اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف می کنم بعد از دیدن فیلم 127 ساعت هر وقت می خواستیم بریم کوه با خودم از این چاقو ضامن دارا می بردم :-" >) (پست چند تا بالایی رو که دیدم یادم اومد)

اعتراف ميكنم هزار بار اومدم اعتراف گاه هيچي نداشتم اعتراف كنم :-"

اعتراف می کنم از صبح تا حالا که امتحانام تموم شده از علافی خودم به شدت حالم داره بهم می خوره (انگار نه انگار یه ماه و خورده ای منتظر این لحظه بودم :دی)

اعتراف می کنم از وقتی این اعترافگاه درست شده کلی به معلوماتم اضافه شده. ;D
اصن بار علمیش از همه ی انجمنا بالاتره :-"

پ.ن: البته کلی هم برای بقیه شفاف سازی کردم خودم :-"

اعتراف میکنم ک
هر وقت تو ی تاپیکی یکی از این خاکیای انجمن ی پست داده
بد این پسته از نظر من خیلیم پست شاخی نیست و با این حال لایکاش نجومی ان،من دیسلایک میدم >)
نمیشه ک خاکیای انجمن لایک نجومی بگیرن ک

اعتراف میکنم با اینکه میدونم مرحله 2 المپ قبول نمیشم استرس دارم!!!

اعتراف می کنم که اون اوایل فکر می کردم نیرمان دختره ;D (خب آخه بغل اسمشون گل و بلبل داشت :-") تازه تو یه تاپیکی خیلی هم بد برخورد کرده بودن، قصد سر به نیست کردنشونو داشتم حتی :-"

اعتراف میکنم تو بچگی 4-5سالگی حدودا از یکی بدم میومد آرزوی مرگشو کردم بعد از ی هفته تصادف کرد مرد :-"
اعتراف میکنم برای خریدن لباس سیاه مامانمو کشیدم بیرون گفت حالا ک چی؟ :o
گفتم حس میکنم یکی قراره بمیره :|
سه روز بعدش عموم مرد :( (عمومو میخوام :( )
اعتراف میکنم ب مامانم میگفتم هر وقت میرم فلان جا این پیرزنه رو میبینم نمیخواد بمیره؟ :-" بعد از 4روز مرد :-"
اعتراف میکنم حس میکنم یکی باید بمیره X_X :-"

اعتراف میکنم که مثه سگ پشیمونم که اون روزی که بابام زد تو سرم الکی نیام نت ولگردی واسه سمپادیا بش گوش نکردم :|

من بچه که بودم عاشق گروه مدرن تالکینگ بودم
یه آهنگی دارن میگه Your are my love your are my soul....
اعتراف میکنم من میخواستم همراهی کنم بلند میخوندم Yamaha yamaso....

اعتراف میکنم اولاش که حالم از شاهین به هم میخورد هنوز یه آهنگ هم ازش گوش نکرده بودم و فقط از روی هواداراش نظر داده بودم :-"

ببخشیدااااااااااااا
اعترف میکنم ک
وقتایییییییییییییییی ک میرم گلاب ب روتون دستشویی
همینجوری میشنم ب سوالای امتحان و اینا فک میکنم و جواب درستشون هم بدست میارمااااا
ولی نمیدونم چرا سر جل3... ^#^

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

اعتراف میکنم ک
تو دستشویی ک بودم فکر ی ایجاد تاپیک و ی پست اومد تو ذهنم
اصن باید رختخابمم دمه دستشویی بندازم

اعتراف ميكنم هر وقت كه ميروم چشم پزشكي ترتيب اين علامت ها كه جهتشون كدوم وري هست را تا اونجا كه ميتونم حفظ ميكنم . :-"
اعتراف ميكنم كه هنوز برام سخته وقتي روي صندلي چشم پزشكي ميشينم سمت راست و چپم رو تشخيص بدم و تا چند سال پيشم با دست نشون ميدادم . :-"

به نقل از my dark sky :
اعتراف ميكنم هر وقت كه ميروم چشم پزشكي ترتيب اين علامت ها كه جهتشون كدوم وري هست را تا اونجا كه ميتونم حفظ ميكنم . :-"
اعتراف ميكنم كه هنوز برام سخته وقتي روي صندلي چشم پزشكي ميشينم سمت راست و چپم رو تشخيص بدم و تا چند سال پيشم با دست نشون ميدادم . :-"
اعتراف میکنم هنوزم با دست نشون میدم. :-"

