• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

وکالت و معماهای جنایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : وکالت و معماهای جنایی

نه جنا جون اینجور که نمیشه مثلا اگه من متهم شم که واقعا متهم نیستم و صحنه جرم رو ندیدم پس نمیتونم اطلاعات مناسبی به وکیلم بدم همینطور شاهدا به نظر من همون که یه مسئله داشته باشیم و بحث کنیم که متهم کی میتونه باشه و چرا بهتره B-):)

نه جنا جون اینجور که نمیشه مثلا اگه من متهم شم که واقعا متهم نیستم و صحنه جرم رو ندیدم پس نمیتونم اطلاعات مناسبی به وکیلم بدم همینطور شاهدا به نظر من همون که یه مسئله داشته باشیم و بحث کنیم که متهم کی میتونه باشه و چرا بهتره B-):)
میشه مثلن صحنه جرم رو واسه همشون توضیح بدیم حالا اینکه برن واسه مظنون بیگناه شهادت بدن یا قاتل واقعی به خودشون بستگی داره!
آخه اونجوری که هدف نداره!بیایم همینجوری پرونده بزاریم و حل کنیم :|

بچه ها فکره جالبیه منم هستم.
به نقل از !!! Roxana!!! :
میتونیم یه تیکه هایی از صحنه ی جرم رو که میتونه کمک کنه که حقیقت کشف بشه یا حتی یه ذره سردرگم کنه رو درست کنیم و عکسشو بفرستیم. با یه تیم خلاق طراح صحنه این مسئله حل میشه.

کار جالبیه... ;D
منم میخوام!!!!!!!!!!!
ینی منم هستم

کار خوبیه !
ولی اگه قرار باشه هر موکل سعی کنه چند تا شاهد رو بکشه سمت خودش ممکنه باز بچه ها برن سمت رفیقاشون !! تا به اون رای بدن ! ینی یه جوری پارتی بازی ;D
به نقل از ДNΛH!TΛ :
بچه ها فکره جالبیه منم هستم.میتونیم یه تیکه هایی از صحنه ی جرم رو که میتونه کمک کنه که حقیقت کشف بشه یا حتی یه ذره سردرگم کنه رو درست کنیم و عکسشو بفرستیم. با یه تیم خلاق طراح صحنه این مسئله حل میشه.
خب الان کی حاضره این کارو بکنه !!! ؟؟؟ پیشنهاد خوبیه ولی یه نفر باید این کار رو بکنه !

منم پیشنهاد میدم بریم از تو روزنامه ها و مجله هایی که توش یه ماجرا جنایی نوشته و از خواننده ها خواسته که مجرم رو تعیین کنن یه مطلب بیاریم بذاریم !

بچه ها اگه کسی داستانی داره اعلام کنه تا قاضی و متهم و وکیل و ... رو مشخص کنیم.
به نقل از ali 73 :
ولی اگه قرار باشه هر موکل سعی کنه چند تا شاهد رو بکشه سمت خودش ممکنه باز بچه ها برن سمت رفیقاشون !! تا به اون رای بدن ! ینی یه جوری پارتی بازی ;D
نه دیگه اون شاهد باید دلیل محکمه پسند بیاره واسه همین رو هوا نمیشه طرفداری کرد.
+
میشه یه چیزایی مثه سمپادیا استریت هم راه انداخت تا واسه متهم بودن یا نبودن دلایل مختلفی بیاریم و مسئله رو بیشتر بپیچونیم. (فقط یه پیشنهاد بود. دوستان لطفا نظرتون رو بگین.)

ایده ی تاپیک خیلی خوبه بشدت لایک میشه 8-^

فقط بنظرم لازمه یکم سازمان یافته تر بشه :-?

قوانین تو پست اول ذکر بشه، افرادی که اعلام آمادگی کردن لیست بشن، اگه قراره نقشی داده بشه از قبل تقسیم بشن و اینا.

فعلا تو این تاپیک میتونین برا بهتر کردنش ایده بدین اگه به جاهای خوبی رسید شاید مثله استریت گسترده ترشم کردیم حتی 8-^

آقا الان بیاین یه کاری بکنین
اگه این موضوع قراره روش کار شه هم ایده های شما رو می خوایم هم استقبالتونو
پس بیاین اگه ایده ای دارین برا این طرح که چه جوری راش بندازیم و اینا بگید تا در موردش با هم بحث کنیم
ایده هاتونو همینجا بیان کنید حتی اگه به پویا هم پ.خ دادید بازم این جا بیان کنید ایده هاتونو لازم داریم
بدیهیه که اگه ایده ای نداشته باشین و از تاپیک استقبال نشه ادامه دادنش بیهودس!
پس بیاین نظراتونو بگید تا بتونیم اگه قراره تشکیل شه منسجمش کنیم ;D

چی شد؟ می خواید چیکار کنید؟!!!! ~X(

الان فعلا ایده هاتونو برای اجراش بگین.

کسانی هم که اعلام آمادگی میخوان بکنن تو همین تاپیک بگن.

Back
بالا