• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تجربیات ورزشی‌تون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسا 1376
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تجربیات ورزشی‌تون

تو ورزشاي رزمي كه سبك ازادن هيچ وقت موقع مبارزه حتي برا يه لحضه زانوهاتون صاف نباشه واسه همين يه پا جلو يه پا عقب با زانوهاي درجه دار چون اگه يه ضربه به زانوي پاتون بخوره به اين سادگيا نيست
تو مسابقاتم سعي كنيد به محض شرو مسابقه يه حركت بزنيد حالا ميتونه ضربه باشه يا يه جيغ بنفش بلند

هیچ وقت وقتی چند وقته تمرین نکردین رو خودتون فشار نیارین که عاقبت میشین مث من که پام گرفت ;D ;D

هیچوقتم وقتی یک ورزشی رو ول میکنین بعد یه مدت میخواین برگردین سراغش جو نگیرتون که در حد همون قبلنا هست آمادگیتون :| اگه جو بگیرتون مثه من به فنا میرین و هیچوقتم درست نمیشین. من هنوزم که هنوز سر یک حرکت که سال پیش کردم دست چپم ضعیفتر از دست راستمه :| (با اینکه دست چپم)

من تجربه ثابت کرده که اصن شانس ندارم ! همیشه تو مسابقات همون اول صاف میخورم به قهرمان مسابقات اون دوره و حذف میشم ! ;D

به نقل از ali 73 :
من تجربه ثابت کرده که اصن شانس ندارم ! همیشه تو مسابقات همون اول صاف میخورم به قهرمان مسابقات اون دوره و حذف میشم ! ;D

ما بر عکس!! نمونش همین بسکتبال امروز که حریفمون حاضر نشد و ما برنده اعلام شدیم رفتیم نیمه نهایی :))
یه بارم مسابقات کاراته بود 5 سال پیش! دور اول استراحت خوردم ، دور بعد طرف محکم با پا زد توی صورتم بعد چون سبک کنترلی بود اخراجش کردن :)) من رفتم فینال! فینال باختم دوم شدم..
خلاصه برای اینکه اسپم نباشه : امیدوار باشید ، همانا امیدواری شما را به موفقیت می رساند. :-" ;)

معمولا تو ورزش های رزمی، اساتید اینطور تصمیم میگیرن برای تمرین نفس و تحمل ضربه، کتک بزننتون!! و معمولا یک حالتی رو میگن که اونطور باستید، مثلا برای ضربه به کشاله های ران یا قسمت های کناری بدن حالت تای چی می ایستید. وقتی که استاد شروع کرد به زدن، حالت خودتون رو حفظ کنید و نفس رو تا آخر خالی کنید تا ضربه کمترین درد و بیشترین اثر رو داشته باشه ، یکبار بخاطر دارم، نفسم رو خالی کردم، استاد برای ضربه چنان خیزی برداشت که از ترس دوباره نفس گرفتم، ضربه رو که خوردم افتادم زمین و دو هفته ای نتونستم ادامه بدم

دوچرخه سواری به شدت ماهیچه های پا رو قوی میکنه(قابل توجه دوستان علاقمند به تقویت ماهیچه های پا)
برای اول کار تو بدنسازی سعی کنید زیاد خودتون رو خسته نکنید چون ماهیچه ها عادت نداشتند
کم کم که بگذره سیستم جریان خون ماهیچه هاتون تقویت میشه و کمتر دچار خستگی و درد میشید
در این حد که من قبل از بدنسازی خیلی دوچرخه سواری میکردم ماهیچه هام قوی شده تو بدنسازی هم به پا و هم به دست فشار آوردم دستام روز بعد از شدت درد و خستگی به سختی جا به جا میشد در صورتی که خیلی راحت راه میرفتم(حتی بدون ماساژ و دوش آب گرم)
یه نکته دیگه هم بگم بعد از بدنسازی برید زیر دوش آب گرم(از اونایی که میسوزونه) ماهیچه هاتون رو ماساژ بدین
من این کار رو نکردم یه جلسه به همون وضع خستگی و فلج مانند دچار شده بودم اما جلسه بعدش که روی یه سری ماهیچه دیگه کار کردم بعد از انجام اون کار ها روز بعدش دردش خیلی کم بود و اصلا حس نمیشد

اﮔﻪ ﻓﺮﺩ ﻭﺭﺭﺷﻜﺎﺭﻱ ﻫﺴﺘﻴﺪ,ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺭﻭﺯ ﺳﻌﻲ ﻛﻨﻴﺪ ﺁﺏ ﺯﻳﺎﺩ ﺑﺨﻮﺭﻳﺪ.ﭼﻮﻥ ﻣﻘﺪاﺭ ﺯﻳﺎﺩﻱ اﺯ ﺑﺪﻥ و ﻣﺎﻫﻴﭽﻪ ﻫﺎﻣﻮﻥ اﺯ ﺁﺏ ﺗﺸﻜﻴﻞ ﺷﺪﻩ

خب تو اسکیت هرچقد هم قوی هستید
سعی کنید کلاه رو حتما سرتون بذارید

بریک دنس هم ورزش حساب میشه؟ :-" ;D
تجربه خاصی که ندارم ولی می‌تونم بگم تو این کشور برا این ورزش چیز خاصی نیست و فقط اگه علاقه‌ دارید طرفش بیاید. هر کسی هم که زیاد چاق نباشه می‌تونه این ورزش رو انجام بده. فقط مهمترین نکته اینه که به تمرین زیاد نیازه داره هفته‌ای حداقل 3 روز باید تمرین کرد. و این که احتمال آسبی دیدگی و کوفتگی و درد عصلات هم خیلی زیاده برا همین باید تحمل کرد.
خوبیش اینه که حسابی آدمو سر حال میکنه و هر جا هم خواستی میتونی یه چند تا حرکت بزنی ملت :o شن ;D

Back
بالا