Leo
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
هر کس حق داره درخواست بیجا کنه!منم میگم درخواست بی جاییه..همین
هر کس حق داره درخواست بیجا کنه!منم میگم درخواست بی جاییه..همین
حکموت مرکزی هم حق داره درخواست بیجا رو سرکوب کنههر کس حق داره درخواست بیجا کنه!
نه خیر حکومت حق هیچگونه سرکوبی رو نداره.مگه اینکه به ضرر مردم باشه(که شما نمیتونید تعیین کنید جدایی طلبی به ضرر مردمه یا نه)حکموت مرکزی هم حق داره درخواست بیجا رو سرکوب کنه
مغلطه نکنید.جدایی طلبی با فدرالیسم فرق داره.من با جدایی طلبی موافق نیستم.ولی با حق درخواست جدایی طلبی موافقم.شما تجزیه طلبی کنید، زنجان رو جدا کنید شاید بلکه وضعتون بهتر شه چون مثل اینکه حکومت ایران به شما خدمتی نکرده تا الان!!
عه شما که الان گفتید هر کس حق جدایی طلبی دارهمغلطه نکنید.جدایی طلبی با فدرالیسم فرق داره.من با جدایی طلبی موافق نیستم.ولی با حق درخواست جدایی طلبی موافقم.
اوخی شما یکم اون تندیس حقوق بشر رو بیار پایین دستات درد گرفت...چطور مردم حق دارن...حکومت مرکزی این حقو نداره؟ حکومت مرکزی باید بشینه نگاه کنه؟ بعدشم شما گفتی جدایی طلبی تبریز..الان تبریز مگه فقط برای اذریاست....نخیر تبریز برای کل ملته ایرانه مگه ارث پدریشونه که یک قوم فقط راجع به یک تیکه خاک تصمیم بگیره..تبریز بخواد جدا شه هشتاد میلیون ایرانی اونجا حاضر میشن که نذارننه خیر حکومت حق هیچگونه سرکوبی رو نداره.مگه اینکه به ضرر مردم باشه(که شما نمیتونید تعیین کنید جدایی طلبی به ضرر مردمه یا نه)
مغلطه نکنید.جدایی طلبی با فدرالیسم فرق داره.من با جدایی طلبی موافق نیستم.ولی با حق درخواست جدایی طلبی موافقم.
فدرالیسم با جدایی طلبی فرق داره ولی میتونه به جدایی طلبی دامن بزنهمغلطه نکنید.جدایی طلبی با فدرالیسم فرق داره.من با جدایی طلبی موافق نیستم.ولی با حق درخواست جدایی طلبی موافقم.
هیچ کس حق هیچ سرکوبی رو نداره.بله باید بشینه نگاه کنه.اوخی شما یکم اون تندیس حقوق بشر رو بیار پایین دستات درد گرفت...چطور مردم حق دارن...حکومت مرکزی این حقو نداره؟ حکومت مرکزی باید بشینه نگاه کنه؟ بعدشم شما گفتی جدایی طلبی تبریز..الان تبریز مگه فقط برای اذریاست....نخیر تبریز برای کل ملته ایرانه مگه ارث پدریشونه که یک قوم فقط راجع به یک تیکه خاک تصمیم بگیره..تبریز بخواد جدا شه هشتاد میلیون ایرانی اونجا حاضر میشن که نذارن
بلهشما فکر کنید حق خودتون میدونید از مادرتون یک سیب درخواست کنید، آیا میتونید با خوردن سیب مخالف باشید؟
بله.یه کم رو حرفم فکر کنید:فدرالیسم با جدایی طلبی فرق داره ولی میتونه به جدایی طلبی دامن بزنه
منطق هاتون که به اصطلاح عامیانه «تو حلقم»!!!هیچ کس حق هیچ سرکوبی رو نداره.بله باید بشینه نگاه کنه.
من با جدایی تبریز مخالفم.هشتاد میلیون ایرانی نمیتونن کاری کنن.اگه "تمام" مردم تبریز راضی باشن اشکالی نداره.
