اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اینجا هیچ کس اعتراف نکرده به نظرم
فقط خواستن جمله سازی کنن که یه سری آدم مثل من بشینن بخونن و بگن
عجب چه جالب

قبول دارم زیاد انتقاد می کنم ولی خواستار اصلاحم باور کنین
نمی خوام بعضی ها الکی خودشونو گول بزنن

اعتراف مي كنم امروز به خاطر نمره مثل خر عر زدم!!!! :-[

و اعتراف مي كنم اگه تا حالا انسيه نبود من دق مرگ مي شدم! :|

به نقل از ٔٔRoiaie kourosh2 :
اینجا هیچ کس اعتراف نکرده به نظرم
فقط خواستن جمله سازی کنن که یه سری آدم مثل من بشینن بخونن و بگن
عجب چه جالب

قبول دارم زیاد انتقاد می کنم ولی خواستار اصلاحم باور کنین
نمی خوام بعضی ها الکی خودشونو گول بزنن

اعتراف میکنم زیادی همه چیو سر دوستام خراب کردم

ولی خیلی وقتا قدرت اعتراف ندارم

البته دوستامم زودرنجن

اعتراف میکنم مدت ها فک میکردم gaucho دختره
اعتراف می کنم همیشه سعی کردم تو کارم طوری باشم که هیچکی نگه چون دختره نمی تونه تو این زمینه موفق باشه و هیچ فرقی با پسرا نداشته باشم.
اعتراف می کنم از دخترایی که ادا و اطوار در میارن تا بقیه واسشون دل بسوزونن و کاراشون رو انجام بدن متنفرم.

اعترافگاه برای این نیست که پستای حرف بزنتون رو یه "اعتراف میکنم" بذارین جلوشون این جا بنویسین! دفترچه خاطراتتون هم نیست! از این به بعد با شدت بیشتری پاک میکنم پست های اعتراف نما رو. هر پستی که پاک شد بدونین به عنوان اعتراف پذیرفته نیست یا خلاف قوانین این تاپیکه!

تشخیص اینکه چه پستی به عنوان اعتراف قبوله و چه پستی نیست کار سختی نیست.

میخوام باز اعتراف کنم..
بچه که بودیم یه مهمونی داشتیم طبقه ی بالا واسه همین یه عالمه پشتی آورده بودیم بالا
بد مهمونی قرار شد پشتیارو منو خواهرمو داییم ببریم پایین :-"
مام بچه بودیم و تنبل :-"
سه تایی سوار پشتیه میشدیم از پله ها لیز میخوردیم پایین :-" :))
سر این کار سه چارتا از پشتیا شکس :-"
مام صداشو در نیوردیم :-" :))

اعتراف میکنم وقتی مامان بابم میان تو اتاقم و من پای کامپیوترم یه عذاب وجدان خیلی بدی میگیرم ، خیلی بد :)

اعتراف ميكنم وقتي براي وبلاگم يك نظر جديد ارسال ميشه يا يك ايميل جديد دريافت ميكنم به شدت ذوق مرگ ميشم . :-[

اعتراف میکنم هزار بار ایده ایجاد تاپیک افتاده تو ذهنم ولی میترسم قفل شه ضایع شم :)
اعتراف میکنم بچه ک بودم فک میکردم آیت الله ها رو باید با (ره ) نوشت چون امام خمینی اینجوریه :-"
اعتراف میکنم بچه ک بودم دلم میخواست غذا درست کنم هر چی میشد میخریدم (چیپس پفک لواشک و انواع چیزا :-" ) روش شیر میریختم بعد همشو میخوردم :-"
این شد ک بیشتر از تخم مرغ و کشک بادمجون هیچی بلد نیسم :-" ;D

اعتراف میکنم از دست خودم خسته شدم ! احساس میکنم بیشتر از همه خودمو دارم اذیت میکنم !!!

اعتراف میکنم که از دست این دنیا و به خصوص آدمای حسودش بیزارم....
انقدر که الان میخوام بزارم برم یه جایی که هیچ کس من نشناسه و منم هیچ کس نشناسم....
:-< #-o

× اعتراف میکنم یه بار میخاستم یه شارژ هزاری بخرم اما فروشنده ِ 2 تا شارژ هزاری داد منم به خودم نیاوردم اومدم بیرون :-"

+ بعدش عذاب وجدان گرفتم روم نشد برم بهش بگم هزار تومن رو انداختم صندوق صدقات :-"

× اعتراف میکنم یه بار توی پارکینگ خونمون سوار ماشین شدم یهو روشنش کردم ماشینه مستقیم رفت تو دیوار :-"

بعد که پرسیدن صدا چی بود گفتم من بیرون بودم تازه رسیدم فک کنم صندلی افتاد :-" بچه بودیم خو :-"

× اعتراف میکنم هر وقت ماست میخورم با توجه به اینکه باید قورت بدی اول میجوم بعد قورت میدم :-"

آب رو حتی :-"

اعتراف ميكنم يه بار رفتم نمايندگي ايرانسل تو شهرمون بعد از آقاهه پرسيدم ببخشيد شارژ ايرانسل داريد؟ :-[

اعتراف میکنم دو ساعته وایسادم بره صفحه بعدی که اول صفحه باشم،نرفت منم حوصلم نرسید (:|

اعتراف میکنم بر خلاف اکثر دخترا از خرید بدم میاد X-( :-& به خصوص خرید لباس و اینا :-&

اعتراف میکنم هنوز فرهنگ در چشم الکترونیکی رو ندارم ;D ;D X_X

اعتراف میکنم تا همین ی ساعت قبل نمیدونستم اول تیر بلند ترین روز ساله! :-"

~> اعتراف میکنم اصن خرید نمیرم و مامانم همش برام خرید میکنه.. تازه همش بم میگن مادرِ بچت بگرده که ما باید براش خرید کنیم :-"

~> اعتراف میکنم برخلافِ خیلی از دخترا عاشقِ بازیای هیجانیم از جمله ترن هوایی.. :-"

~> اعتراف میکنم همه پسرا فامیلمون دخترن :| ینی هیچکدم حاضر نیستن بازیای هیجانی سوار شن :| فقد ماشین بازی :|

~>
به نقل از Belex :
اعتراف میکنم تا حالا 5 نفر به من گفتن تو پسری ;D
اعتراف میکنم واقعا رفتارم بیشتر به پسرا میخوره تا دخترا
اعتراف میکنم تا الان من فک میکردم تو پسری :-"
خو عزیزِ من یوزرت به پسرا میخوره دیه.. :-"

اعتراف میکنم اصلا روحیاتم به دختر نمیخوره
+
اعتراف میکنم تو بچگی بدون اینکه مامان بابام بفهمن پسرای تو کوچه رو مهمون میکردم اونم بستنی

اعتراف میکنم میدونم بابا و مامانم بهم اعتماد ندارن :-<

اعتراف میکنم میخواستم ببینم واقعا GCD چیزی در مورد این که این مخفف چیه بروزمیده یانه،فهمیدم نه! ;Dشمام امتحان نکنین!چون نمیگه!

اعتراف میکنم وقتی اومدم سمپادیا نمیدونستم تاپیک چیه ;D

اعتراف میکنم تا حالا 5 نفر به من گفتن تو پسری ;D
اعتراف میکنم واقعا رفتارم بیشتر به پسرا میخوره تا دخترا

Back
بالا