• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اولا که اومده بودم اینجا هرکی واسه بانگم نظر میذاشت ، از صندوق پ.خ هام نظرشو ریپلای میکردم و مینوشتم ممنون X_X :))
نمیدونستم تو خود وال میشه جواب داد :))

اعتراف میکنم تا همین قبلِ عید فک میکردم کانادا شهره ، بعد هر وخ بهمون میگفتن در آینده کدوم شهر میخای بری میگفتم کانادا :-" :))) تا موقعی که برادر گرام آگاهم کرد :-"

اعتراف میکنم که تا دیروز پریروز بلد نبودم لینک بدم!!!! حالا هم ک یاد گرفتم باز لینک نمیدم تا فکر نکنید ک اون موقع بلد نبودم!!!!!! بلد بودم خودم نمیخواستم...میدونید ک چی میگم!!!

اعتراف ميكنم از وقتى دو ستاره شدم انگيزم واسه فعاليت تو سايت بيشتر شده ;D :)) :-" :-$
اعتراف ميكنم تا يك ماهه پيش فك ميكردم press TV يكى از شبكه هاى بيگانه و ايناس :-"
اعتراف ميكنم هميشه خودم شارژ اينترنتو تموم ميكنم ولى مظلوم نمايى ميكنم و همه تقصيرا ميوفته گردن داداش و بابام :-$ >)

اعتراف می کنم که رمز لب تاپ( اول باید اعتراف کنم که هنوز نمیدونم لب تاپه... لپ تابه... لب تابه یا چیزه دیگه! =)) ) داداشمو می دونم و ازش فیلمو آهنگ میدزدم! تازه خودشم خبر نداره همش به رمزش پز میده! =))

اعتراف میکنم هر پستی رو میخوام تو این تاپیک بخونم اول ب تعداد لایکاش نگا میکنم بعد اگه مورد رضایتم واقع شد میخونم :-"

و همچنین اعتراف میکنم طی تلاشی مستمر و پشتکاری بی شمار همه ی پستای دیسوگرافی رو خوندم و ادمای مورد علاقم رو شناسایی کردم :>

اعتراف میکنم، سوال میپرسم و جواب میگیرم، ییا از پستی خوشم میاد... ولی یادم میره لایکش کنم!!!!

اعتراف میکنم از بچگی تا حالا، نشستن پشت وانت و، بیشتر از نشستن تو BMW دوست داشتم! صفایی داره ها...! ;D

اعتراف میکنم هنوز نمیدونم بانگ و این برنامه ها چیه :-" و به چه درد میخوره اصن که چی؟ ;D دارم کنجکاو میشم کم کم یکی بیاد واسم توضیح بده جریانش چیه؟ :-" جدی میگما!! ;D پ.خ بدین توضیحش بدین چجوریه؟ 8-^

اعتراف میکنم هنوزم مثه بچگیام وقتی میرم خیابون همش ب این دقت میکنم ک پامُ کجایِ سنگفرش ـای پیاده رو میذارم :-"

Back
بالا