بله
بله.یه کم رو حرفم فکر کنید:
واقعا به نظرتون چیزی که میتونه به چیز بد دامن بزنه لزوما بده؟(البته بحث خوب یا بد بودن جدایی طلبی به کنار)
من حق درخواست جدایی طلبی رو دارم.منطق هاتون که به اصطلاح عامیانه «تو حلقم»!!!
یعنی فقط کوپن جدایی طلبی رو از حکومت میگیرین بعد میذارین تو کلکسیونتون؟
یعنی چی که میخوام ولی استفاده نمیکنم!
مگه حکومت مسخره ی شماست؟!
خب راجع به جواب اولتونم باید بگم این حجم از بی منطق بودن و خود را به کوچه علی چپ زدن تو تاریخ بی سابقه س...که حکومت مرکزی حق نداره؟هیچ کس حق هیچ سرکوبی رو نداره.بله باید بشینه نگاه کنه.
من با جدایی تبریز مخالفم.هشتاد میلیون ایرانی نمیتونن کاری کنن.اگه "تمام" مردم تبریز راضی باشن اشکالی نداره.
بله
بله.یه کم رو حرفم فکر کنید:
واقعا به نظرتون چیزی که میتونه به چیز بد دامن بزنه لزوما بده؟(البته بحث خوب یا بد بودن جدایی طلبی به کنار)
منشاء منطق های روشنفکر هایی مثل شما همیشه برام سوال بوده!من حق درخواست جدایی طلبی رو دارم.
صرفا "من" باهاش مخالفم! ولی هر کسی حق درخواستش رو داره!
اگه میشه علت بی منطق بودن رو هم بیان کنید.خب راجع به جواب اولتونم باید بگم این حجم ار بی منطق بودن و خود را به کوچه علی چپ زدن تو تاریخ بی سابقه س...که حکومت مرکزی حق نداره؟
که هشتاد میلیون ایرانی نمیتونن برای خاک میهنشون تصمیم بگیرن؟جهت اطلاع همین ایرانیا بودن که نذاشتن خرمشهر بیفته دست دشمن و بیگانه بازم اجازه نمیدن یک وجب از خاک میهنشون کم بشه..تبریز برای ایرانه نه فقط برای ترکا... در اخر هم فدرالیسم برای ایران مخربه این نظر منه
بله خونه شما یه منطقه جداست.همون طور که اقتصاد و سیاست() جداگانه داره.منشاء منطق های روشنفکر هایی مثل شما همیشه برام سوال بوده!
پس ولش کنید چون به نتیجه نمیرسیم، منم از کوچمون خوشم نمیاد ولی خونمونو دوست دارم پس ساختمون ما یه منطقه ی جداست، فرقه ی دموکرات دی! جالب میشه نه؟
مسخره نکردم عزیزم، حقیقتش انقدر مسخرست!بله خونه شما یه منطقه جداست.همون طور که اقتصاد و سیاست() جداگانه داره.
دوستان اگه قراره فقط مسخره کنید بهتره دیگه بحثو ادامه ندیم.
مدیر ادغام شه لطفا.
چیزی که عیان است..چه حاجت به بیان است؟!!!!!!!اگه میشه علت بی منطق بودن رو هم بیان کنید.
بله حکومت مرکزی حق سرکوب یه "درخواست" رو نداره.
خاک تبریز بر خلاف شعار هایی که هست به کل ایرانیان تعلق نداره.اگه مردم تبریز راضی باشن میتونن جدا شن.
اگه مردم خرمشهر راضی بودن میتونستن جدا شن.
علت نظرتون رو بیان کنید.
حالا این در صورتیه که شاید بیست درصد تبریز هم ترک نیستن٬ خود ترک پندارن!!چیزی که عیان است..چه حاجت به بیان است؟!!!!!!!
چطور حکومت مرکزی حق نداره؟اینو از کدوم ماده کنوانسیون در اوردید؟ تبریز مال کل ایرانه یک درصدم فکر نکن فقط متعلق به ترکاست
هم این هم اینکه کی تضمین میکنه کل تبریز راضی به جدایی باشن؟حالا این در صورتیه که شاید بیست درصد تبریز هم ترک نیستن٬ خود ترک پندارن!!