پاسخ : فارغ التحصیل های پا در هوا
به نقل از فهــیم :
مهسا:
کلا فرق آی تی با نرم افزار چیه؟ بعدشم اینکه من حس میکنم خیلی داغون میشه رتبم. الآن تو گفتی فقط شریفو تهرانو امیرکبیر تو این 2 تا رشته خوبن. شاید آی تی تهران یا امیرکبیرو بیارم ولی با وجود سهمیه های جـنسیتی بعید میدونم. بنظرت به ریسکش میارزه بزنم علوم کامپیوتر شریف با معدل بالا تغییر رشته بدم؟ معمولا تو جو رقابتی باشم خیلی درسخون میشم.
یه چیز دیگه هم اینکه نمیدونم چرا، ولی بجز کامپیوتر به هیچ رشته دیگه ای علاقه ندارم. اگه بزنم یه رشته که نمیدونم چیه مثل صنایع بعد ببینم خوشم نمیاد خیلی ناجور میشه اگه فقط این 2 تا رو بزنم بعدا پشیمون شم چرا چیز دیگه نزدم ناجورتر. نمیدونم چیکار کنم!
آی تی بین کامپیوتر و صنایعه...مدیریت میکنه پروژه های کامپیوتری رو

رشته خفنیه...یه تاپیک زدم تو انجمن مشاوره تحصیلی :: معرفی رشته های مهندسی- اونجا یه چیزهایی نوشتم.برو بخون و سوالاتو اونجا بپرس :)
کلا یه سری درسهای مدیریتی داره آی تی ! ولی ه.نطور که گفتم بارها اصلا فرقشون 30 واحده...
نه من غلط کردم

حرف بدی زدم! من فقط منظورم این بود جایی مثل صنعتی اصفهان نرین کامپیوتر

از بس سطحش پایینه همه شون یا تغییر رشته دادن یا افسرده شدن! اگر نه بقیه جاها هم میتونن خوب باشن خب!تحقیق فقط بکنید حتما چون من نمیشناسم واقعا!
درمورد علوم کامپیوتر شریف:
چرا که نه! من خودم انتخابم اینها بود:
نرم شریف-سخت شریف-آی تی شریف- کامپیوتر تهران-آی تی تهران-نرم امیرکبیر-سخت امیرکبیر-آی تی امیرکبیر- علوم کامپیوتر شریف
ولی نظر یکی از استادان دانشکده کامپیوتر دانشگاه شریف رو که پرسیدم تو همایش معرفی رشته شریف، گفت این جوری بزن:
نرم شریف-سخت شریف-آی تی شریف-کامپیوتر تهران-آی تی تهران-علوم کامپیوتر شریف!
یعنی می گفت علوم کامپیوتر شریف رو اولویت بده به امیرکبیر...
آقای مهران محمودی هم از بچه های سایت رشته شون همین علوم کامپیوتر شریفه.اگه نتونستی تو سایت پیداش کنی بهم بگو تا بهش بگم که باهاش یه صحبتی داشته باشی.حتما کمک میکنه :)
من دوستم به غیر از شریف و تهران و امیرکبیر همه جا همه رشته ای قبول میشد...اما زد علم کامپیوتر شریف و بسیار هم راضیه!
ولی به تغییر رشته زیاد فکر نکن!چون دانشکده کاپیوتر از بس درخواستش زیاده برای تغییر رشته اصولا ورودی از بقیه رشته ها ننیگیره دیگه...چون بچه های برق هی میخوان تغییر رشته بدن به کامپیوتر... ولی خودش عالیه نیاز به تغییر رشته نداره :)
اون دوستان تجربی هم که گفتن تهران ظرفیت پزشکیش اومده پایین باید بگم اصلا اینطوری نیستش.فقط اومده و نیمه دومشو حذف کرده و همه رو نیمه اول گرفته! 2 تا 160 تا!پارسال یه دونه 120 تا بود و یه دونه 160 تا امسال دو تا 160 تاست همه ش هم ترم مهر! کلا رفته بالا ظرفیت پزشکی.هم تهران هم بهشتی هم اصفهان هم شیراز...ولی ظرفیت دندون آمده پایین...