• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

وکالت و معماهای جنایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : وکالت و معماهای جنایی

معمای قبلی رو من حل کردما خخخ

• لایک
امتیازات: Quf
.

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: Quf

به نقل از ssfws :
آفرین =D>
یه سوال :-/
ما در این تاپیک نمی تونیم صحنه جرم داشته باشیم یعنی تنها با داده ها باید کار کنیم و این که کی چی میگه ، پس این چه هیجانی می تونه داشته باشه ، مثلا وقتی چشم های دیگه ای به جای ما می بینه 90% از ارزش کار افرادی که ماجرا رو حل می کنن در ماجرا کاسته میشه .
در ضمن تنها چیزی که یاد می گیریم اینه که به متن توجه کنیم.
میشه پیشنهاد بدین.
نمی شه کلا از ماجرا صرف نظر کنیم و درباره افراد مختلف ،ظاهرشون و نتیجه گیری که میشه ازشون در باره فرد داشت، عوامل قتل یا مثلا علتهای مرگ بحث کنیم ا، این جوری شاید چیزی هم یاد بگیریم. :D
مثلا اینکه اگه فردی مرده رو پیدا کنن که حلقه مسی تو دستش سبز و پرنده ی مرده کنارش سفید شده باشه در صورتی که هیچ اثر زخمی در جنازه پیدا نشه و هموای محیطی که فرد در اون قرار داره زیاد رطوبی نباشه علت مرگ چیه ؟
حالا اگه بخوایم به یه ماجرا ربطش بدیم خیلی سخته، یا مسخره میشه یا باید صحنه جرم داشته باشیم ؟

حالا من نمی دونم ، پیشنهاد بدین :) حیفه تاپیکی مثل این بخوابه !
ببینیم علاقمندان داستان های جنایی چقدر پایه اند ^-^

یعنی مس زنگ زده؟
این معما جناییه یا سوال علمی؟ :D حالا رنگ پرنده چه اهمیتی داره؟! :|

ایشون معما طرح نکردن
یه مثال زدن برای روشن شدن مطلب!
حالا درمورد مرگشونم... احیانا هوا دارای ترکیب سولفات دار نبوده؟

این قسمت رو دوباره راه بندازین، از بعد کنکور اصلا "فکر" نکردم :|
امیدوارم این پستم اسپم حساب نشه...

تنها عاملی که این آثار رو به دنبال خودش داره خفه شدن با گاز کلرین ;)

خوب جواب من چی شد ، میشه به جای حل کردن ماجرا های ساختگی، با بحث کردن در مورد چیز های مرتبط مهارتمون رو در این زمینه بالا ببریم
حتی در این حالت مهارت تیز بینی مون هم که می تونیم بالا ببریم که عنصر مهمیه :)
مثلا وقتی در باره شخصیت یک نفر بحث می کنیم ، باید تیز بین باشیم که به ریز ترین رفتاراش توجه کنیم و به تصویر بکشیم.

بنظرم چون کشیدن صحنه ی جرم کلا کار سختیه!
ینفر بشه دانا!
یه نقشه از محل وقوع جرم بده (مثلا در ها و کانالای کولر و ازین چیزا!)(یه تصویر ساده که با پینت کشیده میشه!)
بعد ملت ازش بپرسن درمورد سرنخ ها... مثلا بپرسن توی دستش چیه، توی جیبش چیه؟ رد پا فلان جا هست یا نه...؟
بعد این جواب میده! اگرم کسی به نتیجه خاصی نرسید این دانا یه سرنخ خودش میده و دوباره کارو شروع میکنن...
این خیلی وابسته به اینه که دانا بتونه جرم رو خوب طراحی کنه
اینطوری فکر کنم همه یه سود خاصی ببرن!

من می دونم که اشتیاق باعث میشه آدم دلش بخواد که به دنبال حل ماجرا باشه :)
بله این وابسته به اینه که دانا بتونه جرم رو خوب طراحی کنه ولی برای این، دانا باید یک نویسنده که حداقل در این زمینه و چیز های مربوط 2 ، 3 سال مطالعه کرده باشه
چیز هایی که ما می دونیم و از فیلم های جنایی یاد گرفتیم برای طراحی یک جرم دلچسب که حل کننده ی ماجرا رو در گیر کنه و ازش لذت ببره
متاسفانه هیچه :-<
درباره نقشه و سر نخ و اینکه مثلا تو جیبش چیه ، آخه وقتی به ما بگن که آثار چیه باز امتیاز تیز بینی از دست رفته ، حتی جذابیت فیلم های شرلوک هلمز نصف بیش ترش به خاطر دقت و مشاهده دقیقشه و بعد هم یکسری دانسته ها و تجربه
ما که دانسته ها و تجربه رو نداریم تنها چیزی که داریم مهارت دقته که اونم نیاز به تقویت داره که مثل شرلوک هلمز ببینیم که اونم بدیم بره
فکر کنم فقط آفرین حل معما برامون بمونه :))
پیشنهاد من در اول هم برای این بود که با گفتگو در باره دانستنی های لازم و اینا دانسته هامون رو برای حل معما و حتی طراحی در آینده افزایش بدیم و همین طور مهارت تیز بینی مثلا وقتی درباره شخصیت یک فردی بحث می کنیم ، این که کوچکترین رفتاراش رو در نظر بگیریم یک امتیازه
حالا اگه این دانا ی نویسنده رو سراغ دارین من پایه ام ;) ;)

بصورت آزمایشی (!) خودم یه جرم طراحی میکنم! ببینیم چی میشه!
درمورد تیز بینی و اینا... واقعا خیلی کار خاصی نمیتونیم بکنیم
جز اینکه یه دفتر کارآگاه خصوصی بزنیم و تجربه کنیم!

خب من طبق وعده ای که دادم! یه جرم آزمایشی(!) طراحی کردم... اینم صحنش (نقاشیش خیلیم خوبه :D )
هرسوالی درمورد هرچیزی دارید بپرسید... زمان ورود خروج... کی متوجه مرگ شده... مرگ چجوری رخ داده... همسایه ها... و این چیزا!
درمورد صحنه جرم هرچی تو نقاشی هست میتونید بهش مشکوک باشید... مثلا چون کمد لباسی نیست... پس لازم نیست درموردش صحبت کنید!

بعد از حل شدن این... میتونیم ببنیم میشه ادامه داد یا نه!

×اصل این داستان برای آگا کریستیه (معلوم بود از اول دیگه...) یکم توش دست بردم خودم

Back
بالا