اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اون اوایلی که عضو سایت شده بودم، نمی‌دونستم که پست حرف بزن جز ارسال ها حساب نمی‌شه. با توجه به تعداد ارسال ها و امتیاز هر فرد میومدم میانگین می‌گرفتم، می‌دیدم مثلا فلانی به ازای هر یک پست پنجاه تا لایک گرفته. بعد با خودم می‌گفتم یا خدا، این چی و چطور نوشته و چقدر محبوبه:‌))) در دفاع از خودم بگم که دوازده سالم بود. :-<

اعتراف می‌کنم هر چی دینی خونده بودم هفته پیش از خاطرم رفته!!!

اعتراف می‌کنم نمی‌دونم این تعداد امتیازا برای چیه. :|

اعتراف میکنم دو هفته بعد امتحان جانماییه و خیلی کم خوندم

اعتراف می‌کنم امتحان دینی امروزمون کتاب‌باز بود و خودمم پشمام ریخته. :|

اعتراف میکنم اونقدر ایمیل برای عضویت و لاگین توی سایتا و اپای مختلف ساختم که نمیدونم هرکدوم از ایمیلا برای چیه...

اعتراف می کنم که هر وقت یکی بی دلیل و یهویی میاد خداحافظی می کنه حالم بد میشه و تا نفهمم که زنده است همینجوریم و مهم نیست تو کما باشه یا قطع نخاع شده باشه همینکه زنده باشه یه نفس راحت می کشم

اعتراف میکنم که تا 2 سالگی فکر میکردم دنیا 2 کشوره!
ایران و خارج!🤣🤣🤣🤣

اعتراف میکنم اگر حین بحث جوابتو نمی‌دم برای این نیست که احترام تو نگه دارم، واقعا یاد ندارم جواب پس بدم .

اعتراف میکنم وقتی خیلی ناراحتم ترجیحم سکوته.

اعترام میکنم آهنگ نرمال از شایان اشراقی بدجور از خود بی خودم میکنه و اشکمو درمیاره و خیلی آرامش بخش هم نیز هست صداش.

حتی به اینم اعتراف میکنم که از دلخور شدن دیگران ازم میترسم و خیلی احتیاط میکنم که ازم ناراحت نشن و از عصبانی شدن کسایی که دوستشون دارم میترسم و وقتی عصبانی یا ناراحتشون میکنم خودم هزار برابر ناراحت میشم و عذاب وجدان و حس خیلی بدی میگیرم.
حتی به اینم اعتراف میکنم که۲؛ خیلی سعی میکنم خجالتی نباشم ولی بعضی وقتا واقعا نمیتونم.
حتی به اینم اعتراف میکنم۳؛ که اصلا درحال حاضر حس ریاضی خوندن رو ندارم.

اعتراف میکنم برای ریاضی هیچی نخوندم این سه روز و می‌خوام کم کم شروع کنم 👀

اعتراف میکنم میتونم تا اخر زندگیم  چاووشی گوش کنم
اعتراف میکنم با هیچ فیلم و سریال و کتاب و آهنگی گریم نمیگیره
(عموما آدم سخت گریه کنی نیستم ولی نمیدونم چرا اینجوریه)

اعتراف می کنم تا 7 سالگی مامان بابام شدیدا اعتقاد داشتن که اتیسم دارم از بس که رفتارام عجیب بوده و عکسای مغزم مونده هنو =))

اعتراف میکنم فقط اومدم اعترافارو بخونم😁😁

Back
بالا