پاسخ : علاقه ی دختران به فوتبال
بنده گفتم اصلا مقصودم خونه نشین کردن دختر نیست...اندکی اگه از من و اصرارم بر فمنیسم باخبر بودی این حرف رو نمیزدی...
دلایلم رو گفتم...نیازی ب تکرار نمیبینم :)
این فوتبال دخترانه است ک در آن نهایت آسیب"زخم شدن پا"هست :)به نقل از BM.BM :من عاشق فوتبالم........
کل دوران راهنمایی با بچه ها بازی می کردیم.....
ولی بیرون از مدرسه بازی نمیکردیم؛ چون جامعه ی مزخرف ما آدمایی م 3 شما داره؛ که فک میکنن دختر بودن = تو خونه نشستن ؛ ظرف شستن ؛ غذا درس کردن و...
پارسال ولی معلممون نمیذاش بازی کنیم ؛ میگف یا والیبال یا بدمینتون...وگرنه از بچه های کلاس فقط 4 یا 5 نفر بودن که فوتبال بازی نمیکردن........
درسته که ما بازی پسرا رو میبینیم ؛ اما مگه اصن بازی دخترا رو نشون میدن که ما ببینیم؟؟؟؟؟؟؟
بعد هم درسته که آدم خز زیاد شده و بعضی دخترا ادای پسرا رو در میارن ؛ اما تعداد این جور افراد خیلی کمه ، نبندینشون به همه ی دخترا.......
این هم که بازی نمیکنیم بخاطر این کشوریه که توش زندگی میکنیم؛ بخاطر فرهنگش ، بخاطر این که مردم بد میدونن.......
اگه برید کشورای دیگه میبینید دخترا م3 پسرا خیلی معمولی تو کوچه گل کوچیک بازی میکنن...
ورزش پسرونه ای هم نیس ؛ ی توپه که میدویی و شوتش میکنی تو دروازه ی حریف؛ حالا مثلا اون وسط بخوری زمین ؛ فوقش پات زخم میشه......
لطفا دلایل منطقی بیارید
بنده گفتم اصلا مقصودم خونه نشین کردن دختر نیست...اندکی اگه از من و اصرارم بر فمنیسم باخبر بودی این حرف رو نمیزدی...
دلایلم رو گفتم...نیازی ب تکرار نمیبینم :)