• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گیتار

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پاسخ : گیتار

اصلاً به حرف مردم توجه نکن !
اگه من به حرف مردم توجه میکردم که الان داشتم تو حوزه علمیه درس میخوندم!

به نقل از PeiHaghi :
اصلاً به حرف مردم توجه نکن !
اگه من به حرف مردم توجه میکردم که الان داشتم تو حوزه علمیه درس میخوندم!
:)) :))
همـون .

سلااااااااام دوستای نوازنده خودم.خوفید؟
خوب البته فکرنمیکنم به گیتاربه این مظلومیم که شمامیگیدباشه.توی مدرسه مافقط درطول یک ماه شش نفرازدوستای خودم رفتن گیتاراما بااین حرف شماموافقم که میگیدهرکی میاددوسال میره گیتاربعدانگاردرجه استادی داره.اینجورآدمامن نمیدونم اگه دماغ فیل نبودمی خواسن ازکجابیافتن.من خودم شش ساله گیتارکارمیکنم اماهنوزم که هنوزه نیازخودم میبینم روزانه حداقل یک ساعت تمرین کنم.به نظرمن گیتاریه سازه فوق العادس به خصوص وقتی دلت گرفته،سبک کلاسیکش امافلامنکوبیشتربراجمع دوستان خوبه

به نقل از جوجه سمپادی :
سلااااااااام دوستای نوازنده خودم.خوفید؟
خوب البته فکرنمیکنم به گیتاربه این مظلومیم که شمامیگیدباشه.توی مدرسه مافقط درطول یک ماه شش نفرازدوستای خودم رفتن گیتاراما بااین حرف شماموافقم که میگیدهرکی میاددوسال میره گیتاربعدانگاردرجه استادی داره.اینجورآدمامن نمیدونم اگه دماغ فیل نبودمی خواسن ازکجابیافتن.من خودم شش ساله گیتارکارمیکنم اماهنوزم که هنوزه نیازخودم میبینم روزانه حداقل یک ساعت تمرین کنم.به نظرمن گیتاریه سازه فوق العادس به خصوص وقتی دلت گرفته،سبک کلاسیکش امافلامنکوبیشتربراجمع دوستان خوبه
فلامنکو رو من تنهایی می زنم چون اصولا تعداد افرادی که می تونن درک کنن این سبکو محدودند و اصن برای جمع مناسب نیست :-?
برای جمع دوستان و فامیل هم همین که 4 تا آکورد بگیری و یه آهنگ پاپ بزنی کافیه ;D

دقا فلامینگو یه سبک جیگریه که کمتر کسی درکش میکنه ;D
برای جمع بستگی داره ولی بیشتر پاپ

اگه بلد باشی بزنی و تازه کار نباشی صداش عالیه ولی حرفه ای که نباشی هم رو اعصاب خودته هم بقیه :( به نظر من تکی صداش خوشگل تره ;D

پاسخ : گیتار

گیتار الکتریک بلوز یا جز کسی کار کرده آیا ؟!
معلم داشتید ؟! از کجا یاد گرفتید ؟!

منم گیتار میزنم و میدونم که گیتار زدن چه سختی هایی داره برا گیتار فقط دوسال باید اموزش ببینی تا بتونی تو نت خونی و درست زدن خوب باشی ولی الان معلم من 15 سال داره گیتار میزنه هنوز بعضی چیزا رو نمیتونه بزنه
در ضمن هر کی میگه گیتار خزه با من طرفه B-) :-L

به نقل از تـــــــــــــــارا :
سلام بچه ها

به نظرم گیتار یک سازی هست که بسیار مظلوم واقع شده و این طور جا افتاده تو افکار عام که با یک یا دوسال گیتار زدن دیگه آدم خدا میشه تو این ساز، گیتار رو در 4 تا آکورد می بینن و فکر می کنن گیتار زدن به اصطلاح "ساده" هست.

تو این تاپیک، هدف من:
1- برطرف کردن این افکار احمقانه
2- معرفی سبک های مختلف گیتار
3- دادن اطلاعات جانبی که لازمه هر نوازنده ی گیتار بدونه
4- معرفی انواع گیتار ها

طبیعتا من هم چیز زیادی نمی دونم.بیاید اطلاعاتمون رو بریزیم رو هم تا یه چیز خوب ازش در بیاد ;D

(کپی-پیست ممنوع)

واقعا همینطوره من 4سال گیتار میرم ولی هنوز خدا نشدم استادمم که 15ساله گیتار میزنه خدا نیست چه برسه به من!!!!! به نظرم هر سازی خوبی خودشو داره و بستگی به علاقه و استعداد داره! اگه کسی علاقه داشته باشه میتونه خدا شه!

e0a0209b929d.jpg

اینم یه گیتار خوشکل واسه همه دوستای گیتاریستم :)

به نقل از sasha :
برا گیتار فقط دوسال باید اموزش ببینی تا بتونی تو نت خونی و درست زدن خوب باشی
برای خوب بودن شاید، ولی می‌شه نت رو خوند تو 6 ماه هم! بستگی به روند معلم داره! :-?
یه چیزی! حدودا چقدر طول میکشه تا یه مهارت قابل قبول تو گیتار به دست بیاره آدم؟

Back
بالا