به نقل از BrainDamage :
اعتراف میکنم که مثه سگ پشیمونم که اون روزی که بابام زد تو سرم الکی نیام نت ولگردی واسه سمپادیا بش گوش نکردم :|

من بچه که بودم عاشق گروه مدرن تالکینگ بودم
یه آهنگی دارن میگه Your are my love your are my soul....
اعتراف میکنم من میخواستم همراهی کنم بلند میخوندم Yamaha yamaso....
اعتراف میکنم تا همین الان فکر می کردم اسم این گروهه mother talking ـه :-[ بعد هی فکر میکردم آخه اسمش چه ربطی داره اصن؟ :-"

اعتراف ميكنم وقتي تو نت با يكي آشنا ميشم مهم ترين دغدغه فكريم اينه كه تا كي بش بگم " شما " :-"

اعتراف ميكنم هميشه موقع روبوسي 2 تا بوس ميكنم كه بوس سوم طرف رو هوا بمونه و ضايع شه :-"

همچنين اعتراف ميكنم تو روبوسي هيچ وقت بوس نميكنم :-" صورتمو ميبرم نزديك صورت طرف ، بعد يه صدايي چيزي در ميارم :-"

اعتراف ميكنم با اون حرفايي كه جديدا تو "اينم نشديم كه" گفتن بعضي ، ديگه روم نميشه برم اونجا :دي

اعتراف ميكنم هي منتظرم يكي پي ام بده مدير خاطرات شدي بعد سريع قوانينمو وضع كنم و كلي پست پاك كنم ! عقده اي :-"

اعتراف میکنم اگه ساعت هایی که تو دستشویی یا سره ناهار هستش حذف بشه از ساعات درسم هیچی درس نمیخونم!!!!

اعتراف میکنم کسایی که تو این هفته درس میخونن خیلی عن هستن
ببخشیدا

اعتراف میکنم خعلی دختر حاضر جوابی هستم ;D
+
اعتراف میکنم بچه که بودم به همه میگفتم اسمم ستارس نه شیرین

اعتراف میکنم که مثه فیل واضحه که پوریا هنوز دو تا از آهنگای شاهینو بیشتر گوش نکرده

به نقل از پوریا عابدی :
اعتراف میکنم اولاش که حالم از شاهین به هم میخورد هنوز یه آهنگ هم ازش گوش نکرده بودم و فقط از روی هواداراش نظر داده بودم :-"

اعراف میکنم شاید الان تو خط فلسفه اینا نباشم ولی کتاب دنیای صوفی زندگیمو عوض کرد ! وقتی به یه خانم پیشنهاد کردم بخونش
;D

اعراف میکنم دنیا مادرش هرزس ، وقتی افرادی مثل پگاه وو فاطمه و اینا که انقدر خوب بودن و زحمت کشیدن المپیاد قبول نشدن رفیق من که یک کتاب براش نخونده بود حتی کلاسای مدرسم شرکت نکرده بود قبول شد .البته دمه رفیقمون گرم ....

اعتراف میکنم امروز دنیا انگشتشو تا ته کرد یه جاییم وقتی اون همه درس خوندم نانو قبول شم برم تهران ببینمش بعد قبول شدم بر خلاف پارسال که برده بودن هتل لاله کنار خونه اونا امسال تو همون پژوهشسرا خارج شهر اسکان میدن ...

~> اعتراف میکنم دوستای فاطیما بم میگن علی :-" دوستای خودمم یه زمانی میگفتن ممدملیکا دیه مخفف کردن شده مملی :-"

ببین لایک آدمو به اعترافِ چه چیزایی وادار میکنه ها.. :-"

اعتراف مي كنم اعتراف مي كنم اعتراف مي كنم
يه روز يه بچه ها از نتكافه سمبوسه خريده بود گفت اين پيش تو باشه
گذاش تو غرفه ي من و هر دو مون رفتيم بيرون ديدم خيلي گشنمه!
سمبوسه رو خوردم وختي اومد گفت كو گفتم نمدونم خلاصه كلي بحث كرديم تا قانع شد!
روز بعد كه خيلي عذاب وزدان گرفته بودم رفتم يكي خريدم بهش دادم ;))

Back
بالا