• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف می کنم حتی سمت انجمن های فلسفی نمیرم چون گیج میشم ;D

اعتراف می کنم از روزی که معلم زبان فارسی مون گفته "اگر در شعر کهن واژه تراکتور وجود داشته باشه آن شعر زیبایی خودش را از دست میده" نتونستم حتی یک تک بیتی بگم که تراکتور را توش به کار ببرم! واقعن عجب واژه ی سختیه! درست مثل مستهلکی که یکی از اساتید خوشنویسی هنگام تحریر این واژه بلافاصله نوشت : مستهلکی عجب واژه ی سختی است!

اعتراف میکنم دیشب به خاطر این که مامانم رو اذیت کردم کلی گریه کردم :-[
اما الان داری کلی به کارم میخندم :))

اعتراف میکنم بچه که بودم برا پیتزا گریه میکردم ;D

اعتراف میکنم وقتی میرم تو استریتِ کاربرا اصن کف میکنم که چه جوری این همه دقت کردن و اصن تو کف میمونم که چه جوری این همه تایپ کردن ! :o

اعتراف میکنم اولین بار که چشمم به نام رئیس حزب حیوانات خور ، فکر کردم سایت مورد حمله هکری قرار گرفته! :-" بعد عکسشو دیدم ، به این نتیجه رسیدم که اشتباه فکر میکردم.

اعتراف میکنم دیروز برای اینکه نیم ساعت دیرتر بیام خونه به مامانم گفتم مسجدم دارم نماز میخونم!!!
(آخه من و مسجد؟)

اعتراف میکنم چون دیشب ورود یک سوسک ب اتاقمو دیدم ولی خروجشو ندیدم! تا صبح با حشره کش نشستم ک بیاد بیرون بکشمش :-" هرجای خونه میرفتم این "کنار سوسک پنداری" نمیذاشت بخوابم :| :-" انقدر بدبخت ینی :-"
(از پشت خبر رسوندن متهمو زیر تردمیل گرفتن الان) :-"

اعتراف میکنم راهنمایی ک بودم تا ی مدت ب CooH میگفتم کوه X_X معلمه سر کلاس سوال کرد ازم آبروم رفت اصا :-"

Back
بالا