خب این Reflexivpronomen که میگین با Personalpronomen توی Akkusativ فرق دارن دیگه؟! مثلا" نمیشه به جای sich از ihn استفاده کرد؟!
( چون mich و uns تو هر دوتاشون مشترکه میگم :د)
بعد اینا معینیشون میشه : حودم ، خودت، و ... ؟! از لحاظ معنایی چه فرقی با selbst دارن؟
من کتابم Tangram نیست ، میشه یه کم بیشتر توضیح بدین اینا رو؟!
آره صد درصد فرق دارن چون Personalpronomen به يك شخص ديگه برميگرده كه درواقع همون مفعول جمله ست (مثلا او را ، آنها را )نه تو آلماني از اين تشابهات زياد وجود داره براي همين ــه كه زبان سختي ــه چون دقيقا بايد قدرت اينو داشته باشي كه گرامر هارو درست بفهمي و بدوني كجا به كار برده ميشن وگرنه ممكنه خيلي وقتا تو تست ها اشتباهي به جاي هم استفاده كني
معناي خاصي ندارن اينا راستش يعني تو جمله معني نميشن با فعل ولي بايد بدوني مثلا يك فعلي مثل freun كه هميشه انعكاسي مياد به خود شخص برميگرده يعني مثلا وقتي يكي ميگه خوشحالم اين خوشحالي به خود شخص برميگرده و نه كس ديگه اي
از نظر معنايي دقيق نميدونم چه فرقي دارن ولي همينقدر ميدونم كه selbst با توجه به معني جمله مياد ولي Reflexivpronomen هميشه بايد همراه Reflexivverben بيان
توضيح خاصي نداره فقط بايد فعل هاشو حفظ كني از روي معني هم ميشه تا حدودي تشخيص داد يك سري فعل ها هستن كه هميشه تقريبا تو جمله به صورت انعكاسي ميان
من از استادمون پرسیدم گفت selbst رو برای صـیغه های مفرد به کار می بریم و برای جمع از selber استفاده میشه!
مثلا" : Dort hat er selbst eine Wohnung و Dort haben sie selber eine Wohnung .
آها گفتم چون در اين مورد واقعا دقيق نميدونم
پس تفاوتش حتما همينه ديگه
اون جمله از کتابم بود که فاعل نداشت بعد از sondern ...
فك كنم مريم در اين مورد مثال گفت ديگه بدون فاعل هم ميتونه بياد
ببخشید اینقدر سوال پرسیدم :-[
kein problem