به نقل از ssfws :آفرین
یه سوال
ما در این تاپیک نمی تونیم صحنه جرم داشته باشیم یعنی تنها با داده ها باید کار کنیم و این که کی چی میگه ، پس این چه هیجانی می تونه داشته باشه ، مثلا وقتی چشم های دیگه ای به جای ما می بینه 90% از ارزش کار افرادی که ماجرا رو حل می کنن در ماجرا کاسته میشه .
در ضمن تنها چیزی که یاد می گیریم اینه که به متن توجه کنیم.
میشه پیشنهاد بدین.
نمی شه کلا از ماجرا صرف نظر کنیم و درباره افراد مختلف ،ظاهرشون و نتیجه گیری که میشه ازشون در باره فرد داشت، عوامل قتل یا مثلا علتهای مرگ بحث کنیم ا، این جوری شاید چیزی هم یاد بگیریم.
مثلا اینکه اگه فردی مرده رو پیدا کنن که حلقه مسی تو دستش سبز و پرنده ی مرده کنارش سفید شده باشه در صورتی که هیچ اثر زخمی در جنازه پیدا نشه و هموای محیطی که فرد در اون قرار داره زیاد رطوبی نباشه علت مرگ چیه ؟
حالا اگه بخوایم به یه ماجرا ربطش بدیم خیلی سخته، یا مسخره میشه یا باید صحنه جرم داشته باشیم ؟
حالا من نمی دونم ، پیشنهاد بدین :) حیفه تاپیکی مثل این بخوابه !
ببینیم علاقمندان داستان های جنایی چقدر پایه اند ^-^
اول ترجیح می دم راجع به صحنه یِ جرم بیشتر بدونم :-شرلوک :-"به نقل از قاف :خب من طبق وعده ای که دادم! یه جرم آزمایشی(!) طراحی کردم... اینم صحنش (نقاشیش خیلیم خوبه )
هرسوالی درمورد هرچیزی دارید بپرسید... زمان ورود خروج... کی متوجه مرگ شده... مرگ چجوری رخ داده... همسایه ها... و این چیزا!
درمورد صحنه جرم هرچی تو نقاشی هست میتونید بهش مشکوک باشید... مثلا چون کمد لباسی نیست... پس لازم نیست درموردش صحبت کنید!
بعد از حل شدن این... میتونیم ببنیم میشه ادامه داد یا نه!
در قفل بوده؟ عادت داشتند که در اتاقاشون رو قفل کنند؟هرکار میکنه درو باز نمیکنه دوستش دست آخر زنگ میزنه پلیس...
پس دوست و همکار بودند. تو شرکت باهم آشنا و بعد هم خونه شدند یا بصورت هم زمان کار پیدا کردند؟ یا این که یکی اون یکی رو معرفی کرده؟:-"ماشین نویس بودن و برای یک شرکت کار میکردن
یعنی کسی صدایِ اسلحه رو نشنیده؟!صدای مشکوک خیر...
ورود و خروج دوست مقتوله یا ساعاتِ تقریبی قتل؟:-"ساعت 9 تا 10 شب
بریم پیشش :دهمخونه ای طبقه ی پایین منتظر ماست
تویِ زیرسیگاری، مارکِ سیگارِ دیگه ای هم هست؟بله خیلی کم سیگار اسی میکشید
میونه شون باهم خوب بود؟ مشکل پیچیده یا بزرگی نداشتند؟ اخیرن بیشتر دعوا نمی کردند؟نه، یکی دوساله با یک پسری دوسته، پسره وکیله
علتِ این بدهی و مشکلات مالی فقط قضیه یِ باج گیری بوده یا دلایلِ دیگه هم داشته؟ نامه ها رو کی دیدید؟ مقتول خودش راجع به این مسئله با شما صحبتی نکرده بود؟ و علت این باج گیری تو نامه ها چی ذکر شده؟چند وقتی بخاطر بدهی و مشکلات مالی عصبی بود، بنظرم دوست قدیمیش باج میگرفته ازش... نامه هاشو دیدم خودم...
دلیل خاصی دارید که اصلن ازش خوشتون نمیاد؟بله... آدم خوبی نیست... اون و دوستم توی ایتالیا آشنا شدن... ازش اصلا خوشم نمیاد
طبیعتن باید خبر داشتید که دوستتون روز قتل به خونه برمی گرده و شاید از ساعت حدودی برگشت هم اطلاع داشتید. چی باعث شد نگهبان قکر کنه شما قراره با دیدن دوستتون شوکه شید؟خود نگهبان گفت، میخواست وقتی رفتم خونه شوکه نشم