• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

وکالت و معماهای جنایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : وکالت و معماهای جنایی

کسی نیست جواب بده تاپیک خوابیده چرا مردـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم

• لایک
امتیازات: 354
.

آخرین ویرایش:

ببخشید! شما فرض کردید ریچارد قاتله و بعد دلیل آوردید ولی باید برعکس باشه!...
الان اینکه ریچارد بیرون خونه بوده دلیل نمیشه قاتل باشه! با آوردن یه شاهد برای خرید رفتنش نظریه تون میره هوا! همچنین که نمیتونسته در یک فاصله ی زمانی کوتاه به 7 کیلومتری شهر بره و ینفرو بکشه و برگرده خونه
آندره میخواسته به تامس چیزی بگه نه آرنولد
همه میتونن یه قتل رو خیلی تمیز انجام بدن و این اصلا دلیل نمیشه که چون قتل تمیز نبوده پس قاتل فلانی نیست!

و اما نظریه...

آرنولد... تند حرف میزد (احتمالا مضطرب بوده)؛ از کجا مطمئن بوده که سرقت انجام شده؟ همینطور از کجا میدونسته سرقت توسط چند سارق انجام شده!؟ پس آرنولد دستی تو ماجرا داشته
قفل بررگ انبار روش بوده! و در فولادی نیمه باز! پس برای تو رفتن باید روش مسالمت آمیزتری نسبت به شکستن قفل یا در درپیش میگرفتن.. چی بهتر از کلید!

و اما ریچارد! تنها مظنون دیگر ماجرا! با توجه به اظهارات آرنولد و احتمال بالای دست داشتن اون تو قضیه، سرقتی چند نفره درکار بوده؛ و تنها همدست دیگر آرنولد میتونه ریچارد باشه
قوی هیکلم بوده... پس ضربات محکمی که به آندره وارد شده احتمالا کار اونه
ولی در کل ریچارد باید بیگناه باشه

.

آخرین ویرایش:

به نقل از ssfws :
اولا من درباره گفتگو با تامس عذر می خوام و اصلاحش می کنم
دوم من فرض نکردم ریچارد قاتله بعد ادله آوردم و صرفا برای ذکر دلایلم این طوری نوشتم
و در مورد شاهد خرید در متن چیزی از شاهدی که همه لحظات خرید در کنار ریچارد بوده ذکر نشده
و در مورد تمیز بودن منظورم سرقت بدون قتل بود نه قتل تمیز
و در مورد نظریه طبق گفته شما و با دلایلی که وجود داره شاید آرنولد هم دست داشته باشه
ولی در مورد بی گناهی ریچارد دلایل قابل قبول تری ذکر کنین
تنها دلیل قاتل بودن ریچارد (که شما گفتید و منم گفتم) قوی بودنشه و ضربات محکم
اما قتل انگیزه میخواد که چیزی گفته نشده!
اصل بر برائت هست همیشه! ما دلیلی نداریم ریچارد رو متهم کنیم! داریم!؟

.

آخرین ویرایش:

چون وظیفشه و کارکن شرکته اولا
دوما چون باید طبیعی جلوه کنه!
سوما مضطرب بوده و حالیش نبوده تناقض تو حرفا هست
چهارما، ما که نمیدونم اون قاتله! اون این حرفارو زده... ما فهمیدیم داره چرت میگه! پس قاتله! پیشفرضی درموردشون نداریم

اتفاقا همینکه گفته سرنخه واسه ما... چون ساعت 18 اتفاقات دیگه ای افتاده...

• لایک
امتیازات: 354
.

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: Quf
.

آخرین ویرایش:

1- ریچارد دروغ میگه؛ گفت مرد با گلدون زد پشت سر خانوم سوزان ولی جای ضربه جلوی صورت (پیشونی) بوده
2- کف رستوران تمیز بوده، ریچارد گفته صبا تمیز میکرده رستورانو، پس اون صبح زودتر اومده و کارشو کرده؛ بازم دروغ میگه
3- ریچارد به پلیس گفته بود با جسد مواجه شده، ولی موقه صحبت با کمیسر میگه قاتلم دیده... تناقض!

Back
بالا