Forough
::باران::
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- ارومیه/ تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
پاسخ : سمپادیای میاندوآبی!
تقریبا همه چنین مشکلی دارن!
تقریبا همه چنین مشکلی دارن!
آره اومده به من گفتن اسم بنویس منم گفتم باشه و بیخیالش شدمبه نقل از kOs@r_A :بچه ها برا مدرسه شما هم برنامه نانو تکنولوژی پژوهشسرا اومده؟ مدرسه ما که اسم همه رو نوشتن اگه هست بگین یا فقط مدرسه ما از این برنامه های اضافی آموزش و پرورش پیروی می کنه؟
ولی خیلی طرح خوبیه اول امتحان می گیرن بعد اگه قبول شدیم واسمون از تبریز استاد میارن. من که ثبت نام کردم چون یه مقاله ام با همین موضوع تو کشور قبول شده بود فقط می خوام ببینم که چقدر فهمیدم که اونم میدونم قبول نمیشمبه نقل از speed :آره اومده به من گفتن اسم بنویس منم گفتم باشه و بیخیالش شدم
بهتره بگین شما تو مدرسه درس می خونین؟به نقل از speed :من یه سوالی داشتم
شما دخترا تو مدرسه غیر درس خوندن چیکا میکنید؟
خیلی ذهنمو مشغول کرده
البته ببخشیدا
نه بابا ما که نه. دانشجوهای تبریز بودن.منظورم همه ترکا بودن نه فقط شهر ما. همین که وقت کنیم و درسای مدرسه رو بخونیم خیلیه کی واسه این کارا وقت دارهبه نقل از speed :شرکت کردین ؟؟ پلتون چقدر تحمل کرد؟؟ چندم شدین؟؟
سوال بی سرو ته که بپرسی جواب نمی گیری ...خب....به نقل از HM :امروز به زور برداشتن بردنمون واسه برنامه ی بزرگداشت یاد شهدای دانش آموزی ! من خودم تو خونوادم کلی شهید دارم ؛ دیوونه میشم وقتی میرم یه همچین جاهایی ! حالا اینا به کنار یه سوال اساسی : چرا بین دخترا و پسرا تا این حد فرق می ذارن ؟؟؟؟؟؟؟؟ از پسرا پرسیدن مناسبت 13 آبان چیه !!( نه که جواب هم دادن !!!! ) اون موقع از ما . . . "کتاب نمی دونم چی چی , توش چی نوشته ؟! " فرق این جوریشو دیگه ندیده بودیم !
راستی یه سوال اساسی تر : چرا تو این صفحه به هیچ سوالی جواب داده نمیشه ؟!