اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم خجالت میکشم با مامان بابام مهربانانه حرف بزنم X_X :(

اعتراف میکنم معتاد شدم ;D معتاد سمپادیا و نت و گوشی و همینطور معتاد angry birds ;D

اعتراف میکنم این مرحله angry birds رو عمرا بتونم رد کنم :-<

اعتراف میکنم تا قبل از اینکه برم پروفایل shirin!علایقشو بخونم فک میکردم منظورشون از سالم که ی شهره به خلخال ک میبینم اسالم ب خلخاله :-"

اعتراف میکنمزمانی ک فمیدم امتیازام چحوری اضافه میشه هر کی لایک میداد فک میکردم باید بزن پروفایلشو نگاه کنم :-"
تازه گاهی تشکرم میکردم ;D

اعتراف میکنم جلوی کامپیوتر خشک شدم و تمام بدنم درد میکنه ولی جرات نمی کنم چیزی بگم چون اون وقت مامانم میگه برو کتاب بخون به جای اینکه بشینی جلو اون کامپیوتر،معتاد میشی سال بعد دیگه نمیتونی ولش کنی کنکورتم گند میزنی.... ;D

اعتراف میکنم انضباطم 18 شد...تاخیر،حجاب،پاره کردن کتاب اجتماعیم ;D :-"

اعتراف می کنم که در طول مدت امتحانات وقتی آخرین ساعات شب امتحان مامانم ازم می پرسید که تموم کردی یا نه و من می گفتم آره!!!!! دروغ می گفتم.

اعتراف میکنم ابتدایی که بودم برا پیتزا درس میخوندم هر 5املا 20 یه پیتزا ;D
+
اعتراف میکنم برا پیتزل امپول پنادر زدم ;D
+
اعتراف میکنم برا پیتزا یه سوره بلند قرانو حفظ کردم ;D

اعتراف میکنم امروز وقتی نتایج المپ رو دیدم که بیشتریا تهرانی بودند کمی ترسیدم و ریسک پذیریم کم شد ;D

اعتراف میکنم گاهی وقتا پشت کامپیوتر نشستم مثلا میرم تو یه عالم دیگه اصلا متوجه نمیشم چیکار میکنم بعد که به خودم میام میگم اِ!من اینجا چیکار میکنم؟این صفحه ی وب کی باز شد؟!

قبل از این که اعتراف کنم خواهش میکنم بهم نخندید =)) =)) =))
تو امتحان زبان ترم اول ریدینگ داده بود طرف تو کانادا زندگی میکنه بعد تو گزینه ها اسم قاره ها رو داده بود من عین چی توش موندم گزینه ی درست رو هم به عنوان گزینه ی کاملا اشتباه حذف کردم ;D :-[ :))

به نقل از Hamid Arani :
اعتراف می کنم که اونروز که تو کلاس بوی بدی اومد, ببخشیدا ولی من بودم که گوزیدم..... :)) :)) :)) :)) :))
اعتراف میکنم با این ادبیات شما دیگه من هم شرمسار شدم :|

به نقل از zahra.s :
اعتراف میکنم این مرحله angry birds رو عمرا بتونم رد کنم :-<
آعتراف میکنم تا حالا انگری بردز بازی نکردم :-"

اعتراف میکنم تا چند وقت پیش نمیدونستم که آرم وسط هیوندا یه H هست

:D
نخندینا!
یادتونه دبستان ک بودیم این مجله رشدا رو بهمون میدادن!
بعد اون صفحه آخر یه سری عکس بود از یه قسمتی از یه جونور یا یه گیاه!
بالاش بزرگ نوشته بود:

کیم چیم

من تا مدت ها اینو میخوندم:

kim chim!
:D
و مدت ها فک میکردم ینی چه!!!!!!!!!
:دی
:)))))

اعتراف ميكنم بچه كه بودم عسل نميخوردم و ميگفتم اينا دهني زنبوره من بدم ميياد معلوم نيست زنبوره مسواك ميزنه يا نه :-" ;))

هوووم ... اعتراف وحشتناکی دارم ...
آقا راستش من تازه با کیتی پری آشنا شدم ! بعد یه بار دوستم یه آهنگ بم داد قبلنا , منم خوشم اومد از متنشو ایناش ! بعد گفتم خواننده ش کیه !؟ گفت کَتی پری ;D ( خو بعضیا کَتی پری تلفظش میکنن !!!) بعد منم با خودم فک میکردم این زنه ایرانیه ! حتما اسمشو مخفف کرده این ;D
رسیدم خونه ... گوگل رو باز کردم ... تو کادر سرچ نوشتم : " دانلود موزیک های کتایون پری " :> :-""""
آقا خب امکانات کم بود اونموقع :-" نمیدونستیم ما :-"

پنجم ابتدایی بودم یه بار تلوزیون Enriqueرو نشون داد بعد مجریه اسمشو گفت !!خب مام بچه بودیم اسمشو اشتباه شنیدم هنری کِلِی !کلی تو گوگل سرچ کردم !!عکسای داغونی میاورد !!!در کل یه مدت درگیر بودم ;D

اعتراف می‌کنم عاشق مدرسه‌ام

...

اعتراف می‌کنم خیلی پوست کلفتم که تو این بدبختی هنوزم یه کوه اعتماد به نفس دارم و موفقم

...

اعتراف می‌کنم خیلی بهم ظلم شده و خیلی هم قراره بشه

اعتراف میکنم اون بچه هه که امروز گریه کرد ، به خاطر نگاه خشنی بود که من بهش کردم !

اعتراف میکنم که وقتی آهنگ متال گوش میدم توی اتاقم وایمیسم و ادای گیتار زدن درمیارم!

اعتراف میکنم یکی از بزرگترین معضلاتی که باهاش مواجه بودم (در دوران ابتدایی) این بود که تو اردویی که وسط نا کجا آباد هستیم چطوری مکانی دنج و مناسب واسه رفع حاجت پیدا کنم ! (همون دستشویی ) ;D ;D ;D

اعتراف میکنم خیلی لوس بودم ابتدایی و حتّی راهنمایی :-" 19.75 میگرفتم های های گریه میکردم! :-"

اعتراف میکنم وقتی که از مدیریت انجمنام استعفا دادم گریه کردم! :-< :-لوس حتّی :-"

اعتراف می کنم که همیشه سوتی میدم و وقتی بقیه سوتیم رو می گیرن اصن به رو خودم نمیارم که اتفاقی افتاده و طرف رو شرمنده می کنم

Back
بالا