که تا میانه های دبستان تعداد دندونه های س رو اشتباه مینوشتم گاهی
تو خوبی
من الانم اشتباه می نویسم

تا الان فکر میکردم بجنورد و بروجرد یکی هستن

اعتراف می‌کنم بچه بودم اینکه تلفن می‌گه منتظر بمانید قطع نمی‌کردم همینطورررر منتظر می‌ماندم : )))))

Back
بالا