اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف می کنم بچه که بودم (تازه شماره تلفونمونو یاد گرفته بودم جوگیر بودم :دی) وقتی میرفتیم خونه مامان بزرگم اینا من می رفتم یواشکی با تلفونشون زنگ می زدم خونمون وقتی می رفت رو پیغامگیر برا خودم چرت و پرت می گفتم حال می کردم. بعد وقتی برمی گشتیم خونه بابام که می رفت سراغ تلفن من: :-s :-ss :-s

اعتراف میکنم خیلی دوس دارم تو تاپیکای فلسفه و منطق پست بدم، ولی هردفه میرم توش نمیشه اصن، نمیدونم چرا :-"

اعتراف میکنم امتحان نیم ترم دوم عربی اصن یادم رفته بود و حتا یه خطم نخونده بودم!رفتم مدرسه تازه از بچه ها شنیدم :-"
اعتراف میکنم نمره م شد....نه اینُ دیگه نمیشه گف ;D

بهتره نقل قول رو مثه حرف بزن ممنوع كنين با تشكر.

اعتراف میکنم تعداد بازیکنای اسپانیایی که اسمشونو بلدم بیشتر از بازیکنای تیم ملیه ;D :-" :-"

اعتراف میکنم چندوقتی بود مثل دیروز تحقیر نشده بودم سر بازی با باخت مفتضحانم :-" :-< :((

اعترافا" این که هنوز هم شک دارم که اسطوخودوس گیاهه یا یه دانشمند یونانی !؟ ;;)

اعتراف مي كنم از خوش حاليه اينكه لايك هامو پستام برابر شدن بال دراوردم ^#^

اعتراف ميكنم به پرستيدن خدايي پنهان در قلبم
اعتراف ميكنم به ورزيدن عشقي پنهان در قلبم
اعتراف ميكنم به زنده بودن اميدي پنهان در قلبم
اعتراف ميكنم به تابيدن نوري پنهان در قلبم
و اعتراف ميكنم به ويرانگري غمي اشكار در چشماتم

اعتراف میکنم همیشه درر حق پست آخره صفحه ظلم میشه! (همیشه هاا)

اعتراف میکنم از اینکه آلمان (عشقم) تو نیمه نهاییی حذف شد ولی نرفت تو فینال 4 تایی بشه در پوست خود نگنجم!

اعتراف میکنم تمام مکالمات دو ساله اخیر برادرم رو گوش میکنم! ;D (خدا از این خواهرا نصیب کسی نکنه! :-")
==========================================
سوم راهنمایی برا یکی زیر پا گرفتم داشت میرفت تو رادیاتور
برا رو کم کنی 3 جلد کتاب مزخرف رو خوندم،انقد ابلهانه

اعتراف میکنم علاقه خاصی ب گربه ـا دارم ;D
ی بار با لگد زدم >) تو سینه ی یارویی ک با تفنگ بادی گربه و کلاغ میزد [-(
با اینکه 2سال رانندگی بلدم هنوز نمیتونم صاف پارک کنم،موقع رانندگی کردنم همه این شکلی O0 میشن

به نقل از r@zie :
اعتراف میکنم هروق ساعت کک میکنم از اضطراب اینکه قراره بیدارم کنه خوابم نمی بره صب میکنم زنگ بزنه بد میگیرم با خیال راحت میخوابم :-"
:-" :-<
اعتراف میکنم من ساعتو زودتر از وقتی که باید پا شم کک میکنم که بلند شم ببینم عـــــه هنوز وقت دارم بخوابم بعد خوشحال شم دوباره بخوابم ;D :-" :-"

اعتراف میکُنم کسیُ ایگنور میکُنم که نتونم بی ـِش پی اِم نَدَم :|

اعتراف میکنم تا چند روز پیش نمی دونستم تو این آرم سمپاد بالای صفحه نوشته سمپادیا! :-?? X_X

اعتراف میکنم تا 8 سالگی نمیدونسم اگه تو یه بازی حذفی، بازی تو 90 دیقه مساوی شد میرن وقت اضافه بعد اگه بازم مساوی شد میرن پنالتی همش میشنسم پای هرنوع مسابقه ای و یک ریز نق میزدم: پس کی پنالتی میزنن ؟؟؟ ~X(
مامان و بابامم به خاطر اینکه منو سایلنت کنن میگفتن: میزنن حالا صب کن،میزنن!
بعدش یوهو یه تیمی گل میزد دیگه پنالتی نمیزدن منم 3 ساعت گیر میدادم که چرا پنالتی نزدن؟؟؟ :-L
کلا اعتراف میکنم خیلی بچگیام سیریش بودم ;;) :-"

اعتراف می‌کنم آشنایی با فضای وب رو خوندم برنامه نویسی تحت وب ;D :-"

بعدش رفتم به مسئول پایه‌مون میگم با چی می‌نویسن اونم یه کاره می‌گه با HTML . :))

مسئول پایه‌س داریم ؟

...

اعتراف می‌کنم اولین بار گفتم حالم از الکتروشیمی به هم می‌خوره بعد که استادشو دیدم بعد پرزنتیشن عاشقش شدم ;D

این قدر آدم جوگیر ؟ ;;)

...

اعتراف می‌کنم ، نه دیگه اون قدرم زندگیم فان نشده هنوز که یه پست عریض و طویل تو اعترافگاه بدم ;) ;D

اعتراف میکنم سر فینال یورو این اسپانیایی ها(بازیکناشون!)انقدر دافن ب نظرم ک هی خدا خدا میکردم پیراهنشونو بکنن از تن =)) =)) =)) X_X :-"
اعتراف میکنم خیلی از اعترافام دروغه :-"

Back
بالا