به نقل از Suffix :ککمم نیست(یعنی چی؟)
به نقل از Enas :تجربیا به نظرتون ریاضی و فیزیکش چطور بود؟؟ مسأله های شیمیش نسبت به89و90 وقت گیر تر نبود؟؟
ککمم نمیگزه نه ککمم نیست ... یعنی برام مهم نیست ...به نقل از Suffix :ککمم نیست(یعنی چی؟)
به نقل از ninja :ککمم نمیگزه نه ککمم نیست ... یعنی برام مهم نیست ...
میگم بنظرتون تجربی امسال از پارسال سخت تر نبود ؟ من از خیلی از دوستامم که پرسیدم میگفتن با پارسال خیلی تفاوت داشت ...
اي بابا ماهم كه ميكيم اسون بود فك كردي60,70%زديم.؟..نه دايي نسبت به پارسال ميكيم...مثلا پارسال اكه ميانكين درصدات تو رشنه رياضي50%بود...زير 1000ميشدي ولي امسال كمون نكنم... #به نقل از Alfredo :بابا هی نگین آسون بود آسون بود.... ملت مث شما نیستن که.... من که اختصاصیام همه زیر پنجاهه میام اینجا یه کم دلم واشه بدتر گریه م میگیره....![]()
![]()
![]()
به نقل از /////ده :بچه ها صب کنین هنوز هممون تموم نکردیم !GCD!انسانیه !واسه ی اونم ارزومند موفقیتم ! :)
پرونده کنکور91 هم تا سه ساعت اینده بسنه میشه !![]()
یا بده به بقیه یا کتابخونه مدرسه...به نقل از rana.aa :بچه ها شما كتاباتون رو چيكار ميكنين؟چند نفر به من گفتن كتابامو بهشون بدم نميدونم چيكار كنم
منم اهدا میکنم ب مدرسهبه نقل از rana.aa :بچه ها شما كتاباتون رو چيكار ميكنين؟چند نفر به من گفتن كتابامو بهشون بدم نميدونم چيكار كنم
به نقل از پگاه :من / ما جدی چنین قصدی نداشتم / یم به هیچ وجه!
منم موافقم !!! خوب یکی یه پیشنهادی چیزی !به نقل از :|.Mr :ha? :3
آقا بیاین پیشنهاد بدین تابستون یه کارایی بکنیم d: