علاقه ی دختران به فوتبال

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
پاسخ : علاقه ی دختران به فوتبال

بازم میگم...فن بودن با فوتبالی بودن خیلی خیلی میفرقه...
@پویا:شاید دخترا تواناییشون توی ورزش کمتر باشه...اما دلیل نمیشه ورزش نکن....ولی بحث من اینه ک اینا اصلا ورزش هم نکنن فقط ورزش آقایان رو میبینن و میگن ما ورزشکاریم :O :O

saranaz

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

این که دخترا ادای پسرا در میارن و صد البته پسرا ادای دخترا در میارن بحثی که تویه تایپیک دیگه کردیم " تقلید از جنس مخالف" و صد البته این ربطی به بحث الان نداره

به نقل از پویا م :
. آقا جون، بیاین رک باشیم. فوتبال یه ورزش کاملا فیزیکیه. فقطم واسه‌ی پسرا مناسبه و اصلا موافق نیستم که دخترا فوتبال بازی کنن. من جـنس‍‌‍یت خودم رو برتر نمی‌دونم ولی هر جـنس‍‌‍ی واسه‌ي یه چیزی مناسبه! قبول کنید چیزای فیزیکی مال پسراس! و دخترا برای کل کار دیگه مناسب‌تر از پسرها هستن!
جنس زن از نظر فیزیکی ضعیفه! و این باعث می‌شه نه تنها در مباحث روان‌شناختی بلکه در اینجور چیزا با پسرا فرق کنن!

علاقه به فوتبال برای دخترا هست برای پسرا هم هست . مثل علاقه به هرچیز دیگه ای و این علاقه باعث میشه کسی بخواد فوتبال بازی کنه ,

مثلا شما اگه تو جمع دوستاتون کسی رو داشته باشید که از لحاظ بدنی ضعیف باشن و جثه ریزه ای داشته باشن میگید نباید فوتبال بازی کنه؟؟؟؟؟!!

خوب مسلما " نه ! دو میدانی هم فیزیکیه! ! و اگه دخترا شرکت می کنن با هم جنسای خودشون هم سنجیده می شن پس دیگه بحث چیه؟

حالا چه ضعیف تر چه قوی تر ! چه ارتباطی باز ی دخترا با پسرا دارن؟؟؟؟؟!!

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از پاستاپوپولوس!! :
بازم میگم...فن بودن با فوتبالی بودن خیلی خیلی میفرقه...
@پویا:شاید دخترا تواناییشون توی ورزش کمتر باشه...اما دلیل نمیشه ورزش نکن....ولی بحث من اینه ک اینا اصلا ورزش هم نکنن فقط ورزش آقایان رو میبینن و میگن ما ورزشکاریم :O :O
کی اینو الان گفت اینجا؟؟
به نقل از "?" :
یکمشو قبول دارم ببین شما دخترا بهتون بر نخوره ها از این حرفی که میزنم ولی این حقیقت محضه شاید خیلی هاتون بدونین. ببینید شما دخترین درسته فوتبالیست ها هم مردن دیگه! فکر کنم گرفته باشین :)
بر نمیخوره شما داری حرف کاملا نادرستی میزنی.
کسی که فوتبال بارسلونا رو میبینه و از زیبا و چشم نواز بازی کردنش لذت میبره چه ربطی به دختر بودن ما و پسر بودن اونا داره؟

الان میخواین بگین فوتبال مال پسراس؟؟؟
نه آقاجون عمرا اینجوری نیست.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از مرضیــــه :
کی اینو الان گفت اینجا؟؟بر نمیخوره شما داری حرف کاملا نادرستی میزنی.
کسی که فوتبال بارسلونا رو میبینه و از زیبا و چشم نواز بازی کردنش لذت میبره چه ربطی به دختر بودن ما و پسر بودن اونا داره؟

کدوم قسمتش رو کی گفت؟...تفاوت میان فن بودن و فوتبالی بودن رو میگی یا توانایی ورزش کمتره رو میگی؟
قسمت اول رو واقعا بش اعتقاد دارم...فکر نکنم نگاه کردن فوتبال رو بشه گفت فوتبالی بودن :-?
توانایی کمتر رو نمیدونم اصلا جای شک داره یا نه :-?
اون ک میگی از بارسا باز ب فن بودن مربوطه نه فوتبالی بودن...

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

ببینید کلا یه جور دیگه میگم.
در حال حلضر علاقه ی دخترا به فوتبال بیشتره چون قوتبال ورزش همه گیرتریه و در حال حاضر محبوب ترین ورزش دنیا که بین این طرفدارهای بیشمار زن ها هم وجود دارن.
منم با روژین موافقم که اگه مثلا بسکتبال به این اندازه مهم بود ما میومدیم تاپیک میزدیم علاقه ی دختران به بسکتبال که نمونه ی موجودش هم کشور آمریکاست.
کشور آمریکا به فوتبال اهمیت زیادی نمیده و بسکتبال مهمترین ورزش محسوب میشه و میبینیم که طرفدار هم کم نداره.
پس ربطی به دختر بودن ما و پسر بودن اونا نداره.
کدوم قسمتش رو کی گفت؟...تفاوت میان فن بودن و فوتبالی بودن رو میگی یا توانایی ورزش کمتره رو میگی؟
قسمت اول رو واقعا بش اعتقاد دارم...فکر نکنم نگاه کردن فوتبال رو بشه گفت فوتبالی بودن :-?
توانایی کمتر رو نمیدونم اصلا جای شک داره یا نه :-?
اون ک میگی از بارسا باز ب فن بودن مربوطه نه فوتبالی بودن...
اونجایی که میگی ورزش نگاه میکنن و میگن ما ورزشکاریم.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از "?" :
یکمشو قبول دارم ببین شما دخترا بهتون بر نخوره ها از این حرفی که میزنم ولی این حقیقت محضه شاید خیلی هاتون بدونین. ببینید شما دخترین درسته فوتبالیست ها هم مردن دیگه! فکر کنم گرفته باشین :)
ببینین دارین توهین میکنین دیگه :| :-w ینی چی این حرف آخه :rolleyes:
خب مرد هسن که هسن،من بازیشون رو نیگا میکنم،چیکار دارم مردَن،زنَن،آدم فضایین_(! :-")
به نقل از مرضیــــه :
کی اینو الان گفت اینجا؟؟بر نمیخوره شما داری حرف کاملا نادرستی میزنی.

منظورشون رو نگرفتین فک کنم!
همون! والا!
به نقل از alireza-zamiri :
تیم فوتبال زن های ایرانی رو دیدین؟!
اصلا آیا فوتبال رو میشه همگانی کرد؟!
مثلا میشه اخبار ساعت دو بگه "امروز تراکتور سازی خواهران با دخترای فولاد بازی دارن؟!"
بله!چشونه؟جز اینکه با همه محدودیتا دنبال علاقه و استعدادشونن؟
بله که میشه
آره مشکلی داره؟
پس چرا جاهای دیگه وقتی جام جهانی فوتبال بانوان در جریانه پوشش میدن و میگن امروز تیم ملی فوتبال زنان برزیل با آلمان بازی داره؟یا مثلا تیم ملی فوتبال زنان ژاپن،آمریکا رو تو فنیال برد و قهرمان شد؟ یا چرا تو مراسم مرد سال فوتبال جهان به زن سال هم جایزه میدن؟
دیگه جدا واقع گرا باشین...تقریبا همه ی کسانی ک اینجوری دیدم من دختر بودن...اکثر دخترای فوتبال بین!ذره ای علاقه ب بازی کردنش ندارن حتی...و من اسم این آدم رو نمیتونم بذارم فن فوتبال...
من نگفتم دختر اینجوری نداریم،گفتم پسر اینجوری هم داریم
منم اسمشونو نمیذارم
به نقل از پویا م :
دقیقا به خاطر اینه که دخترا تو این دوره و زمونه می‌خوان ادای پسر بودن رو در بیارن. نمی‌دونم چرا. شاید می‌خوان بگن ما قدرت داریم. ضعیف نیست. آقا جون، بیاین رک باشیم. فوتبال یه ورزش کاملا فیزیکیه. فقطم واسه‌ی پسرا مناسبه و اصلا موافق نیستم که دخترا فوتبال بازی کنن. من جـنس‍‌‍یت خودم رو برتر نمی‌دونم ولی هر جـنس‍‌‍ی واسه‌ي یه چیزی مناسبه! قبول کنید چیزای فیزیکی مال پسراس! و دخترا برای کل کار دیگه مناسب‌تر از پسرها هستن!
جنس زن از نظر فیزیکی ضعیفه! و این باعث می‌شه نه تنها در مباحث روان‌شناختی بلکه در اینجور چیزا با پسرا فرق کنن!
نه اصن ربطی نداره،من هیچ وقت نخواسم ادای پسر بودن رو درآردم چون پسر بودن برتری نبوده و دختر بودن هم به معنای ضعیف بودن نیس
خب کاملا فیزیکی باشه! بسکتبال هم خیلی فیزیکیه بعدم قراره دخترا با دخترا بازی کنن که خب از نظر شرایط فیزیکی باهم برابر باشن دیگه مشکلی نیس
ینی با توجه به این حرفتون کلا باید شنای موزون و ژیمناستیک موزون رو برای آقایون ممنوع کنن چون توش به اندازه خانوما خوب نیسن؟
درسته که کیفیت فوتبال خانوما با آقایون یکی نیس ولی نمیشه یگیم چون کیفیتش پایینه بذاریمش کنار :rolleyes: یا چون خانوما به اندازه آقایون تو فوتبال خوب نیسن بازی نکنن اصن :rolleyes:
خب "فرق" داشتن مشکلی نداره قرار نیس همه اندازه هم و به خوبی هم بازی کنن که
به نقل از alireza-zamiri :
اولا ایول الحق که گل گفتی :>
ثانیا بله خب دخترا از اونجایی که همش به فکر کالری ورودیشون هستن :-s در نتیجه دنبال یه راهی واسه مصرف کردنش میگردن... حالا تصور کن مثلا داداشه رفته یه دست فوتبال مشتی توی کوچه زده و آمده خونه
خواهره میگه e! چه جالب!! ببین چقد ورزش کرده! بعدشم میره دزدکی توپ 40تیکه Nike داداشه رو برمیداره و با دیوار حیاط گل کوچیک میزنه و کلّی ذوق میکنهP:>
بعدشم میگه E! چه جالب! عجب ورزش خوبی...عجب جالب!!
(کلی گفتما دور از جون بچه های اینجا)
اولا همچین چیزی غیرممکنه پس مثال الکی نزنین
دوما اگه شرایط درست و حسابی فراهم باشه لازم نیس دختره به برادرش غبطه بخوره چون خودشم میتونه همون کارا رو انجام بده

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از مرضیــــه :
ببینید کلا یه جور دیگه میگم.
در حال حلضر علاقه ی دخترا به فوتبال بیشتره چون قوتبال ورزش همه گیرتریه و در حال حاضر محبوب ترین ورزش دنیا که بین این طرفدارهای بیشمار زن ها هم وجود دارن.
منم با روژین موافقم که اگه مثلا بسکتبال به این اندازه مهم بود ما میومدیم تاپیک میزدیم علاقه ی دختران به بسکتبال که نمونه ی موجودش هم کشور آمریکاست.
کشور آمریکا به فوتبال اهمیت زیادی نمیده و بسکتبال مهمترین ورزش محسوب میشه و میبینیم که طرفدار هم کم نداره.
پس ربطی به دختر بودن ما و پسر بودن اونا نداره.اونجایی که میگی ورزش نگاه میکنن و میگن ما ورزشکاریم.
برای این حرفم دیگه واقعا دلیل ندارم...این چیزیه ک واقعا دارم توی جامعه میبینم...دخترایی ک مدام از کریس رونالدو میگن...وقتی بشون میگم جدیدا با رئال بسته میگه مگه بارسا نخواستش ک از بارسا جدا شد...مسخره نمیکنم...
واقعا دخترایی ک من دارم تو جامعه میبینم فقط برای"داشتن سوژه و یا لذت فوتبال دیدن"فوتبال رو دوست دارن...در حالی ک پسرای دور و برم اکثرشون وقتی میگن فوتبال خودشونم هر چند نه حرفه ای ولی بالاخره فوتبال بازی کردن رو دوست دارن...
@آیدا:بحث من سر اکثریت و تعداده...

saranaz

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

اونایی که میگن شما چون دخترین و فوتبالیست پسر بیشتر فوتبال دوست دارین

از دید خودتون نگا میکنید در حالی که دخترا اصلا اونجوری که شما به جنس مخالف نگا میکنید نگا نمی کنن!

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

برای این حرفم دیگه واقعا دلیل ندارم...این چیزیه ک واقعا دارم توی جامعه میبینم...دخترایی ک مدام از کریس رونالدو میگن...وقتی بشون میگم جدیدا با رئال بسته میگه مگه بارسا نخواستش ک از بارسا جدا شد...مسخره نمیکنم...
واقعا دخترایی ک من دارم تو جامعه میبینم فقط برای"داشتن سوژه و یا لذت فوتبال دیدن"فوتبال رو دوست دارن...در حالی ک پسرای دور و برم اکثرشون وقتی میگن فوتبال خودشونم هر چند نه حرفه ای ولی بالاخره فوتبال بازی کردن رو دوست دارن...
این دخترایی که شما میگی ما ندیدیم.
نمیدونم شما کجا دیدی.
ببین ما داریم راجعبه کسایی صحبت میکنیم که یه چیزی میدونن.
منم دختر دیدم که نمیدونه آفساید چیه ولی فوتبال میبینه.
شما نمیتونی کسیُ از دیدن چیزی محروم کنی.
ببین مثلا فیلم مگه همه ی ما بازیگریم که فیلم میبینیم و لذت میبریم خُب آقاجون فقط دوست داره ببینه من مشکلی توش نمیبینم.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از مرضیــــه :
این دخترایی که شما میگی ما ندیدیم.
نمیدونم شما کجا دیدی.
ببین ما داریم راجعبه کسایی صحبت میکنیم که یه چیزی میدونن.
منم دختر دیدم که نمیدونه آفساید چیه ولی فوتبال میبینه.
شما نمیتونی کسیُ از دیدن چیزی محروم کنی.
ببین مثلا فیلم مگه همه ی ما بازیگریم که فیلم میبینیم و لذت میبریم خُب آقاجون فقط دوست داره ببینه من مشکلی توش نمیبینم.
نه...اون مثالی ک من زدم طرف اطلاعات نداشت...
خیلیاشونم مثلا کل دارن با من سر قرمز و آبی...
من نمیگم حق نداره برم استادیوم یا پای تلویزیون ببینه...من میگم دخترایی ک من میبینم از حد استادیوم جلوتر نمیان و توی فوتبال فعالیتی ندارن...و اسم فن از دید من خیلی میفرقه با فوتبالی

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

:))
مگه پسرا از دیدن فوتبال "لذت" نمیبرن؟ مگه بده اصن برای لذت بردن آدم فوتبال ببینه؟
آخه اصولا بعضیا فقط میبینن اصن کاری انجام نمیدن که این بیشتر به حوصله و مشغله روزانه مربوط میشه
تعداد و اکثریت اونقد مهمه؟
اصلا این آدمایی که شما میگین تو اکثریت نیسن
به نقل از "?" :
الان واقعا چه دلیلی داره که یه دختر انقدر علاقه به فلان فوتبالیست داشته باشه بعد شماره کفش اونم بدونه. دلیل اینی که دخترا به فوتبال اهمیت میدن حداقل یکی از دلایلش همونه که گفتم.
خب بیکاره! :D همه که اینطوری نیسن
آهان الان شد حداقل "یکی" از دلایلش قبلا کلا دلیلش این بود :rolleyes:

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از "?" :
الان واقعا چه دلیلی داره که یه دختر انقدر علاقه به فلان فوتبالیست داشته باشه بعد شماره کفش اونم بدونه. دلیل اینی که دخترا به فوتبال اهمیت میدن حداقل یکی از دلایلش همونه که گفتم.
فوتبال ورزش محبوبیه دختر و پسر نداره.
اگه بسکتبال هم همین قدر مهم بود همین اتفاق میفتاد.
تنها چیزی هم که دلیلش نیست اینیه که شما میگی.
فوتبالیست و فوتبال هم دو بحث جداگانه هستن.
علاقه به فوتبالیستُ من ندارم که ازش دفاع کنم.
نه...اون مثالی ک من زدم طرف اطلاعات نداشت...
خیلیاشونم مثلا کل دارن با من سر قرمز و آبی...
من نمیگم حق نداره برم استادیوم یا پای تلویزیون ببینه...من میگم دخترایی ک من میبینم از حد استادیوم جلوتر نمیان و توی فوتبال فعالیتی ندارن...و اسم فن از دید من خیلی میفرقه با فوتبالی
همه ی پسرا هم حرفه ای فوتبال بازی نمیکنن. درسته؟ :-?
در حدی که خیلی پسرا بلدن ما هم بلدیم.
فوتبالی به کی میگن؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از آیدا-ق :
:))
مگه پسرا از دیدن فوتبال "لذت" نمیبرن؟ مگه بده اصن برای لذت بردن آدم فوتبال ببینه؟
آخه اصولا بعضیا فقط میبینن اصن کاری انجام نمیدن که این بیشتر به حوصله و مشغله روزانه مربوط میشه
تعداد و اکثریت اونقد مهمه؟
اصلا این آدمایی که شما میگین تو اکثریت نیسن خب بیکاره! :D همه که اینطوری نیسن
آهان الان شد حداقل "یکی" از دلایلش قبلا کلا دلیلش این بود :rolleyes:
وقتی اکثریت اونقدر سنگین باشه ک بشه گفت"قریب ب جمیع"خیلی مهم میشه اکثریت :)
جواب بقیش رو توی پست قبلیم دادم آیدا (;
@مرضیه:بحث تاپیک درباره ی"دختران"هست نه"شخص مرضیه"...پس وقتی قراره دفاع کنی از دختران نباید بگی"من ک اینجوری نیستم ک دفاع کنم...."

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

وقتی اکثریت اونقدر سنگین باشه ک بشه گفت"قریب ب جمیع"خیلی مهم میشه اکثریت :)
جواب بقیش رو توی پست قبلیم دادم آیدا (;
@مرضیه:بحث تاپیک درباره ی"دختران"هست نه"شخص مرضیه"...پس وقتی قراره دفاع کنی از دختران نباید بگی"من ک اینجوری نیستم ک دفاع کنم...."
یه چیزی.
من بیشتر دختر دیدم و میبینم یا تو؟؟؟
بیشتر دخترایی که من دیدم که فوتبال میبینن اطلاعات تقریبا خوبی نسبت به فوتبال دارن.
باشه نمیگم من.
بعدم یه چیزی تعداد دخترایی که فوتبال میبنن و دوست دارن خیلی زیاد نیست.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از مرضیــــه :
یه چیزی.
من بیشتر دختر دیدم و میبینم یا تو؟؟؟
بیشتر دخترایی که من دیدم که فوتبال میبینن اطلاعات تقریبا خوبی نسبت به فوتبال دارن.
باشه نمیگم من.
بعدم یه چیزی تعداد دخترایی که فوتبال میبنن و دوست دارن خیلی زیاد نیست.
تا اینجاش رو حفتمون متفق القول هستیم ک"دختری ک فوتبال ببیند ولی نخواهد بازی کند فوتبالی نیست..."
حالا سر بقیش واقعا نمیشه نظر داد ک مثلا دخترایی ک من دیدم بیشتره یا این حرفا :D...
فقط میشه گفت باید ی آمار رسمی گرفت...توی اون آمار رسمی با این خط کشی ک بالا بش رسیدیم میشه نظر داد...

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

به نقل از پویا م :
دقیقا به خاطر اینه که دخترا تو این دوره و زمونه می‌خوان ادای پسر بودن رو در بیارن. نمی‌دونم چرا. شاید می‌خوان بگن ما قدرت داریم. ضعیف نیست. آقا جون، بیاین رک باشیم. فوتبال یه ورزش کاملا فیزیکیه. فقطم واسه‌ی پسرا مناسبه و اصلا موافق نیستم که دخترا فوتبال بازی کنن. من جـنس‍‌‍یت خودم رو برتر نمی‌دونم ولی هر جـنس‍‌‍ی واسه‌ي یه چیزی مناسبه! قبول کنید چیزای فیزیکی مال پسراس! و دخترا برای کل کار دیگه مناسب‌تر از پسرها هستن!
( شايد اين بحث اصلا به اين انجمن هم مربوط نشه . )
با فوتبال نگاه کردن و فوتبال بازي کردن و علاقه داشتن به فوتبال مي​شه اداي ِ پسر بودن درآورد ؟ چه ربطي به هم دارن اصلا ً؟ قدرت رُ مي​خوان با علاقه به فوتبال نشون بدن ؟ خب اين خيلي مسخره​​ست ! يه دختر نبايد به فوتبال علاقه داشته شه چون همه فکر مي​کنن فقط مخصوص پسرهاست ؟ يه دختر نمي​تونه راحت فوتبال بازي کنه چون همه فکر مي​کنن واي فوتبال که مخصوص ِ پسراست . علاقه به يه چيزي ، هيچ ربطي به اين حرف​هايي که گفتي نداره اصلا ً. حالا حتّي اگه اين علاقه به فوتبال باشه .
من فوتبال ُ دوست دارم ، بازي​ها رُ دنبال مي​کنم ، هر جا هم موقعيتش پيش بياد فوتبال بازي مي​کنم . تقريباً به همون دليلي که روژين گفت. نه حرف​هايي که تو گفتي . !
اين​که خيلي​ها اين فکر اشتباه رُ مي​کنن که فوتبال مخصوص پسرهاست و اينا ، شايد چون بيشتر به فوتبال ِ آقايون ! توجه مي​شه . يعني در کل ، به ورزش ِ آقايون بيشتر توجه مي​شه خب . الان ما بيايم بگيم کلا خانوما ( دختر ، خانوم نميدونم :-" ) ورزش نکنن ديگه ؟
بعدش​م ، همه​ي ورزشا فيزيکي​ن خب ! الان اين نتيجه گيري يعني چي که فوتبال فيزيکي ِ ، بعد پس مخصوص ِ پسراست ؟ !

( ترافيک زياده ها :-" :-" )

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

تا اینجاش رو حفتمون متفق القول هستیم ک"دختری ک فوتبال ببیند ولی نخواهد بازی کند فوتبالی نیست..."
حالا سر بقیش واقعا نمیشه نظر داد ک مثلا دخترایی ک من دیدم بیشتره یا این حرفا :D...
فقط میشه گفت باید ی آمار رسمی گرفت...توی اون آمار رسمی با این خط کشی ک بالا بش رسیدیم میشه نظر داد...
آره کاملا موافقم. :D
الان صلح کنیم؟ :))

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از مرضیــــه :
آره کاملا موافقم. :D
الان صلح کنیم؟ :))
معذرت از مدیران بابت چتروم کردن تاپیک :-"
چرا فکر میکنی من همیشه با تو تو جنگم مرضیه :-" =))...
ولی بازم صلح :-"
آقا کس دیگه ای نبود نظری داشته باشه در این مورد؟...ببندیمش؟ :D

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

معذرت از مدیران بابت چتروم کردن تاپیک :-"
چرا فکر میکنی من همیشه با تو تو جنگم مرضیه :-" =))...
ولی بازم صلح :-"
آقا کس دیگه ای نبود نظری داشته باشه در این مورد؟...ببندیمش؟ :D
چون هستی.
من با مهسا هم به شدت موافقما. :-"
درست میگه کاملا.
فوتبال ورزش پسرونه و مال شماها نیست.

بالا