به نقل از PeiHaghi :اصلاً به حرف مردم توجه نکن !
اگه من به حرف مردم توجه میکردم که الان داشتم تو حوزه علمیه درس میخوندم!

فلامنکو رو من تنهایی می زنم چون اصولا تعداد افرادی که می تونن درک کنن این سبکو محدودند و اصن برای جمع مناسب نیستبه نقل از جوجه سمپادی :سلااااااااام دوستای نوازنده خودم.خوفید؟
خوب البته فکرنمیکنم به گیتاربه این مظلومیم که شمامیگیدباشه.توی مدرسه مافقط درطول یک ماه شش نفرازدوستای خودم رفتن گیتاراما بااین حرف شماموافقم که میگیدهرکی میاددوسال میره گیتاربعدانگاردرجه استادی داره.اینجورآدمامن نمیدونم اگه دماغ فیل نبودمی خواسن ازکجابیافتن.من خودم شش ساله گیتارکارمیکنم اماهنوزم که هنوزه نیازخودم میبینم روزانه حداقل یک ساعت تمرین کنم.به نظرمن گیتاریه سازه فوق العادس به خصوص وقتی دلت گرفته،سبک کلاسیکش امافلامنکوبیشتربراجمع دوستان خوبه

به نقل از تـــــــــــــــارا :سلام بچه ها
به نظرم گیتار یک سازی هست که بسیار مظلوم واقع شده و این طور جا افتاده تو افکار عام که با یک یا دوسال گیتار زدن دیگه آدم خدا میشه تو این ساز، گیتار رو در 4 تا آکورد می بینن و فکر می کنن گیتار زدن به اصطلاح "ساده" هست.
تو این تاپیک، هدف من:
1- برطرف کردن این افکار احمقانه
2- معرفی سبک های مختلف گیتار
3- دادن اطلاعات جانبی که لازمه هر نوازنده ی گیتار بدونه
4- معرفی انواع گیتار ها
طبیعتا من هم چیز زیادی نمی دونم.بیاید اطلاعاتمون رو بریزیم رو هم تا یه چیز خوب ازش در بیاد
(کپی-پیست ممنوع)
برای خوب بودن شاید، ولی میشه نت رو خوند تو 6 ماه هم! بستگی به روند معلم داره!به نقل از sasha :برا گیتار فقط دوسال باید اموزش ببینی تا بتونی تو نت خونی و درست زدن خوب باشی