• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گند های دوران مدرسه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sofia
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گند های دوران مدرسه!

من هم یه بار قرص ژلوفن انداختم تو بخاری :))یه بوی گندی همه مدرسه رو برداشته بود جاتون خالی!همه حالت تهوع گرفته بدن :))دیگه بعدش هم که خودتون میدونین!!!!

راهنمایی که بودیم یه روز طرح خودباوری بود(این طرحه هستا که بچه ها جای مسئولین مدرسه یه روز فعالیت میکنن!)ما که جای مدیر و معاون و اینا بودیم گفتیم یه فعالیتی بکنیم،توی کتری آبدارخونه،مقدار زیادی تاید و مایع ظرفشویی ریختیم! :-"
هیچی دیگه اولین معلم خورد و وقتی دید مزه ی بدی میده،به بقیه گفت نخورن!!!بعدشم بیمارستان و اینا دیگه...! :-"

خیلی زیاد بود
ولی یکیش این بود که جایه کمربند شلواره معلمو با نخ بستم به صندلیش
بیچاره داستانی داشت با شلوارش
;D
البته گندش در اومد که من بودم

منم یه بار شیشه کتابخونه مدرسه رو شکستم...البته شکستن که نه ترک برداشت... ;D!!!!
کتابخونه مون تو نماز خونه ست! تکیه داده بودم به یکی از قفسه هاش که یه دفعه .... از وسط ترک برداشت فک کنم! ;D
منم که بچه مثبتم و تا حالا از اون کارا نکرده بودم...!رفتم کلاس و دپرس نشستم و احساس عذاب وجدان ولم نمیکرد!!!!!!
دوستام که فهمیدن گفتن اشکال نداره بابا اون خودش از اول ترک داشت تقصیر تو نبود که!
خوشبختانه هیچکس بویی نبرد :-"

• لایک
امتیازات: Frost

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: m@#Sa

من سوم راهنمایی ک بودم قرار بود رو شیشه پنجره مدرسه ویترای نقاشی کنم، آخرین روز مدرسه بود، تمام جوهرش ریخت رو لباسام و کف کلاسا! حالا هی تمیز کن، مگه پاک می شد؟
بالاخره آخر سر یه جور بی سر صدا پاکش کردیم! #:-S

وااااااااااااااااااااااااااای نگو ما دزدای مدرسه ایم درختای کنار دفتر گلای توی دفتر همشون تو کلاس ما پیدا میشن
پارسال ما کلاسمون خیلی عوض شد از بالا به پایین می رفتیم از اینجا به اونجا هر کلاسی هم که میرفتیم دستگیره اش رو خراب میکردیم
یه بار که از بس لای دستگیره کاغذ گذاشتیم تا در باز نشه اومدن دستگیرمون رو دراوردن بعد با کش از این ور کلاس به اون ور کلاس اون رو به پنجره بستیم

یه بار در ِ کلبه ی مرحوم و شکستیم که آخرش مجبور شدیم درستش کنیم . 8->

چن بارم قفل ِ در مدرسه رو شکستیم :دی

مدرسه ی ما یه جایی داره تو حیاط پشتی که یه بار درش و وا کردن ما ـم از رفتیم توش ، که یه چیزی شبیه ِ یه تونل بود ، که تهش از لای ِ آجرا شیروونی ملوم بود . :] ما اومدیم برگردیم ، یهو پامو گذاشتم شیشه های کف ـش ، بعد یهو رف پایین :)) دقیقن ـم پشت ِ دفتر ِ معاون بود . 8>

بازی توی سایت راهنمایی ممنوع بود حالا ما سوم که بودیم نشیستیم با یکی از دوستام یه برنامه نوشتیم که اگه بازی میکردیم مسئول سایت نمیفهمید.من که دیدم برنامه خیلی طرفدار داره بجای اینکه همین جوری یه همه یدم 200تومان میفروختمش بعد یک ساعت از اولین فروش داشتم می رفتم خونه مسئول سایت دیدم که بهم گفت:حالا دیگه برنامه واسه بازی کردن می نویسی.
کف کردم چه جوری فهمید :o :o :o(حتما یه آشغالی لو داد)
فردا یه جلسه تشکیل دادن که منو اخراج کنن یا نه [-o< [-o< [-o<
شانس اوردما #:-S #:-S #:-S

اول راهنمایی بودیم قرار بود دبیر بعد از نیم ساعت بره
ماهم وقتی فهمیدیم هماهنگ کردیم وقتی حواسش نبود ساعت کلاس و بعد از اون ساعت مچیش رو ببریم جلو
تونسیم ساعت ها رو تغیر بدیم ولی ساعت مچیش رو به جای این که ببرم جلو بردم عقب
بعد از کلاس صدام کرد و گفت یه دفه دیگه کارت رو تکرار کردی از کلاسم اخراجت میکنم ;D

Back
بالا